ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שוער עולה אמר:פיינגולד זה הוייסמן של המגנים. הוא לא הכי מוכשר
יש לו כושר גופני חריג
הוא חרוץ, ממושמע טקטית.
כמו לשון, גם לו יקח לדעתי כמה שנים לפרוץ וגם הוא יצטרך מזל
אני לא חושב ששניהם צריכים להישאר. מקסימום אחד מהם וגם זה לא בטוח.שוער עולה אמר:אגב בנבחרת הנוער הוא שיחק גם כמגן שמאלי ובנוער שלנו הוא שיחק גם כבלם כחלק משלישיית בלמים
התקרה שלו גבוהה יותר מזו של אלימלך ולכן אני אהמר שאם אחד מביניהם ישאר בסגל בעונה הקרובה זה יהיה דווקא פיינגולד
כובע קש אמר:מאור לוי הושאל לעונה נוספת למכבי פתח תקווה
כובע קש אמר:שגיא מלול חתם בעפולה.
המשמעות היא שגרייס ככל הנראה לא יעבור לשם
ברק.י אמר:כובע קש אמר:שגיא מלול חתם בעפולה.
גם אני ראיתי את זה.
יכול להיות שבגלל הקשיים בהשאלות של כיוף יבנו לגרייס תכנית פיתוח שונה שמותאמת לשוער.
ככה אני מקווה לפחות.
כובע קש אמר:ברק.י אמר:כובע קש אמר:שגיא מלול חתם בעפולה.
גם אני ראיתי את זה.
יכול להיות שבגלל הקשיים בהשאלות של כיוף יבנו לגרייס תכנית פיתוח שונה שמותאמת לשוער.
ככה אני מקווה לפחות.
איזה תוכנית פיתוח יכולה כבר להיות? אם הוא לא מושאל לעפולה הוא ישאר עוד עונה בנוער
ab1729 אמר:לפי וואן, שגיא מלול מיועד להיות השוער השני:
השוער בן ה-29, שלפני שנתיים עלה עם הפועל נוף הגליל לליגת העל והחלים מפציעה ברצועה הצולבת, ישמש גיבוי לניתאי גרייס הצעיר, שיושאל ממכבי חיפה
כובע קש אמר:ab1729 אמר:לפי וואן, שגיא מלול מיועד להיות השוער השני:
השוער בן ה-29, שלפני שנתיים עלה עם הפועל נוף הגליל לליגת העל והחלים מפציעה ברצועה הצולבת, ישמש גיבוי לניתאי גרייס הצעיר, שיושאל ממכבי חיפה
אם זה ככה אז מצויין.
לא ידעתי שהוא קרע את הרצועה, והוא היה נחשב לשוער יחסית בכיר בלאומית אז הסקתי שהוא מגיע לשם כשוער ראשון.
ab1729 אמר:כובע קש אמר:ab1729 אמר:לפי וואן, שגיא מלול מיועד להיות השוער השני:
אם זה ככה אז מצויין.
לא ידעתי שהוא קרע את הרצועה, והוא היה נחשב לשוער יחסית בכיר בלאומית אז הסקתי שהוא מגיע לשם כשוער ראשון.
ייתכן גם שבעפולה הופכים אותו לאיתמר ניצן - בונים על גרייס כשוער ראשון, אבל רוצים גיבוי סולידי למקרה וגרייס יהיה נפילה ולא יצליח לעשות את הקפיצה.
אגב, הוא לא הבן של, נכון?