Shocking4U אמר:איך זולו לא פוטר עדיין?
את מי תשים שם במקומו? אין מאמנים טובים שיבואו לעפולה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:איך זולו לא פוטר עדיין?
למה לא? מאמנים יכולים להבין שאם תצליח שם אתה מקבל דריכת רגל בתוך המערכת של מכבי חיפה כמו שחר וייזינגר.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:איך זולו לא פוטר עדיין?
את מי תשים שם במקומו? אין מאמנים טובים שיבואו לעפולה
כובע קש אמר:ליש וחרמש בהרכב של עפולה למשחק נגד טבריה.
יפרח עדיין פצוע ולא בסגל
למי אכפת ממנו ומאחותו והפוסטר הצהוב שלה. שיתירו את החוזה שלו כברכובע קש אמר:סתיו נחמני השלים 90 דקות על הספסל בניצחון של אשדוד על הפועל פתח תקווה.
אין ספק שעשה בחירה נכונה לעבור לשם
Judokan אמר:חרמש שחקן. כיף לראות שהוא ממשיך לראות באנקר של הקבוצה למרות כל השינויים.
אני לגמרי יכול לראות אותו מתקדם להיות שחקן הרכב בליגת העל בשנה הבאה.
Apoc אמר:Judokan אמר:חרמש שחקן. כיף לראות שהוא ממשיך לראות באנקר של הקבוצה למרות כל השינויים.
אני חשבתי שעם כל החיסורים בעמדה הוא היה צריך להיות פה העונה
הוא לדעתי מוכשר מספיק כדי שברגע שייכנס פה בסביבה תומכת כמו מכבי חיפה לעניינים ולא במועדון קטן שנלחם על הישרדות זה יעלה אותו עוד מדרגה או שתיים
Judokan אמר:חרמש שחקן. כיף לראות שהוא ממשיך לראות באנקר של הקבוצה למרות כל השינויים.
כובע קש אמר:סתיו נחמני השלים 90 דקות על הספסל בניצחון של אשדוד על הפועל פתח תקווה.
את שער הבכורה יכבוש בנוהל מולנו עוד שבועייםכובע קש אמר:כובע קש אמר:סתיו נחמני השלים 90 דקות על הספסל בניצחון של אשדוד על הפועל פתח תקווה.
עוד 90 דקות על הספסל לנחמני.
השחקן עם הקבלת החלטות הכי גרועה בהיסטוריה
הוא שחקן גרועכובע קש אמר:כובע קש אמר:סתיו נחמני השלים 90 דקות על הספסל בניצחון של אשדוד על הפועל פתח תקווה.
Shocking4U אמר:הוא שחקן גרועכובע קש אמר:כובע קש אמר:סתיו נחמני השלים 90 דקות על הספסל בניצחון של אשדוד על הפועל פתח תקווה.
כובע קש אמר:Shocking4U אמר:הוא שחקן גרועכובע קש אמר:עוד 90 דקות על הספסל לנחמני.
אני גם לא מחזיק ממנו.
אבל מבחינתו מה ההיגיון בלעבור לקבוצת תחתית שבקושי תוקפת ועוד להגיע אליה בתור חלוץ שלישי?
זאת החלטה שיכולה לקבור לו את הקריירה