• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאוויס צ'יבוטה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא מבין את כל הטררם התקשורתי סביבו כאילו הוא הולך לפתוח בהרכב. אם הוא היה מתוכנן לקבל דקות משמעותיות במשחק כזה קריטי אתם לא חושבים שהוא היה רואה אפילו פירורי דקות מול אולימפיאקוס בבית או באלוף האלופים?

אני רואה בלי סוף אנשים רושמים אותו בהרכב מול אולימפיאקוס כי הוא מהיר ורוצים לשחק על מתפרצות, אני מבין את הרציונל אבל אם בכר היה חושב להשתמש בו במשחק הזה הוא היה לפחות מנסה להשתמש בו במשחקים הקודמים.

יוחזר לתחייה עכשיו כשיש אירופה ויש לנו הרבה משחקים וצריך לחלק עומסים

לפחות הסוכנת שלו אוהדת מכבי שרופה אז לא נצטרך לשמוע אותה יוצאת נגד המועדון בתקשורת

בכר צריך לדעת להחזיק גם שחקנים כמוהו (וגם אבו פאני כרגע לדוגמה) כי הם יהיו משמעותיים מאוד בהמשך ויוכלו ויצטרכו לתרום הרבה בעת הצורך

KevinDurant אמר:
בכר צריך לדעת להחזיק גם שחקנים כמוהו (וגם אבו פאני כרגע לדוגמה) כי הם יהיו משמעותיים מאוד בהמשך ויוכלו ויצטרכו לתרום הרבה בעת הצורך

לזכותו של ברק, הוא הצליח עד עכשיו לשמור על חדר הלבשה בריא, גם אם היו מהמורות זמניות בדרך. זה משחק שלישי העונה ושחקנים חייבים להיות סבלניים. זה לא שהעבודה איתו ועם הקבוצה חדשה להם. בסוף כמעט כולם מקבלים הזדמנויות (אלו שלא, זה באמת כי הם מורידים את הרמה משמעותית).

צ׳יבוטה ייקבל את הדקות שלו, אבל הוא חייב להיות רציני ולהילחם עליהם. כשרואים את המחויבות ההגנתית שלו לעומת של חזיזה או כשרואים את הנוכחות ההתקפית שלו ביחס לשאר החלוצים, אפשר להבין למה הוא אחרון ברוטציה לעמדות שהוא משחק בהן.

כשהקבוצה הייתה במחנה בחו"ל הייתה כבר הדלפה לאחד האתרים שבכר דרש ממנו להעלות קצב באימונים.
כנראה בא סטלן...
צריכים אותו כמו שצריכים את כל שחקני הסגל.
יש לנו מיליון משחקים העונה וכולם צריכים להיות חלק מהרוטציות למיניהן.

dyarok אמר:
כשהקבוצה הייתה במחנה בחו"ל הייתה כבר הדלפה לאחד האתרים שבכר דרש ממנו להעלות קצב באימונים.
כנראה בא סטלן...
צריכים אותו כמו שצריכים את כל שחקני הסגל.
יש לנו מיליון משחקים העונה וכולם צריכים להיות חלק מהרוטציות למיניהן.
ושלמה ווייס פרסם בוואלה שהוא מרשים מאוד באימונים

הכל חרטות

נראה שממש לא סופרים אותו. בהינתן וזה המצב אולי שווה לנסות למנף אותו בטרייד עם ב״ש על בריירו (שנראה שהסתכסך שם) או אלחמיד או עם נתניה על גנדלמן או קארצב + כסף

זה עוד קדם-עונה.
מסכים שזה נראה רע עבורו אבל יש עוד זמן ודברים יכולים להשתנות.
לא הייתי קובר אותו עדיין.

Apoc אמר:
זה עוד קדם-עונה.
מסכים שזה נראה רע עבורו אבל יש עוד זמן ודברים יכולים להשתנות.
לא הייתי קובר אותו עדיין.
נכון אבל גם בסוף שנה שעברה הוא כמעט ולא נספר. לדעתי הבעיה העיקרית זה שהוא ממש מזייף בירידה להגנה גם כשהוא נכנס כמחליף רענן וזה מאוד ניכר לעין במיוחד כשהוא מחליף שחקן מחוייב כמו חזיזה

אם בכר מחזיק ממנו כמובן שישאירו אותו. אם לא, שינסו לחפש פתרון

לא רק העניין הטקטי בעייתי הוא פשוט לא שחקן חכם ולא קבוצתי, התכונות הטובות שלו בעיקר מתרכזות על משחק מעבר כשיש שטח ואפשר לדהור קדימה כמו סוס עיוור, שחקן בעייתי שלא השתפר בכלום בבולגריה

לא צריכים אותו בקבוצה. צריכים שחקן קו שבאמת יתרום וקשר אחורי. רכש מאוד כושל.

מאמין שבכר ישתמש בו בליגה הרבה הוא סך הכול שחקן טוב שיכול לתרום הרבה גם בתור שחקן כנף וגם בתור חלוץ שני לא הייתי סוגר את הגולל עליו

לא מובן הסיפור איתו, יש לו כדורגל ולודוגורץ זה קבוצה שמשחקת בסגנון דומה לשלנו והוא היה טוב שם וקיבל הרבה יותר דקות מאשר פה.
צריך לנסות להריץ אותו נזדקק לעומק בכנפיים

הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות
אני מניח שאם בכר שורף אותו זה על התנהלות באימונים ומחוץ למגרש ולא בגלל הדקות המאוד מועטות ששיחק

קיבל. חצי שנה. זה מספיק. הוא לא מבין את הדרישות של בכר ונראה שהוא גם מתאמן לא מספיק טוב.

lemmacantor אמר:
קיבל. חצי שנה. זה מספיק. הוא לא מבין את הדרישות של בכר ונראה שהוא גם מתאמן לא מספיק טוב.
הוא שיחק 495 דק׳ שנפרסו על 13 משחקים.
חלק מהם שזה זמן של גארבג׳ טיים לצד מאור לוי ושהר.
זה לא מספיק זמן.
אלא אם כן זה לא מקצועי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה