• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאוויס צ'יבוטה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כשחקן מה שמקבלים ממנו לא מתאים למכבי חיפה. צריך לדחוף אותו בטרייד כל עוד יש עליו קצת הייפ.

לא מבין מה אתם רוצים ממנו, בחיי.
היה נראה הכי טוב בהתקפה היום, ניסה לעשות פעולות טובות בסה"כ וזרק את המגן שלו כמה פעמים, ניסה גם לשחק מהר בהרבה התקפות.
שיחק עם סאן מנחם היום, שלא היה מסוגל לעקוף פעם אחת, ועם הרכב די שבור באופן כללי.
עשה כמה פעולות יפות וגם בפעולות שהיו פחות מדויקות כן ניסה לעשות דברים טובים, וזה גם כשהדשא שם לא מבייש אורווה.
נראה בכללי שמבין את פיירו טוב ומנסה לתת לו כדורים.

מה שכן, חייב לשפר את יכולת הבעיטה שלו בדחיפות, לא יודע אם זה עניין של ביטחון או יכולת, כי ממה שזכור לי כן היה לו את זה בבני יהודה.

Ganjot אמר:
היה נראה הכי טוב בהתקפה היום, ניסה לעשות פעולות טובות בסה"כ וזרק את המגן שלו כמה פעמים, ניסה גם לשחק מהר בהרבה התקפות.
שיחק עם סאן מנחם היום, שלא היה מסוגל לעקוף פעם אחת, ועם הרכב די שבור באופן כללי.
עשה כמה פעולות יפות וגם בפעולות שהיו פחות מדויקות כן ניסה לעשות דברים טובים, וזה גם כשהדשא שם לא מבייש אורווה.

מה שכן, חייב לשפר את יכולת הבעיטה שלו בדחיפות, לא יודע אם זה עניין של ביטחון או יכולת, כי ממה שזכור לי כן היה לו את זה בבני יהודה.

היידה, קול של שפיות סמאוהב

Ganjot אמר:

מצפה ממנו לא להיות כזה מגושם ולמעוד ולהסתבך ברגליים. מצפה ממנו לנסות לפחות לאיים לשער כשהוא כבר עובר את השחקן שלו. מצפה ממנו לא לאבד כמות פסיכית של כדורים וכשהוא כבר מאבד אז לעשות מייד את הלחץ שאצילי עושה אחרי איבוד כדור שלו.

הוא פתח סבבה וככל שהמשחק התקדם נחלש בצורה רצינית.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:

מצפה ממנו לא להיות כזה מגושם ולמעוד ולהסתבך ברגליים. מצפה ממנו לנסות לפחות לאיים לשער כשהוא כבר עובר את השחקן שלו. מצפה ממנו לא לאבד כמות פסיכית של כדורים וכשהוא כבר מאבד אז לעשות מייד את הלחץ שאצילי עושה אחרי איבוד כדור שלו.

הוא פתח סבבה וככל שהמשחק התקדם נחלש בצורה רצינית.

אז תן לו לשחק כדי לקבל את כל זה.
הבן אדם עד לא מזמן לא שיחק, הביטחון שלו ברצפה, החדות שלו היא כמו של שחקן שרק התחיל את העונה.
כמה כיף להסתכל על זה שהוא הסתבך ברגליים שם פעם אחת, בדשא זוועתי, ולא להסתכל על כל הפעמים שבא מהאגף ועבר את השחקן וניסה ליצור מצב הבקקעה.
מעדיף שיסתבך עם הרגליים עוד מאה פעם אם זה אומר שבינתיים הוא יעשה גם דריבלים מוצלחים וינסה להכניס כדורים לרחבה, מאשר עוד איזה שחקן שמפחד מהצל של עצמו שנותן כדורים אחורה כי הוא מפחד לאבד.

Ganjot אמר:

הוא נראה לי מסורבל מדי, הכל אצלו נראה מקרי. זה נראה כאילו הוא בעצמו מופתע כשהוא עובר שחקן בדריבל.
לא יודע, משהו לא שלם לי איתו. ראיתי את כל המשחקים שלו אצלנו והוא נראה מאוד מאוד מפוזר, קצת שכונתי וחסר תאכלס.

Liberman אמר:
Ganjot אמר:

הוא נראה לי מסורבל מדי, הכל אצלו נראה מקרי. זה נראה כאילו הוא בעצמו מופתע כשהוא עובר שחקן בדריבל.
לא יודע, משהו לא שלם לי איתו. ראיתי את כל המשחקים שלו אצלנו והוא נראה מאוד מאוד מפוזר, קצת שכונתי וחסר תאכלס.
לא מסכים שזה נראה מקרי, יש לו דריבל מעולה, פשוט כשהוא לא בכושר אז זה נראה פחות חד.
הוא זרק שחקנים של יובה, בדיוק כמו שזרק שחקנים של אשדוד ושל ביתר. זה ממש לא מקרי, זה מה שהוא יודע לעשות.
מסכים שהוא נראה מפוזר לפעמים, אבל שוב - אתם מצפים משחקן שבקושי שיחק, שייראה כאילו הוא שחקן הרכב קבוע.
גם כשכן הראה דקות טובות באיזה משחק, אז משחק אחרי זה לא שיחק.
העונה רוב המשחקים שלו זה עם סאן שהוא פשוט כלום בהתקפה.. בדקות שהוא משחק עם השחקני הרכב שלנו, הוא נראה הרבה יותר טוב.
הוא שכונתי בזה אין ספק, אבל זה הסוג שחקן שהוא.. גם ויניסיוס שחקן שכונתי, זה אומר משהו? בסוף אם הוא יתן מה שהוא צריך על הדשא זה מה שמשנה, ואת העבודה שלו כמחליף של חזיזה הוא עשה בשורה התחתונה.
בישל 2 שערים ( 2 וחצי יותר נכון), נתן לנו עומק בהתקפה והיה נראה לא רע בכלל בהרבה דקות במשחקים האלה.
גם חזיזה עד למוקדמות ליגת האלופות העונה, היה שחקן בלי תכלס להזכירכם - בקושי היה מבקיע, היה מדרבל את עצמו למוות ולא מוציא מזה כלום, כל בעיטה שלו או ליציע או דרדלה בעונה הקודמת.
עניין התכלס במשחק קשור הרבה למי המגן שמשחק עם השחקן, אם סאן משחק אז הוא לא מושך אליו שום שחקן וגם לא עוקף, ואז חזיזה/צ'יבוטה נשארים לבד מול 2 שחקני הגנה.. אם זה קורנו, זה סיפור אחר.

