ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:להבנתי מדובר בזנטי 2 אבל מה איכפת להם להחזיק בכרטיס שלו כל עוד יש לו חוזה פה
כובע קש אמר:Apoc אמר:להבנתי מדובר בזנטי 2 אבל מה איכפת להם להחזיק בכרטיס שלו כל עוד יש לו חוזה פה
גם לדעתי.
אבל הוא בסך הכל בן 20 וכישרון לא חסר לו, העונה הזאת תיהיה מבחן רציני עבורו
Judokan אמר:כובע קש אמר:Apoc אמר:להבנתי מדובר בזנטי 2 אבל מה איכפת להם להחזיק בכרטיס שלו כל עוד יש לו חוזה פה
גם לדעתי.
הגזמת, זנטי נכשל אפילו בלאומית.
יפרח לפחות ברמה הזו בעפולה היה מעולה. אפשר לקוות שהעונה הזו תחזיר אותו למסלול, כי כדורגל יש לו. מה שהיה מאוד חסר לו זה צניעות
כובע קש אמר:Judokan אמר:כובע קש אמר:גם לדעתי.
הגזמת, זנטי נכשל אפילו בלאומית.
יפרח לפחות ברמה הזו בעפולה היה מעולה. אפשר לקוות שהעונה הזו תחזיר אותו למסלול, כי כדורגל יש לו. מה שהיה מאוד חסר לו זה צניעות
ההשוואה היא בעיקר לאופי, אין ספק שיפרח יותר כשרוני מזנטי
Judokan אמר:לא מובן לי למה אנחנו ממשיכים להחזיק את ארבל, שלא מצליח להשתדרג מעפולה. אבל שיהיה בהצלחה
כובע קש אמר:Judokan אמר:לא מובן לי למה אנחנו ממשיכים להחזיק את ארבל, שלא מצליח להשתדרג מעפולה. אבל שיהיה בהצלחה
מסכים. השאלה מיותרת.
היו צריכים לשחרר אותו ולהשאיל להם את ליש, עכשיו לא ברור מה יהיה איתו
Judokan אמר:כובע קש אמר:Judokan אמר:לא מובן לי למה אנחנו ממשיכים להחזיק את ארבל, שלא מצליח להשתדרג מעפולה. אבל שיהיה בהצלחה
מסכים. השאלה מיותרת.
לא חושב שזה בא אחד על החשבון השני. ארבל משחק מגן או בלם בצד בשלושה בלמים. ליש משחק במרכז ההגנה ב4, ואת הבלם האמצעי ב5.
הם יכולים בכיף לשחק יחד - ולדעתי מבניית הסגל של עפולה, הוא מיועד להרכב ליד טל כחילה
Judokan אמר:כובע קש אמר:Judokan אמר:לא מובן לי למה אנחנו ממשיכים להחזיק את ארבל, שלא מצליח להשתדרג מעפולה. אבל שיהיה בהצלחה
מסכים. השאלה מיותרת.
לא חושב שזה בא אחד על החשבון השני. ארבל משחק מגן או בלם בצד בשלושה בלמים. ליש משחק במרכז ההגנה ב4, ואת הבלם האמצעי ב5.
הם יכולים בכיף לשחק יחד - ולדעתי מבניית הסגל של עפולה, הוא מיועד להרכב ליד טל כחילה
ברק.י אמר:Judokan אמר:כובע קש אמר:מסכים. השאלה מיותרת.
השאלה כמה דקות הם יקבלו.
אאל״ט, לעפולה יש כבר 3-4 בלמים.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:לא חושב שזה בא אחד על החשבון השני. ארבל משחק מגן או בלם בצד בשלושה בלמים. ליש משחק במרכז ההגנה ב4, ואת הבלם האמצעי ב5.
השאלה כמה דקות הם יקבלו.
הבלם הבכיר היחיד שיש להם זה טל כחילה. חוץ מהם לדעתי יש כרגע רק את מור נעמן.
אם ליש יושאל לשם, אני לא רואה סרט שהוא לא שחקן הרכב. זה יהיה חלק מתיאום הציפיות שיעשו כתנאי להשאלה
ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:השאלה כמה דקות הם יקבלו.
הבלם הבכיר היחיד שיש להם זה טל כחילה. חוץ מהם לדעתי יש כרגע רק את מור נעמן.
אם ליש יושאל לשם, אני לא רואה סרט שהוא לא שחקן הרכב. זה יהיה חלק מתיאום הציפיות שיעשו כתנאי להשאלה
כחילה, ליש, נעמן, אביתר וארבל.
למה להשאיל גם את ארבל לשם במצב כזה?
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:הבלם הבכיר היחיד שיש להם זה טל כחילה. חוץ מהם לדעתי יש כרגע רק את מור נעמן.
כחילה, ליש, נעמן, אביתר וארבל.
למה להשאיל גם את ארבל לשם במצב כזה?
כי ארבל שם בתור מגן לפני הכל. כמו שהיה רוב הזמן בשנתיים האחרונות שם.