ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:ידוע מי הסוכן של ירין לוי?
כובע קש אמר:תחושה שלי - ירין לוי לא יחזור לפה
כובע קש אמר:תחושה שלי - ירין לוי לא יחזור לפה
ברק.י אמר:כובע קש אמר:תחושה שלי - ירין לוי לא יחזור לפה
מאמין שיחתום, אבל רק אחרי ינואר. אז, הוא יהפוך לשחקן חופשי והקצבים יוכלו לחלוב אותנו כי המועדון יקבל עליו רק דמי השבחה אם יעבור לקבוצה אחרת.
Judokan אמר:ברק.י אמר:כובע קש אמר:תחושה שלי - ירין לוי לא יחזור לפה
מאמין שיחתום, אבל רק אחרי ינואר. אז, הוא יהפוך לשחקן חופשי והקצבים יוכלו לחלוב אותנו כי המועדון יקבל עליו רק דמי השבחה אם יעבור לקבוצה אחרת.
יש לו חוזה אצלנו עד סוף העונה הבאה, לא הנוכחית
Hulk אמר:גוני נאור השחקן הכי למלם שראיתי כבר הרבה זמן, זה אופיר קופל 2.0
Judokan אמר:Hulk אמר:גוני נאור השחקן הכי למלם שראיתי כבר הרבה זמן, זה אופיר קופל 2.0
כנראה שצריך להתייחס להפועל ירושלים כמו לקרית שמונה כקבוצת חממה.
Kandaurov אמר:במשחק קצוות בליגה האוקראינית היום אולכסנדריה וירמוקב סיימו ב 0-0 עם אובולון קייב, ירמקוב שלנו שיחק 90 דקות.
לא יצא לי לראות את המשחק אז לא יודע להגיד איך הוא היה, אשתדל לתפוס כמה משחקים שלו בהמשך העונה בשביל לגבש עליו דעה.
ברק.י אמר:Kandaurov אמר:במשחק קצוות בליגה האוקראינית היום אולכסנדריה וירמוקב סיימו ב 0-0 עם אובולון קייב, ירמקוב שלנו שיחק 90 דקות.
לא יצא לי לראות את המשחק אז לא יודע להגיד איך הוא היה, אשתדל לתפוס כמה משחקים שלו בהמשך העונה בשביל לגבש עליו דעה.
האמת שחיפשתי תקצירים של הליגה שם כדי להתרשם ולא מצאתי.
Kandaurov אמר:ברק.י אמר:Kandaurov אמר:במשחק קצוות בליגה האוקראינית היום אולכסנדריה וירמוקב סיימו ב 0-0 עם אובולון קייב, ירמקוב שלנו שיחק 90 דקות.
האמת שחיפשתי תקצירים של הליגה שם כדי להתרשם ולא מצאתי.
בבקשה אח יקר
https://www.youtube.com/@upltv2023/videos
https://www.youtube.com/@FootballHubUA/videos
ברק.י אמר:כובע קש אמר:תחושה שלי - ירין לוי לא יחזור לפה