• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2023-24

• יוצר הנושא יוצר הנושא ברק.י
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עפולה החתימו את הבלם מור נעמן בנוסף לטל כחילה שכבר חתם לפניו. משמע, כל בלם שיושאל אליהם (אם בכלל) ככל הנראה יהיה גיבוי לשניהם.
כפי שחששתי שיקרה, רומן זולו מסתמן כאחד שלא סומך על השיתוף פעולה איתנו וממלא את הסגל של עפולה בשחקנים בינוניים במקום להסתמך על הנוער שלנו

אני דווקא בעד סיטואציה שבה המושאלים שלנו צריכים (בין היתר) להוכיח את עצמם מול תחרות.
ממעבר על הרזומה של מור נעמן (ובייחוד העובדה שהוא בקושי שיחק בשנה שעברה ברמת גן), אני די בטוח שליש יהיה לפניו ברוטציה ליד כחילה. גם יש אפשרות שזולו ישחק שלושה בלמים.

דווקא בינתיים נראה שזולו מאוד "מיושר" לגבי השתפ איתנו (בשונה מהסיבוב הקודם שלו). ראינו את זה בהבנה שגרייס מושאל אליהם כשוער ראשון ושמלול הוא התחרות שלו.

היה נחמד אם מישהו היה מכין רשימה בשביל ההודעת פתיחה של הנושא של כל השחקנים המושאלים ואיפה הם משחקים, כמו שרונן22 זצ"ל היה עושה בזמנו

אני מנהל רשימה כזו אצלי, אין לי בעיה לשים פה ושפותח הנושא (נראה לי שזה ברק) יעדכן כל פעם בהודעת הפתיחה

[mention]ברק.י[/mention] נודה לשיתוף הפעולה

יכולים גם לשלוח לי את הרשימה ואערוך אותה פנימה.

Shocking4U אמר:
יכולים גם לשלוח לי את הרשימה ואערוך אותה פנימה.

אחלה. אז אשלח לך כל פעם שיש עדכונים משמעותיים

שמח לראות שבסוף לאופר זו השאלה עם אופציית רכישה ולא שחרור בחינם.

Apoc אמר:
@ברק.י נודה לשיתוף הפעולה

חשבתי שנעשה רשימה מרוכזת בהודעה הראשונה כשנסיים את רוב העסקאות (לפי העדכונים באתר ההתאחדות), אבל אפשר להתחיל לערוך תוך כדי תנועה.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:

חשבתי שנעשה רשימה מרוכזת בהודעה הראשונה כשנסיים את רוב העסקאות (לפי העדכונים באתר ההתאחדות), אבל אפשר להתחיל לערוך תוך כדי תנועה.

נראה לי שזה עוזר לראות מה קורה תוך כדי תנועה למי שמעוניין. בייחוד למי שלא עוקב באדיקות שלנו :)

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Apoc אמר:

נראה לי שזה עוזר לראות מה קורה תוך כדי תנועה למי שמעוניין. בייחוד למי שלא עוקב באדיקות שלנו :)

הוספתי. :)
אם יש עדכונים ששכחתי מוזמן להגיד.
את ליש ובן שימול לא כתבתי עדיין כי זה דווח כדרך אגב ולא כמשהו חד משמעי.
לפי טרנספרמרקט חנן ביטון ושי בן דוד עדיין מושאלים מאיתנו, אבל אני צריך לוודא את זה.

טרנספרמרקט הוא לא מקור מוצלח כל כך בנושאים האלה.
ראיתי אצלו לא מעט טעויות בשיוך שחקנים לקבוצות אם גם אם הם כבר שוחררו מזמן.

נגיד בן דוד חתם עכשיו בקרית שמונה כשחקן חופשי, לא כמושאל. הוא לא שייך לנו כבר שנתיים לדעתי.

אגב, אדר אזרואל (שהושאל בעונה האחרונה לעפולה) במבחנים בבני סכנין כשחקן חופשי.
למכבי יש אופציה להאריך לו את החוזה בשנתיים, אבל נראה שהכיוון הוא שחרור לפי זה.

לא רואה את חרמש מקבל דקות משמעותיות בליגה העל בעונה הקרובה
ספק אם אי פעם הוא יהיה מספיק טוב לליגת העל
תמוה המעבר שלו להפועל פ''ת

שוער עולה אמר:

רשמי?
גם לדעתי הוא לא מספיק טוב כרגע לליגת העל, עונה בעפולה יכולה לעשות לו טוב.

עכשיו ראיתי שחדרה רוצים את בן שימול, גם הוא לדעתי עדיין לא ברמה של ליגת העל וזאת תיהיה טעות להשאיל אותו לשם.

שוער עולה אמר:

דובר פה באחד הנושאים על זה שאבא שלו עובד שם ולכן, זה הכיוון כרגע.

חזרה
למעלה