אם הוא רוצה להישאר אז שישאר. אם הוא רוצה לעזוב אז לא חושב שאף
אחד יבכה. בוא נראה אם מאמן חדש יצליח להפיק ממנו יותר
אחד יבכה. בוא נראה אם מאמן חדש יצליח להפיק ממנו יותר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.Jerry אמר:לגמריDaniel123 אמר:זה שחקן ל20 דקות שאפשר להכניס אותו שיעשה קצת בלאגן.
אני מאוד מקווה שאתם לא חושבים שהמוח של ציפור הזה שחקן בטעות.
זה מה שחסר לנו.
וגם ב20 דקות האלו הוא יהיה טוב פעם בחודשיים
זה מה שחסר לנו, שיתבלבלו אצלנו והטמבל הזה יתפוס שוב תקן של שחקן שיכול וצריך לעזור לנו מאוד מאוד בקישור ההתקפי שנשחק משנה לשנה
השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקניםGanjot אמר:בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.Jerry אמר:לגמריDaniel123 אמר:זה שחקן ל20 דקות שאפשר להכניס אותו שיעשה קצת בלאגן.
אני מאוד מקווה שאתם לא חושבים שהמוח של ציפור הזה שחקן בטעות.
זה מה שחסר לנו.
זה מה שחסר לנו, שיתבלבלו אצלנו והטמבל הזה יתפוס שוב תקן של שחקן שיכול וצריך לעזור לנו מאוד מאוד בקישור ההתקפי שנשחק משנה לשנה
איזה כיף שהוא השתיק אותך
איזה גניבת דעתתתתJerry אמר:השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקניםGanjot אמר:בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.Jerry אמר:לגמרי
איזה כיף שהוא השתיק אותך
Ganjot אמר:Jerry אמר:השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקניםGanjot אמר:בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.
איזה כיף שהוא השתיק אותך
ובכדורגל צ'יבוטה 18 רמות מעל חזיזה שלא עובר קונוס כבר שנתיים
מה אתה רואה מחזיזה?Daniel123 אמר:Ganjot אמר:Jerry אמר:השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקנים
ובכדורגל צ'יבוטה 18 רמות מעל חזיזה שלא עובר קונוס כבר שנתיים
עצוב שזה מה שאתה חושב, החזקתי ממך כאחד שמבין כדורגל.
אשכרה צ'יבוטה עלה טוב אתמול ואוהדים חושבים שהוא איזה שחקן על.
אולי השחקן הכי מטומטם בליגה.
הזוי.
Ganjot אמר:מה אתה רואה מחזיזה?Daniel123 אמר:Ganjot אמר:ובכדורגל צ'יבוטה 18 רמות מעל חזיזה שלא עובר קונוס כבר שנתיים
עצוב שזה מה שאתה חושב, החזקתי ממך כאחד שמבין כדורגל.
הזוי.
אני לא מסתכל על חזיזה של לפני שנתיים, אני מסתכל על חזיזה של שנה + אחרונות, הבן אדם לא מסוגל לעשות פעולה חיובית חוץ מלרוץ וללחוץ.
למסור הוא לא יודע, להעביר רוחב הוא לא יודע, להרים הוא לא יודע, לבעוט זה בכלל לא קשור אליו, יש מצב שהוא מתחרה עם פיירו על מי בועט יותר גרוע, יוצר הרבה עצבים ובלאגן רע במשחק לרוב.. באמת, במה הוא טוב?
חלק מזה לא באשמתו כי בכר גם משגע אותו פעם בימין פעם שמאל, אבל עדיין זה לא מצדיק שהבן אדם מ 3 מטר לא יודע לבעוט ושהוא עם בישול אחד בעונה שלמה בליגה.
צ'יבוטה בישל אתמול שער ובישל פנדל, ב 20 דקות.. זה מה שחזיזה תרם במספרים בעונה שלמה.
אתה כנראה לא רואה מספיק משחקים של שאר הליגה כדי לחשוב שהוא הכי מטומטם בליגה. תן לו פעם אחת לרוץ בהרכב ובוא נראה כמה הוא יתרום, לא יכול לשפוט אותו עד היום כי את רוב הדקות שלו הוא משחק עם כל שאר המחליפים או בהרכב של רוטציות, או בדקות שאנחנו מפסיקים לשחק כדורגל.
תהיה בטוח שאם היה משחק קבוע אז הוא גם היה "נפטר" מכל מני דריבלים מיותרים או נגיעות מיותרות, הוא לא חד בשיט כי הוא פשוט לא משחק מספיק.
GKagelmacher אמר:יופי של כניסה. בכל מקרה לא חושב שיש לו מה לתרום כשחקן הרכב. רק בתור חילוף שאתה חייב בלאגן בקו ואנרגיות. מה שכן הוא מזייף הגנתית כל פעם.
צ'מפיונס הוא היה אדיר, אין לי מילה רעה אחת להגיד.Daniel123 אמר:Ganjot אמר:מה אתה רואה מחזיזה?Daniel123 אמר:עצוב שזה מה שאתה חושב, החזקתי ממך כאחד שמבין כדורגל.
הזוי.
אני לא מסתכל על חזיזה של לפני שנתיים, אני מסתכל על חזיזה של שנה + אחרונות, הבן אדם לא מסוגל לעשות פעולה חיובית חוץ מלרוץ וללחוץ.
למסור הוא לא יודע, להעביר רוחב הוא לא יודע, להרים הוא לא יודע, לבעוט זה בכלל לא קשור אליו, יש מצב שהוא מתחרה עם פיירו על מי בועט יותר גרוע, יוצר הרבה עצבים ובלאגן רע במשחק לרוב.. באמת, במה הוא טוב?
חלק מזה לא באשמתו כי בכר גם משגע אותו פעם בימין פעם שמאל, אבל עדיין זה לא מצדיק שהבן אדם מ 3 מטר לא יודע לבעוט ושהוא עם בישול אחד בעונה שלמה בליגה.
צ'יבוטה בישל אתמול שער ובישל פנדל, ב 20 דקות.. זה מה שחזיזה תרם במספרים בעונה שלמה.
אתה כנראה לא רואה מספיק משחקים של שאר הליגה כדי לחשוב שהוא הכי מטומטם בליגה. תן לו פעם אחת לרוץ בהרכב ובוא נראה כמה הוא יתרום, לא יכול לשפוט אותו עד היום כי את רוב הדקות שלו הוא משחק עם כל שאר המחליפים או בהרכב של רוטציות, או בדקות שאנחנו מפסיקים לשחק כדורגל.
תהיה בטוח שאם היה משחק קבוע אז הוא גם היה "נפטר" מכל מני דריבלים מיותרים או נגיעות מיותרות, הוא לא חד בשיט כי הוא פשוט לא משחק מספיק.
גבר, לדעתי אם לא חזיזה אנחנו לא מעפילים לצ'מפיונס.
היה השחקן הכי טוב במוקדמות וגם בקמפיין עד שנפצע.
כל משחק מייצר מצבים, וגם אם לא הולך לו הוא לוחץ ומנסה תמיד, גם נגד הפועל ת"א בבלומפילד בזכות זה שלא ויתר על הכדור לגורפינקל סידר את השער לאצילי.
מצ'יבוטה תקבל כמה הברקות בעונה, לא יותר מזה.
אגב גם צ'יבוטה לא יודע לבעוט, אתמול במצב שהוא לבד מול השער אפילו לא בעט למסגרת.
אין לי בעיה שצ'יבוטה ישאר בסגל, אבל שחלילה לא יבנו עליו להרכב ואפילו לא לחילוף ראשון אחרת נמצא את עצמנו מהר מאוד נשאבים שוב לבינוניות שאפיינה את המועדון הזה במשך עשור שלם.
KevinDurant אמר:אני חושב שיש לו גם מה לתרום מול צפיפות פשוט באמצע ולא בכנף.
כשהוא משחק מול צפיפות בכנף הוא לא מצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו (למרות שמבחינת תכונות ויכולות יש לו אחלה דריבל גם בצפיפות והוא יכול לעשות פעולות טובות) פשוט הוא לא מצליח לייעל את עצמו.
כשהוא משחק באמצע בצפיפות הוא מחייב את עצמו לבצע פעולות מהירות ולא להתברבר ולעשות שטויות וזה מוציא ממנו דברים יותר טובים.
אתה צודק לגבי הדריבל והיציאה מהמקום אבל כשהוא מתבודד בכנף מול שחקן הוא לא יודע לנצל את היכולות האלה כמו שצריך. יש לו הרבה פעמים שהוא סתם זורק כדור לרחבה או מנסה לעבור את השחקן שלו כמה פעמים הלוך ושוב ומאבד את המומנטום.The real Tsepo אמר:אני חושב שיש לו אספקטים במשחק שאין לאף שחקן בסגל שלנו. יש לו יציאה אדירה מהמקום שאין לאף אחד שהיא קריטית נגד צפיפות. כשדולב מקבל את הבידוד בשמאל הוא מצליח לעבור שחקן רק עם תרגילים והטעיות, מאוויס יודע פשוט לצאת יותר מהר מהמקום ולעבור את השחקן על הקו. ולא, לא צריך שטחים אין סופיים בשביל זה.
אני כל התקופה הזו האמנתי בו ועדיין מאמין שיש לו המון מה לתרום כשחקן בסגל, זה ברור שאין כימיה בינו ובין ברק וזה ברור שהוא שחקן שצריך את הכימיה והביטחון הזה מהמאמן. אחלה מאוויס
אני באופן כללי חושב שאתה צודק כי בכר לא סתם "מוחק" שחקנים או לא נותן להם הזדמנות.Jerry אמר:לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'
Jerry אמר:לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'