ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:ברק.י אמר:לפי וואלה, מאור לוי צפוי להמשיך אצל הלוזונים.
הללויה! מקווה שבחוזה שלו, לא דרשו הרבה בסעיף השחרור
Adi81 אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:לפי וואלה, מאור לוי צפוי להמשיך אצל הלוזונים.
הללויה! מקווה שבחוזה שלו, לא דרשו הרבה בסעיף השחרור
עדיין הוא מושאל. אי אפשר לנשום לרווחה
למכבי חיפה לא טוב שתומר מסקר אותהShocking4U אמר:טוב לכל הצדדים. גם למכבי חיפה ששחקן גרוע לא ישחק בה, גם לקהל שיחסך מאיתו העינוי הזה, גם למאור לוי שיקבל דקות וגם לתומר לוי שיוכל להמשיך לשדר תוכניות אקטואליה על מכבי חיפה.
Apoc אמר:בהצלחה שיהיה לו. מקווה שיש להם אופציה.
כובע קש אמר:Apoc אמר:בהצלחה שיהיה לו. מקווה שיש להם אופציה.
הושאל תומרת 50 אלף שקל, בלי אופציה. (לפחות על פי הפרסומים)
כובע קש אמר:אני לא התרשמתי מלאופר. אין לי בעיה שישחררו אותו בחינם.
אגב, שחר הירש חתם בבני יהודה, מעניין אם זה אומר שהם בונים על מישהו מהנוער שלנו במקום
Judokan אמר:כובע קש אמר:אני לא התרשמתי מלאופר. אין לי בעיה שישחררו אותו בחינם.
אגב, שחר הירש חתם בבני יהודה, מעניין אם זה אומר שהם בונים על מישהו מהנוער שלנו במקום
לא קשור להתרשמות, אם כבר השקיעו בו שנתיים בנוער ויש קבוצה שמוכנה להחתים אותו בליגת העל, אין שום סיבה לשחרר אותו עכשיו.
אם לא האמינו בו, היו צריכים לשחרר אותו לפני שנה. ואם הוא לא ירשים בלוזוניה שישחררו אותו עוד שנה.
לעשות את זה דווקא עכשיו זה טפשי
Judokan אמר:הלוזונים מעוניינים באלימלך להשאלה. אחלה אופציה לדעתי, שווה לשקול בחיוב, לם הוא מישהו מוצלח לשלוח לו שחקן, והוא מכיר היטב את אלימלך מהנוער.
חוץ מזה, לאופר מתאמן עם הלוזוניה ואמור לקבל מאיתנו שחרור בחינם. מהלך לא ברור לשחרר אותו ללא תמורה אם יש לא ביקוש בליגת העל, אחרי שהשקענו בו שנתיים של השאלות...
כובע קש אמר:אני לא התרשמתי מלאופר. אין לי בעיה שישחררו אותו בחינם.
Judokan אמר:אז יאללה, נשמע טוב.
אלימלך ללוזוניה, ואז ימכרו לפיינגולד ושגעון הגדלות שלו שהוא מחליף ראשון לקנדיל בימין בקו חמש ולסונדגרן בקו 4 (אם לא יגדל שכל ויסכים להשאלה לעפולה שבה יהיה מגן פותח)
ברק.י אמר:Judokan אמר:אז יאללה, נשמע טוב.
אלימלך ללוזוניה, ואז ימכרו לפיינגולד ושגעון הגדלות שלו שהוא מחליף ראשון לקנדיל בימין בקו חמש ולסונדגרן בקו 4 (אם לא יגדל שכל ויסכים להשאלה לעפולה שבה יהיה מגן פותח)
חחחחחח שמע, זה לא יאמן הסיפור הזה איתו.
אי אפשר באמת לתת לו להיות מחליף ראשון בקבוצה העונה וברור שגם אם יבטיחו לו, הוא מהר מאד ימצא את עצמו בפוזיציה שזרגרי וזערורה היו בה לפני רגע. אני מתקשה להבין את ניהול הסיכונים שהוא עושה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:אז יאללה, נשמע טוב.
חחחחחח שמע, זה לא יאמן הסיפור הזה איתו.
אי אפשר באמת לתת לו להיות מחליף ראשון בקבוצה העונה וברור שגם אם יבטיחו לו, הוא מהר מאד ימצא את עצמו בפוזיציה שזרגרי וזערורה היו בה לפני רגע. אני מתקשה להבין את ניהול הסיכונים שהוא עושה.
נראה לי שזה פשוט מהלכי כוח של משא ומתן.
הם לא באמת מצפים שהוא יהיה מחליף ראשון העונה, אלא רוצים שיהיה לו נתיב ברור להרכב הראשון אצלנו (משהו בסגנון של "נסכים להשאלה העונה חד פעמית בתמורה להתחייבות לx משחקים בשנה הבאה או סעיף שחרור")