ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
עד לפני חודשיים וחצי הוא היה בינוני מינוס לאורך העונה. מאז הוא פשוט לא בכיוון, מספיק להסתכל קצת על מה אוהדי ביתר אומרים ברשתות כדי להבין כמה חלש הוא בתקופה האחרונה.כובע קש אמר:לא מדברים על זה אבל ירין לוי בעונה גרועה.
אני חושב שגם בעונה שעברה הוא לא היה עילוי כמו שעשו ממנו אבל השנה אני לא זוכר משחק שהוא בלט בו משמעותית כמו במשחקים שהיו לו בשנה שעברה. היום נגד בני יהודה היה מהחלשים במגרש.
אוהד צריך להיות פה בעונה הבאה, שהוא ואגבה יתחרו על דקות ב6ברק.י אמר:קשה לי לראות את ירין לוי וחרמש משחקים פה, די מסיבות דומות (היחסים עם/כלפי המועדון, השאיפות האישיות, העמדה וכו׳).
לגבי ארזי ולנס, אני מניח שינסו למצוא מקום בליגת העל בעונה הבאה. לארזי לא יהיה מקום בסגל ולנס תלוי בעיסאת, דון ושטייפמן, כשמה שעומד לטובתו זזה שהחוזה שלו קצר ויכול להיות שירצו לתת לו צ׳אנס בתקווה שיאריך חוזה או ימכר.
אהוד הוא המקרה המעניין בעיני. היה שחקן העונה בליגת הנוער בשנה שעברה והעונה הוא המושאל הכי דומיננטי לכפ״ס. בגלל ההשאלה הוא קצת נעלם מהתודעה, אבל מדובר בשחקן שמצופה ממנו לתפוס פה מקום, לכל המאוחר ב-27/28.
Hulk אמר:אוהד צריך להיות פה בעונה הבאה, שהוא ואגבה יתחרו על דקות ב6ברק.י אמר:קשה לי לראות את ירין לוי וחרמש משחקים פה, די מסיבות דומות (היחסים עם/כלפי המועדון, השאיפות האישיות, העמדה וכו׳).
לגבי ארזי ולנס, אני מניח שינסו למצוא מקום בליגת העל בעונה הבאה. לארזי לא יהיה מקום בסגל ולנס תלוי בעיסאת, דון ושטייפמן, כשמה שעומד לטובתו זזה שהחוזה שלו קצר ויכול להיות שירצו לתת לו צ׳אנס בתקווה שיאריך חוזה או ימכר.
אהוד הוא המקרה המעניין בעיני. היה שחקן העונה בליגת הנוער בשנה שעברה והעונה הוא המושאל הכי דומיננטי לכפ״ס. בגלל ההשאלה הוא קצת נעלם מהתודעה, אבל מדובר בשחקן שמצופה ממנו לתפוס פה מקום, לכל המאוחר ב-27/28.
אגבה לא צריך להיות פה בעונה הבאעהHulk אמר:אוהד צריך להיות פה בעונה הבאה, שהוא ואגבה יתחרו על דקות ב6ברק.י אמר:קשה לי לראות את ירין לוי וחרמש משחקים פה, די מסיבות דומות (היחסים עם/כלפי המועדון, השאיפות האישיות, העמדה וכו׳).
Shocking4U אמר:אגבה לא צריך להיות פה בעונה הבאעהHulk אמר:אוהד צריך להיות פה בעונה הבאה, שהוא ואגבה יתחרו על דקות ב6ברק.י אמר:קשה לי לראות את ירין לוי וחרמש משחקים פה, די מסיבות דומות (היחסים עם/כלפי המועדון, השאיפות האישיות, העמדה וכו׳).
HaifaWave אמר:עם קצת מזל נוסיף לפה גם את יובאנוביץ'
כובע קש אמר:HaifaWave אמר:עם קצת מזל נוסיף לפה גם את יובאנוביץ'
הוא לא יהיה מושאל מאיתנו במידה ויעזוב
כובע קש אמר:HaifaWave אמר:עם קצת מזל נוסיף לפה גם את יובאנוביץ'
הוא לא יהיה מושאל מאיתנו במידה ויעזוב
lemmacantor אמר:אז למה הוא חזר?
בשביל שיהיה כותרת בוואן "מכבי חיפה פועלת"lemmacantor אמר:אז למה הוא חזר?
כובע קש אמר:lemmacantor אמר:אז למה הוא חזר?
כי טבריה לא הסכימו להחזיר לנו את גולאני
lemmacantor אמר:כובע קש אמר:lemmacantor אמר:אז למה הוא חזר?
כי טבריה לא הסכימו להחזיר לנו את גולאני
אז תנו לעוד אחד מקבוצת הנוער את הדקות שמייעדים לו.