ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:צ'אנוב
יעקובו
ז'וטא
שרי
לא יודע מי החמישי. יש יותר מדי
לעשות הרכב יהיה הרבה יותר קל
Liberman אמר:האמת אני מופתע שקנאורוב לא מופיע אצל כולם, מעניין.
Liberman אמר:האמת אני מופתע שקנאורוב לא מופיע אצל כולם, מעניין.
חזיזוש אמר:Liberman אמר:האמת אני מופתע שקנאורוב לא מופיע אצל כולם, מעניין.
סיים מבחינתי על בוקולי
4 אליפויות (5 עם הקיזוז), שמינית גמר גביע אופא ושלב בתים צמפיונס, שחקן העונה *בתור זר* (קרה 4 פעמים בהיסטוריה) וכמעט 450 הופעות, בפער עצום הזר עם הכי הרבה הופעות במכבי חיפה
ועוד נקודה פתוחה לדיון על ז'וטא-
אני חושב שהמשחק טופ עולמי הלא ייאמן שלו מול יונייטד צבע את כל הקריירה שלו במכבי חיפה (בצדק) אבל אני לא יודע כמה פה זוכרים שהייתה לו בתכלס עונה אחת באמת באמת טובה במכבי חיפה באליפות הראשונה של גרנט. אני זוכר בתור ילד (בן 10 בערך אז נקח בעירבון מוגבל) שהוא היה טוב, וגם הרבה פעמים חלש, אבל בטח שלפני היונייטד לא היה שום דיבור שהוא גדול הקשרים האחוריים שהיו פה או אפילו דומננטי כמו נניח אוגו בב"ש או נטע אצלנו.
מעניין אותי אם בלי ההופעה הפסיכית בניקוסיה (ושאר ההופעות בצמפיונס) היינו זוכרים אותו כאחד מגדולי הזרים היו פה. שוב רק מעלה תהיה
Judokan אמר:חזיזוש אמר:Liberman אמר:האמת אני מופתע שקנאורוב לא מופיע אצל כולם, מעניין.
סיים מבחינתי על בוקולי
4 אליפויות (5 עם הקיזוז), שמינית גמר גביע אופא ושלב בתים צמפיונס, שחקן העונה *בתור זר* (קרה 4 פעמים בהיסטוריה) וכמעט 450 הופעות, בפער עצום הזר עם הכי הרבה הופעות במכבי חיפה
ועוד נקודה פתוחה לדיון על ז'וטא-
אני חושב שהמשחק טופ עולמי הלא ייאמן שלו מול יונייטד צבע את כל הקריירה שלו במכבי חיפה (בצדק) אבל אני לא יודע כמה פה זוכרים שהייתה לו בתכלס עונה אחת באמת באמת טובה במכבי חיפה באליפות הראשונה של גרנט. אני זוכר בתור ילד (בן 10 בערך אז נקח בעירבון מוגבל) שהוא היה טוב, וגם הרבה פעמים חלש, אבל בטח שלפני היונייטד לא היה שום דיבור שהוא גדול הקשרים האחוריים שהיו פה או אפילו דומננטי כמו נניח אוגו בב"ש או נטע אצלנו.
מעניין אותי אם בלי ההופעה הפסיכית בניקוסיה (ושאר ההופעות בצמפיונס) היינו זוכרים אותו כאחד מגדולי הזרים היו פה. שוב רק מעלה תהיה
אתה מאוד צודק לגבי בוקולי, הוא אחד האנדרייטד הגדולים שדרכו פה.
שחקן שעשה פה כל כך הרבה דברים מדהימים, וחלק בלתי נפרד לתקופות אדירות של הקבוצה כולל באירופה.
לגבי ז'וטאוטאס, אתם טועים באמירה שהמשחק מול יונייטד צבע לו את הקריירה. אני זוכר היטב את התקופה הזו בלייב כי זו בערך הייתה התקופה שהתחלתי לעקוב באדיקות אחרי מכבי, ותמיד דובר עליו בזמן אמת כזר ענק ומעל הליגה בעמדה שלו.
אין לי התחלה של ספק שבעונת 2000 לא זכינו באליפות רק בגלל הפציעה שהשביתה אותו בסוף העונה, וסיכוי טוב שגם בעונת הצמפיונס הפציעה שלו פגעה בנו מאוד מבחינת הליגה. בשתי עונות האליפות הוא היה שחקן המפתח שאפשר הרכב מאוד התקפי בכלל היכולות שלו בהגנה, בכיסוי ובהוצאת המשחק קדימה.
בהחלט ראוי לטייטל של זר מפלצתי ולמקום שהרבה נותנים לו ב-5 הזרים הגדולים. גם ברשימה שלי הוא יופיע.