ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:כמעט בישל שער ניצחון אם היה מדייק בנסטימטר יותר או אם ג'אבר היה גבוה יותר בסנטימטר
סך הכל אני מעדיף אותו ואת השכונתיות שלו בעיניים עצומות על חזיזה/אצילי העקומים שלא מסוגלים לתרום כלום
שיתעסק בתרגול כדור אחרון בכפר גלים במקום סטורים של ילד אהבל.Shocking4U אמר:לא יאמן שהוא מעלה סטורי מלגלג על הצהבת אחרי התיקו שלהם ואז עולה למגרש ונראה ככה. בושה
Shocking4U אמר:לא יאמן שהוא מעלה סטורי מלגלג על הצהבת אחרי התיקו שלהם ואז עולה למגרש ונראה ככה. בושה
האחד על אחד שלו טוב, אבל מול צפיפות כזאת הוא לא יודע מה לעשות…KevinDurant אמר:עלה רע מאוד
באמצע זה יעבוד כשהוא ישחק בקבוהצ קטנה כשיהיה לו שטח לעוף קדימה, מול ריינה וחדרה עם 18 בלמים מה יש לו לתרום באמצע? בכל מקרה שחקן מפוזר הוא יהיה בכל עמדה, הוא פשוט שכונתי עם אופי מסריח, מתאים כמו כפפה לאבוקסיס זה לא שחקן שבכר יכול להסתדר איתוKevinDurant אמר:צ'יבוטה יותר טוב שהוא משחק באמצע ועושה בלאגן, בכנף הוא מפוזר
חזיזוש שלך עם 0 בישולים בליגה.חזיזוש אמר:אני מאוד בעדו אבל אני חושב שבטוטאל בכל המשחקים שהוא שיחק מאז שהוא פה הוא עשה אולי 3 פעולות חיוביות במצטבר
זה כבר נהיה בדיחה, אפילו עומר דמארי פישל פחות
חזיזוש שלי לא קשור לענף כבר חודשיים וחציGanjot אמר:חזיזוש שלך עם 0 בישולים בליגה.חזיזוש אמר:אני מאוד בעדו אבל אני חושב שבטוטאל בכל המשחקים שהוא שיחק מאז שהוא פה הוא עשה אולי 3 פעולות חיוביות במצטבר
צ'יבוטה עם 3 או 4.
מתי צ'יבוטה שיחק בהרכב 3-4 משחקים רצוף וקיבל ביטחון מהמאמן?
האמת שזה סתם היה מתבקש.חזיזוש אמר:חזיזוש שלי לא קשור לענף כבר חודשיים וחציGanjot אמר:חזיזוש שלך עם 0 בישולים בליגה.חזיזוש אמר:אני מאוד בעדו אבל אני חושב שבטוטאל בכל המשחקים שהוא שיחק מאז שהוא פה הוא עשה אולי 3 פעולות חיוביות במצטבר
צ'יבוטה עם 3 או 4.
מתי צ'יבוטה שיחק בהרכב 3-4 משחקים רצוף וקיבל ביטחון מהמאמן?
סורי שלא החלפתי שם משתמש בגלל זה![]()
RakMaccabi31 אמר:צ'יבוטה היה אחלה, מחויב מאוד גם הגנתית ולחימה על כדורים. לא מקבל מספיק ביטחון וזמן משחק כדי לעשות את הקפיצת מדרגה.
מזמן היה צריך לפתוח לדעתי
בכללי מלבד הבישולים שנתן העונה, הוא גם אחראי (ביחד עם דוניו שנכנסו כמחליפים) על הרבה צרות על הגנת הצהבת ב-1-1 בבלומפילד במשחק שמעשית הביא אליפות
ככה שיש לו הרבה מניות גם לא כשחקן הרכב במקום ישר לצאת בשלט להעיף
הוא יודע שמשחק הבא הוא בספק אם הוא על הספסלShocking4U אמר:נכנס עם וויבים של סאבוטז