• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Apoc אמר:
כנראה שיושב עליו יותר טוב 4-4-2

כנראה שיושב עליו יותר טוב לשחק עם שחקנים טובים סביבו כמו פיירו ולא עם אסופת גופות

גם נכון, אבל היו לו כבר משחקים כאלה שהוא היה בהם גרוע.

יופי צ'יבוטה.
פתאום אפשר לספור עוד שחקן באגף.

הוא שחקן טוב. תמיד האמנתי בו. בלודוגרץ הוא היה בסדר גמור ואין סיבה שגם פה הוא לא יהיה כזה.

טוב מאוד שהוא נכנס לעיניינים עכשיו. חבל שבכר החליף אותו היום.
צריך לפתוח מול בנפיקה.

טיפול מאוד יפה של בכר בכל הסיטואציה מולו. ממש מרשים. שחקן שהיה לא מחויב ולא תכליתי נתן היום הופעה של איש המשחק. גם התקפית צ'יבוטה היה מצוין וחיפש לשחק מהר וחכם (יכול לחשוב על כמה שחקנים - אצילי ושרי - שבמצב של הבישול השני מעיפים בעיטה לשער), וגם הגנתית הוא היה מאוד מעורב במחצית הראשונה (זוכר לו תיקול מצוין עם חטיפה בחצי שלנו, וגם שתי סגירות אלכסוניות טובות כשקורנו הלך לחפות באמצע).

הלוואי שהמשחקים האחרונים מייצגים את מה שנוכל לקבל ממנו להמשך העונה. אם הרווחנו אותו לרוטציה זה חשוב ומעולה לסיכויי האליפות שלנו.

לאט לאט חברים, ההגנה של אשדוד גרמה גם לאספרייה להראות כמו אמבפה ולניקולסקו להראות כמו לואיס סוארס, הם קבוצה רכה ודי טיפשה באופן כללי, נמתין עוד קצת ונקווה שמאוויס ימשיך בגישה של היום. הפוטנציאל שם זה ברור

עכשיו שייצר המשכיות. היום לשם שינוי קבלת ההחלטות הייתה הרבה יותר טובה והייתה גם מחוייבות הגנתית.

כיף לראות אותו נכנס לעניינים אבל אני רוצה לראות אותו ממשיך להיות החלטי ומהיר במחשבה גם במשחקים גדולים, ולאורך זמן

אחת החולשות המרכזיות שלו הייתה שהוא לא פעל/חשב מספיק מהר במצבים מול השער וכו' וחוסר התכלתיות / ריכוז עלו בפספוס מצבים יקרים

נראה שעבדו איתו על זה, רק שי שימשיך אבל!

יכל להתחיל מומנטום חיובי
גם פתח היום טוב איזה רבע שעה
לא יודע מה הוא עוד רוצה

שחקן שכונתי לגמרי. מאבד כדורים בלי סוף, לא תכליתי, מועד בלי הפסקה. זה לא מכבי חיפה

התחיל טוב ונחלש בהמשך. אני מקווה שהוא ימשיך לעבוד קשה כי יש לו מה לתרום לנו.

כולם מעדו בפינה הזו של המגרש, הייתה שם איזו בעיה. אם תעברו שוב על המשחק, תראו שזה קרה גם לסאן (פעמיים), לאבו פאני, ובמחצית השנייה לגררו. סתם חוסר מזל.

אני דווקא מאוד אהבתי את הגישה שלו למשחק הזה ואני חושב שהיא ממשיכה את הקו הטוב של השבועות האחרונים. הוא סייע בסגירות והראה מחויבות למשחק ההגנה, הוא ניסה לשחק מהר ותכליתי בהתקפה. פשוט היה מאוד לא מדויק הפעם.
אבל זה ממש לא השחקן השכונתי של תחילת העונה.

מבחינתי הוא לגמרי מרוויח מקום ברוטציה, ובמשחקים הבאים גם הפעולות הטובות יתחברו כמו מול אשדוד.

חוץ מזה, אם אבו פאני לא חמור אגואיסט, צ'יבוטה גם מסיים עם גול

יופי מאוויס הייתי בטוח שאין לו הבנה בסיסית אבל מתחיל להראות ניצוצות של למידה והשתפרות. הלוואי

אני גם מבסוט עליו
אנחנו צריכים שחקנים כאלו

Judokan אמר:
כולם מעדו בפינה הזו של המגרש, הייתה שם איזו בעיה. אם תעברו שוב על המשחק, תראו שזה קרה גם לסאן (פעמיים), לאבו פאני, ובמחצית השנייה לגררו. סתם חוסר מזל.

אני דווקא מאוד אהבתי את הגישה שלו למשחק הזה ואני חושב שהיא ממשיכה את הקו הטוב של השבועות האחרונים. הוא סייע בסגירות והראה מחויבות למשחק ההגנה, הוא ניסה לשחק מהר ותכליתי בהתקפה. פשוט היה מאוד לא מדויק הפעם.
אבל זה ממש לא השחקן השכונתי של תחילת העונה.

מבחינתי הוא לגמרי מרוויח מקום ברוטציה, ובמשחקים הבאים גם הפעולות הטובות יתחברו כמו מול אשדוד.

חוץ מזה, אם אבו פאני לא חמור אגואיסט, צ'יבוטה גם מסיים עם גול
הוא מועד וצחליק בכל משחק. זה ממש לא עניין שקרה רק היום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה