Apoc יו״ר הבורד 11/6/23 #22 Apoc אמר: לביא ב99% אבופאני ב95% ג'וש ב80% בכר ב75% חזיזה ב60% עלי מוחמד ב55% גולדברג ב50% אצילי ב30% שרי ב20% דוד ב5% שהר, גרשון, מנחם וכו' לא כזה מעניין ומי שהגיע העונה עוד מוקדם לדעת לחץ להרחבה... אגב תוסיפו גם את ג'וש לשחקנים שידעתי שיעזבו הקיץ.
Apoc אמר: לביא ב99% אבופאני ב95% ג'וש ב80% בכר ב75% חזיזה ב60% עלי מוחמד ב55% גולדברג ב50% אצילי ב30% שרי ב20% דוד ב5% שהר, גרשון, מנחם וכו' לא כזה מעניין ומי שהגיע העונה עוד מוקדם לדעת לחץ להרחבה... אגב תוסיפו גם את ג'וש לשחקנים שידעתי שיעזבו הקיץ.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 11/6/23 #23 Shocking4U אמר: Shocking4U אמר: עלי מוחמד אבו פאני נטע לביא ג׳וש כהן חזיזה ובכר לחץ להרחבה... אני בינתיים עם 2 ועוד אחד בדרך מודה שלא האמנתי שאצילי יעזוב לחץ להרחבה... בדרך ל4 פגיעות
Shocking4U אמר: Shocking4U אמר: עלי מוחמד אבו פאני נטע לביא ג׳וש כהן חזיזה ובכר לחץ להרחבה... אני בינתיים עם 2 ועוד אחד בדרך מודה שלא האמנתי שאצילי יעזוב לחץ להרחבה... בדרך ל4 פגיעות
Smile מנהל הבורד איש צוות 11/6/23 #24 בכר לא נחשב פה בסקר, דובר על שחקנים בכל מקרה אני הצבעתי 1-2 עוזבים. בינתיים נטע (הוא נחשב בכלל הקיץ?) אצילי וכנראה גם פאני.
בכר לא נחשב פה בסקר, דובר על שחקנים בכל מקרה אני הצבעתי 1-2 עוזבים. בינתיים נטע (הוא נחשב בכלל הקיץ?) אצילי וכנראה גם פאני.
DelPiero מכונת תארים 12/6/23 #25 DelPiero אמר: לדעתי עלי מוחמד ובכר, אולי חזיזה וגולדברג. נטע אמר בראיון שלא יעזוב בכל מחיר, כלומר בטח לא ירצה ליגות ברמה דומה לשלנו כמו הבלגית פאני לא הצליח להביא הצעה עד עכשיו ולדעתי לא ימצא את מה שהוא מחפש ג'וש לדעתי ישאר עוד עונה אחת ואז ילך לחץ להרחבה... וואו אני חלש
DelPiero אמר: לדעתי עלי מוחמד ובכר, אולי חזיזה וגולדברג. נטע אמר בראיון שלא יעזוב בכל מחיר, כלומר בטח לא ירצה ליגות ברמה דומה לשלנו כמו הבלגית פאני לא הצליח להביא הצעה עד עכשיו ולדעתי לא ימצא את מה שהוא מחפש ג'וש לדעתי ישאר עוד עונה אחת ואז ילך לחץ להרחבה... וואו אני חלש