ברק.י אמר:שוער עולה אמר:לא רואה את חרמש מקבל דקות משמעותיות בליגה העל בעונה הקרובה
ספק אם אי פעם הוא יהיה מספיק טוב לליגת העל
תמוה המעבר שלו להפועל פ''ת
דובר פה באחד הנושאים על זה שאבא שלו עובד שם ולכן, זה הכיוון כרגע.
זה עדיין לא רשמתי להבנתי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:שוער עולה אמר:לא רואה את חרמש מקבל דקות משמעותיות בליגה העל בעונה הקרובה
כובע קש אמר:ברק.י אמר:שוער עולה אמר:לא רואה את חרמש מקבל דקות משמעותיות בליגה העל בעונה הקרובה
זה עדיין לא רשמתי להבנתי
שוער עולה אמר:זוכרים את ערן רוזנבאום? היה קפטן בקבוצת הנוער
חרמש מזכיר אותו מאוד.
שניהם פיזים ואגרסיביים ומבינים את המשחק אך איטיים וכבדים
אני לא צופה לחרמש עתיד בליגת העל
לנו כאוהדי מכבי חיפה זה לא משנה לאן חרמש יעבור
המועדון לא ירוויח עליו כסף והוא למכבי חיפה לא יחזור
שיהיה לו בהצלחה
שוער עולה אמר:הייתי מאמין יותר בפרויקט בעפולה אם היו משאילים לעפולה שחקנים בני 17-18
מה הערך המוסף של הפרויקט הזה עבורנו ?שחקנים בני 19-20 אתה יכול להשאיל לכל קבוצה בלאומית
שחקן בגיל 19-20 כבר צריך להיות מוכן לשחק בבוגרים שלנו או לפחות בליגת העל
חג'ג' בן 21 וחצי ואין לו הופעה אחת בליגת העל
כיוף בן 22 עם 0 הופעות בליגת העל
זערורה בן 20 וחצי עם הופעת אחת בליגה העל
אז מה אנחנו מרוויחים מהפרויקט הזה?
Apoc אמר:זערורה סגר במכבי פ"ת ומחכה לאישור של מכבי חיפה לעבור, שמנגד רוצה שיאריך חוזה לפני שעוזב בהשאלה
צודקים.Apoc אמר:זערורה סגר במכבי פ"ת ומחכה לאישור של מכבי חיפה לעבור, שמנגד רוצה שיאריך חוזה לפני שעוזב בהשאלה
Shocking4U אמר:צודקים.Apoc אמר:זערורה סגר במכבי פ"ת ומחכה לאישור של מכבי חיפה לעבור, שמנגד רוצה שיאריך חוזה לפני שעוזב בהשאלה
אני אגב לא אוהב את כל ההשאלות למכבי פת. זה בסוף מועדון שרוצה לפתח את השחקנים שלו ולעשות עליהם כסף, אין להם אינטרס יותר מדי לקדם את השחקנים שלנו. למשל לא שהוא דוגמא למקצוענות אבל הם גמרו את עוואד כשהוא היה מושאל לשם.
Judokan אמר:Shocking4U אמר:צודקים.Apoc אמר:זערורה סגר במכבי פ"ת ומחכה לאישור של מכבי חיפה לעבור, שמנגד רוצה שיאריך חוזה לפני שעוזב בהשאלה
אני אגב לא אוהב את כל ההשאלות למכבי פת. זה בסוף מועדון שרוצה לפתח את השחקנים שלו ולעשות עליהם כסף, אין להם אינטרס יותר מדי לקדם את השחקנים שלנו. למשל לא שהוא דוגמא למקצוענות אבל הם גמרו את עוואד כשהוא היה מושאל לשם.
בני לם אימן את כל השחקנים האלה בנוער שלנו (זערורה, אלימלך, לאופר). אז זה לא המקרה הסטנדרטי שזורקים לשם שחקנים ונקווה לטוב, אלא הם הולכים למישהו שטיפח אותם והאמין בהם בעבר.
אולי צ'אנס אחרון להציל את הקריירה כאן כי אם שוב לא יבלוט אני מאמין שהוא יבקש שחרור ויקבל, מאוד מאכזב העלייה שלו לבוגרים, הוא יותר מוכשר משיבלי וחלאיילהכובע קש אמר:יפרח הושאל לעפולה.
מניח שנתחיל לשמוע על עוד השאלות בשבוע הקרוב