כל הדיון היה טוב ויפה עד החלק של ויניסיוס. לצערי אני לא מסוגל לנהל דיון בהשוואות לכדורגל מחול, זה לא אותו ספורט.

לגבי ההשוואה מול חזיזה- לא משנה כמה חזיזה יהיה ברמת ליגה א׳ מבחינת המשחק שלו, הוא יהיה האיש הכי ווינר והכי מחוייב על המגרש וזב מה שהופך אותו לשחקן אולי הכי חשוב אצלנו בקבוצה.ץ

מרוב שסומכים על חזיזה הוא גם לפעמים משחק לבד על הקו בלי מגן ושורף הכל לבד. כפרה עליו.

לגבי ציבוטה,
וואלה בינתיים לא מחזיק ממנו. מפוזר ושכונתי.

הבעיה בצ'יבוטה שהוא שחקן לא אחראי, הוא מסוגל לאבד מיליון כדורים במשחק במקומות ובאזורים מסוכנים כשהוא משחק רחוק מהשער (והווינגרים במכבי חיפה משחקים הרבה רחוק מהשער)

אני חושב שיהיה לו הרבה יותר נוח לשחק כחלוץ לצד פיירו/דין דוד/רוקאביצה כשהוא הרבה יותר קרוב לשער ובאזורים המסוכנים ששם הוא דווקא הראה הרבה יותר דברים חיוביים

https://twitter.com/mick_a/status/1590445004413349890?s=46&t=_AqgCoORKS1xHPzqJtqQSg

בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
היה טוב כמה משחקים, גם סטטיסטית, היה טוב נגד ביתר בטדי, דין דוד מסריח את הדשא מהדקה הראשונה.. ומתי צ'יבוטה ייכנס? כמובן שזה יהיה בדקות שהוא לא יכול להשפיע על המשחק כבר יותר מדי ועם שחקנים שבורים על המגרש במקום להכנס בדקה 50-60 ולתת לו להשפיע.

רואה סיכוי יותר מסביר שבכר ייתן לו לפתוח מול הפועל תל אביב לאור ההופעה של יתר ההתקפה הערב

Ganjot אמר:
היה טוב כמה משחקים, גם סטטיסטית, היה טוב נגד ביתר בטדי, דין דוד מסריח את הדשא מהדקה הראשונה.. ומתי צ'יבוטה ייכנס? כמובן שזה יהיה בדקות שהוא לא יכול להשפיע על המשחק כבר יותר מדי ועם שחקנים שבורים על המגרש במקום להכנס בדקה 50-60 ולתת לו להשפיע.

צ׳יבוטה היה טוב בטדי?

Rmc אמר:
Ganjot אמר:

צ׳יבוטה היה טוב בטדי?

היה הכי טוב בטדי מכל שחקני ההתקפה במחצית הראשונה, בהחלט. בכר עשה את החילוף מהבית כשהחליף אותו במחצית ולא את דינדה שהיה מחפיר

Rmc אמר:
Ganjot אמר:

צ׳יבוטה היה טוב בטדי?

כן, הכי טוב במחצית הראשונה.
לא כל מה שניסה הצליח, אבל ניסה לעשות דברים טובים, עבר את המגן שלו הרבה פעמים וניסה להכניס כדורים לרחבה, מה שדין דוד בחיים לא יודע לעשות.
צ'יבוטה עשה בדיוק את אותן פעולות שחזיזה עושה, פשוט חלק הלכו וחלק לא, קורה, במיוחד בדשא כזה.
דין דוד לעומתו, גם בטדי וגם היום, פשוט לא מסוגל לעשות פעולה חיובית אחת.

Ganjot אמר:
מסכים איתך. אני לא מאמין יותר מדי בצ'יבוטה אבל אחרי שהוא הראה ניצוצות מול אשדוד ובית"ר למה לא להמשיך את המומנטום ולתת לו כשדין כל כך גרוע? אותו דבר לגבי ניקיטה.

אני גם לא חושב שיש לצ'יבוטה מה לתרום בכנף אבל אני בכנות לא רואה שחקן כנף ישראלי טוב ממנו או טוב ממנו משמעותית. הכל אותו זבלה

יש לו מה לתרום בכנף, עם הגישה המשופרת שלו הוא לחלוטין צריך לקבל דקות הרבה יותר משמעותיות ברוטציה. יש לו אחד על אחד מעולה על שטח קטן, רק צריך לעבוד איתו על להמשיך לתעל את זה לפעולות תכליתיות יותר

משחק מצוין מאוד החלטי בדריבל שלו, עשה גם מהלך וויניסיוס

רואים עקומת שיפור

חבל שבכר מוציא אותו על אוטומט

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה