• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאוויס צ'יבוטה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא מתאים למצבים כאלה. שהמשחק מבולגן על סף הגראבג וכולם עייפים והמשחק המאוד ישיר שלו מתאים כי אתה מנסה בכל הכוח ולא אכפת לך כבר אם תאבד כדור. כשאתה פותח משחקים זה פחות מתאים

לא יודע מה אתם רואים ממנו. פשוט לא רוצים להודות שנפלנו איתו.

הוא שחקן לשטחים, רק במשחקים כאלה יכול לתרום איכשהו .
למשל נגד הפועל ירושלים ביום ראשון זה לא משחק שנראה ממנו משהו .

עשה פעולות טובות וזה עוד יותר מכעיס לגביו.

זה לא מאור לוי או שחקנים אחרים שברור שאין לו כלום. יש לו מה לתת פשוט כנרכה יש שם בעיה באופי ובביטחון וזה נראה רע

KevinDurant אמר:
עשה פעולות טובות וזה עוד יותר מכעיס לגביו.

זה לא מאור לוי או שחקנים אחרים שברור שאין לו כלום. יש לו מה לתת פשוט כנרכה יש שם בעיה באופי ובביטחון וזה נראה רע

בדיוק

כרגע זה נראה לא בכיוון בכלל.
אבל, אני עדיין בדעה שאם ברק ידע להחזיר לו את הביטחון ולתת לו את הדקות במשחקים שהוא באמת יכול לתרום בהם (לפחות בהתחלה) אנחנו נרוויח עוד שחקן טוב לרוטציה.

למה תולים הכל בביטחון? אין לו כישורים להתאים לכדורגל של בכר. אתה צריך לעבוד על המגרש, אתה צריך לדעת לאן לרוץ ומתי. אין קשר לביטחון. הוא שחקן שכונה.

הבעיה אצלו היא לא ביכולות האינדיווידואליות. הוא מהיר מאד וטכני, עם דריבל טוב.
לכן, בכל משחק הוא עושה איזו פריצה יפה שמשאירה טעם חיובי ואמונה שהוא יצליח להתחבר לשאר הקבוצה ולא להיראות כמו שחקן כשרוני שבודדו אותו באגף.

איך שאני רואה את זה, הבעיה שלו היא במשחק הקבוצתי - בהגנה הוא לא ממוקם טוב ופחות עוזר ככה (יתכן שיש שם גם בעיית מחויבות) ובהתקפה הוא מתקשה לראות את המגרש ולשחרר כדור לאחרים בזמן (מה שמביא אותו לעשות ספרינטים עם מאה דריבלים עד לשער). החסרונות האלו הופכים אותו לשחקן חדגוני שיכול לשחק רק לשטח/על הקו, כזה שבמקום לעשות מהלכים מורכבים, מתבסס רק על היכולת האישית הטובה שלו. במובן מסוים, זה די דומה לשחקני אגף שהיו פה כבר, כמו וילדסחוט, או מגנים רבים שהיו פה, כמו מבוקה. הוא פחות פיזי ואולי מהיר יותר, אבל החשיבה על המגרש היא אותו דבר.

lemmacantor אמר:
למה תולים הכל בביטחון? אין לו כישורים להתאים לכדורגל של בכר. אתה צריך לעבוד על המגרש, אתה צריך לדעת לאן לרוץ ומתי. אין קשר לביטחון. הוא שחקן שכונה.

דווקא בכל מה שקשור למחויבות על המגרש (ספרינטים להגנה וכו') נראה שעובדים איתו על זה ויש מגמת שיפור מסויימת.

אני מקווה שאם הוא פותח בראשון זה לא עם סאן על הקו.
צריך לראות איך הוא עם קורנו, מישהו שבאמת עוזר לו ולא משמש רק בתור קונוס.

הפעולה האחרונה שלו בכל פעם היא ברמת ליגת חובבנים.

סופית הרמתי ידיים לגביו
השחקן הכי טיפש שראיתי

חבל זה לא שחקן שמרחיב את הרוטציה. היו צריכים להחליף אותו בקיץ ואתם יודעים מה, שוב מצפה ממחלקת הנוער שלנו לתת עבודה ולגדל שחקנים יותר טובים.

הוא שחקן שבנוי הרבה על ביטחון והוא לא משחק מספיק. גם בלודוגורץ הוא היה על אותו תקן כמו פה של שחקן שעולה קצת מהספסל ובעיקר משפיע במשחקים גדולים שיותר נוח לו, כנראה שקשה לו לייצר יציבות לטווח ארוך

אני בספק אם יש לו מקום בליגה הלאומית

היינו חייבים לנצל את העובדה שהוא נתפס עוד כליגיונר, ולעשות טרייד מועיל בקיץ.

כמו כל שחקן הוא צריך ביטחון ודקות.
הייתי פותח איתו שוב מול ריינה בשבת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה