lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
חג'ג' בדרך לנס ציונה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:חג'ג' בדרך לנס ציונה.
Judokan אמר:נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.
הפעם המשחק הוא מול נס ציונה, ככה שאנחנו אמורים לראות (בתקווה) יותר מעורבות שלו במשחק. אפשר אפילו לקוות בזהירות לגול/בישול סיפתח שלו
David אמר:Judokan אמר:נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.
הפעם המשחק הוא מול נס ציונה, ככה שאנחנו אמורים לראות (בתקווה) יותר מעורבות שלו במשחק. אפשר אפילו לקוות בזהירות לגול/בישול סיפתח שלו
לא יצא ממנו כלום אין בו משהו מיוחד שאני אומר וואלה יהיה אצלנו חלוץ בעתיד
דווקא מוויסמן וגוזלן החזקתי מהם מנחמני תסלח לי אני לא רואה בו כלוםGKagelmacher אמר:David אמר:Judokan אמר:נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.
לא יצא ממנו כלום אין בו משהו מיוחד שאני אומר וואלה יהיה אצלנו חלוץ בעתיד
אמרתי דברים יותר גרועים על וייסמן למרות שאני מחזיק באותה דעה כמו שלך. ראינו מה קרה לאלה שחוררו רשתות בנוער (גוזלן חוגי עוואד וכו)
lemmacantor אמר:אלשייך הושאל לעפולה.
כובע קש אמר:גם אתמול נחמני לא בלט, עניין של זמן עד שהוא ירד לספסל
ברק.י אמר:אבו אלשיך זה נטו לחזק את עפולה, כמו אקווה.
אני מניח שעד עכשיו חיפשו לחגג קבוצה בליגת העל וכשראו שאין אפשרויות, הוא בחר להיות שחקן מוביל בעפולה.
זה לא אידיאלי, אבל לא בטוח שלהיות שחקן בנס ציונה עדיף מבחינתו. אם עפולה תשחק התקפי ותרוץ יפה, אולי זה עדיף על להיות שחקן ליגת העל בקבוצה לא מתפקדת ולא תוקפת. מה גם שאנחנו צריכים שהצעירים ישתפשפו בקבוצה שמשחקות יותר בסגנון שלנו. ראינו כמה היה קשה לדהן להשתלב פה, אחרי שבא מקבוצה שמשחקת הפוך מאיתנו.
Judokan אמר:ברק.י אמר:אבו אלשיך זה נטו לחזק את עפולה, כמו אקווה.
אני מניח שעד עכשיו חיפשו לחגג קבוצה בליגת העל וכשראו שאין אפשרויות, הוא בחר להיות שחקן מוביל בעפולה.
זה לא אידיאלי, אבל לא בטוח שלהיות שחקן בנס ציונה עדיף מבחינתו. אם עפולה תשחק התקפי ותרוץ יפה, אולי זה עדיף על להיות שחקן ליגת העל בקבוצה לא מתפקדת ולא תוקפת. מה גם שאנחנו צריכים שהצעירים ישתפשפו בקבוצה שמשחקות יותר בסגנון שלנו. ראינו כמה היה קשה לדהן להשתלב פה, אחרי שבא מקבוצה שמשחקת הפוך מאיתנו.
לעפולה יש את הירש, הבראן וזערורה מקדימה. לשלוח להם את חג'ג עוד מילא.
אבל אבו אלשיך אומר שאנחנו מבחירה פוגעים בדקות ובהתקדמות של שחקן מושאל שלנו שישחק פחות בגלל זה (בין אם חג'ג ובין אם זערורה).
אם נוסיף לזה גם את יפרח זה בכלל גובל בפיגור.
במכבי חיפה לא הבינו את הקטע שקבוצת בת זה לא לזרוק את כל זבלה המושאלים שלך שלא מוצאים מקום בליגת העל - אלא למקסם את הדקות שמקבלים שחקנים צעירים בגילאי 18-20 כחלק מהפריצה.
חג'ג' ויפרח בסבירות גבוהה לא יתקדמו מעוד עונת השאלה לליגה הלאומית, גם אם יהיו שחקנים מובילים שם. גם בשנה שעברה הם היו שחקנים מובילים. זה לדרוך במקום עבורם לדעתי.