• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מצטער אבל מנחמני לא יצא כלום, מהרגע הראשון לא ראיתי בו טיפת פוטנציאל.
הלוואי ויוכיח לי אחרת כמו שויסמן עשה בעבר.

אגב מושאלים והמשחק אתמול, שחקן שלא מדברים עליו הרבה אבל הייתי שמח מאוד לראות אותו ברוטציה שלנו בשנה הבאה זה טימו מוזי.
רק בן 21, אבל כבר שנה שלישית שהוא שחקן רוטציה לגיטימי בליגת העל.
אחלה שחקן כנף שיודע גם לשחק את המגן על כל הקו.

הבעיה היא שהוא הושאל לקרית שמונה עם אופציה. במקום אלברמן הייתי יושב לו על האוזן להרעיל אותו לחזור אלינו בשנה הבאה גם אם ק"ש תרצה לממש.

ראיתי ממנו שחקן שנותן הרבה עבודה על המגרש. גם כששמו אותו לשחק מגן על הקו הוא עשה את זה טוב מאוד.

יש לו מהירות, טכניקה לא רעה, והוא גם קורא את המשחק לא רע. הוא תורם גיוון למשחק, מה שבכר מאוד אוהב (כמו אצל חזיזה).
ואני ממש לא מסכים לגבי חלש מנטלית. משווה אותו נניח לנחמני - מוזי שנתיים יצא להשאלות בקבוצות תחתית כמו כפ"ס ונוף הגליל, ובשתיהן הוא הצליח לפלס לעצמו דרך להרכב. גם העונה בק"ש הוא כרגע בעיקר שחקן ספסל, אבל תמיד נכנס בשיא המחויבות למשחק ועוזר להם להשיג נקודות במהלכים טובים (לא היה חסר שיסדר אתמול גול ניצחון מולנו, ששבירו בזבז לו).

לגבי מספרים, אתה צודק. אבל שוב - הוא כולה בן 21. בגילו יש מעט מאוד שחקנים עם מספרים בליגה. יש לו 4 גולים ו-6 בישולים עד עכשיו בקבוצות תחתית.
תיקח את חזיזה בגילו, והוא היה שחקן עם גול בודד בליגת העל ועוד 7 בלאומית. רגע לפני שגם איבד עונה שלמה בגלל פציעה.
יש למוזי המון לאן להתקדם מהבחינה הזו.

לא מחזיק ממוזי וגם לא חושב שיחזירו אותו כל עוד בכר פה אחרי שהוא החרים אימונים על דעת עצמו

Judokan אמר:
ראיתי ממנו שחקן שנותן הרבה עבודה על המגרש. גם כששמו אותו לשחק מגן על הקו הוא עשה את זה טוב מאוד.

יש לו מהירות, טכניקה לא רעה, והוא גם קורא את המשחק לא רע. הוא תורם גיוון למשחק, מה שבכר מאוד אוהב (כמו אצל חזיזה).
ואני ממש לא מסכים לגבי חלש מנטלית. משווה אותו נניח לנחמני - מוזי שנתיים יצא להשאלות בקבוצות תחתית כמו כפ"ס ונוף הגליל, ובשתיהן הוא הצליח לפלס לעצמו דרך להרכב. גם העונה בק"ש הוא כרגע בעיקר שחקן ספסל, אבל תמיד נכנס בשיא המחויבות למשחק ועוזר להם להשיג נקודות במהלכים טובים (לא היה חסר שיסדר אתמול גול ניצחון מולנו, ששבירו בזבז לו).

לגבי מספרים, אתה צודק. אבל שוב - הוא כולה בן 21. בגילו יש מעט מאוד שחקנים עם מספרים בליגה. יש לו 4 גולים ו-6 בישולים עד עכשיו בקבוצות תחתית.
תיקח את חזיזה בגילו, והוא היה שחקן עם גול בודד בליגת העל ועוד 7 בלאומית. רגע לפני שגם איבד עונה שלמה בגלל פציעה.
יש למוזי המון לאן להתקדם מהבחינה הזו.

מסכים בחלק מהדברים, אבל שורה תחתונה הוא לא ברמה ואין סיכוי שהוא יחזור לשחק כאן. אני גם אופתע אם איזי יקנה אותו

נחמני פתח במשחק השלמה של גביע הטוטו נגד נס ציונה, השווה ל1-1 לפני המחצית

גם אורי דהן פתח אצל בית"ר, התחיל את המהלך של הגול באחלה כדור ארוך (תחום המומחיות שלו).

יפרח עלה אתמול מהספסל בסביבות דקה 70 ולא הספיק לעשות יותר מידי.
החלטה לא טובה להשאיל אותו לקבוצה בונקריסטית כמו חדרה

כובע קש אמר:
ההשאלה עצמה סבבה. הטעות הייתה להשאיל אותו כל כך מאוחר. במקום שהוא יעשה איתם את ההכנה לעונה הוא הצטרף אחרי שכל הסגל שם כבר מגובש ורץ ועכשיו יהיה לו קשה להשתלב

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
ההשאלה עצמה סבבה. הטעות הייתה להשאיל אותו כל כך מאוחר. במקום שהוא יעשה איתם את ההכנה לעונה הוא הצטרף אחרי שכל הסגל שם כבר מגובש ורץ ועכשיו יהיה לו קשה להשתלב

אני ראיתי את המשחק. כל המחצית השנייה חדרה התבנקרו ובקושי יצאו קדימה, ב20 דקות שהוא שיחק הוא נגע בכדור אולי פעמיים, שחקן התקפה לא יכול לעשות התקדמות בקבוצה כזאת

חדרה קבוצה מתגוננת, אבל לא בונקריסטית.
היא דווקא יוצאת יפה לעקוץ במתפרצות ועשתה את זה גם אתמול. יפרח כשחקן מהיר וטכני אמור להרוויח בסיטואציה כזו ולהנות ממנה.

אני מסכים מאוד עם שוקינג. יפרח היה צריך להיות מושאל בסוף אוגוסט, לעשות הכנה עם הקבוצה שלו. לא היה שום טעם לגרור את זה כל כך הרבה זמן בשביל שיהיה נער פוסטר באימונים ויקבל רבע שעה בליגת האלופות לנוער כמחליף.
המחיר הוא שעכשיו ליפרח יהיה קשה מאוד להשתלב ברוטציה של חדרה לפני פגרת המונדיאל, בטח כשהקבוצה מצליחה

דפקו אותו לגמרי עם הטיימינג של ההשאלה. המבחן האמיתי יהיה בסיום הפגרה, אחרי שהוא יעשה מחנה מסודר עם חדרה

Judokan אמר:
דפקו אותו לגמרי עם הטיימינג של ההשאלה. המבחן האמיתי יהיה בסיום הפגרה, אחרי שהוא יעשה מחנה מסודר עם חדרה
חשבתי שהכניסו התחייבות מסויימת לדקות משחק או שהם מקבלים קנס. לפי כמות הדקות שהוא מקבל זה לא נראה ככה

מה זה משנה, גם ממנו וגם מנחמני לא יצא כלום.
שני שחקנים בלי שום יתרון פיזי, וממה שראיתי מיפרח גם מוח אין לו.
יסיים כמו כל השובל גוזלן למיניהם במקרה הטוב.

צריך לחתוך את ההשאלה של נחמני בינואר, ואז לחתוך אותו ממכבי חיפה.
אולי להשאיל לאיזה קבוצה בכירה בלאומית בתקווה שיעשה פריצה כמו שוייסמן עשה בעונת השאלה לנתניה בלאומית

חזרה
למעלה