• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מאז הילדות עם ג'ל חוחובה נגד מאז הילדות קירח - מכבי מארחת את נתניה בשמינית גמר גביע המדינה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

DelPiero

מכונת תארים
מכבי חיפה תארח הערב, 20:15, את מכבי נתניה של אבוקסיס במסגרת שמינית גמר גביע המדינה.

ההרכב המשוער: שריף כיוף; עיליי פיינגולד, שון גולדברג, אולכסנדר סירוטה, קני סייף; ,חרמש, מחמוד ג'אבר (איתן אזולאי), גדי קינדה (ליאור רפאלוב); קסנדר סברינה, דולב חזיזה, דיא סבע

רק לא פנדלים בבקשה!

עלי מוחמד הורחק לשני משחקים נוספים חוץ מההרחקה האוטומטית שהייתה מול קריית שמונה
יהיה היום וביום שבת בחוץ

yanivst9 אמר:
יהיה היום וביום שבת בחוץ

לקחתי מספורט 5
תיקנתי

yanivst9 אמר:
יהיה היום וביום שבת בחוץ

ביכולת שלו העונה יכלו גם להרחיק עד סיום העונה הסדירה מבחינתי
נקווה שיחזור נורמלי

שאלה, גולדברג וסירוטה שניהם שמאליים ברגל, זה לא אמור להשפיע איכשהו(בעיקר לרעה אולי?) על סגנון המשחק? הרי אחד מהם ישחק בצד הלא טבעי שלו לא?

Kandaurov אמר:
שאלה, גולדברג וסירוטה שניהם שמאליים ברגל, זה לא אמור להשפיע איכשהו(בעיקר לרעה אולי?) על סגנון המשחק? הרי אחד מהם ישחק בצד הלא טבעי שלו לא?
כן אבל אין שום בלם עם רגל ימין כשיר (סק ופדראו) אז אין ממש ברירה.

יכול להיות שבכר יעלה בסוף עם שלושה בלמים ואז אחד מהם יהיה האמצעי וכביכול זה אמור להיות יותר נוח

אם נתניה עושים את הבלתי בלתי ייאמן ומדיחים אותנו זה כבר נאחס גביע שאין דברים כאלה.
אני בכל מקרה שונא מושבע של המפעל בתור אוהד של קבוצה שלא יודעת לכבוש פנדל שלא מבין מה עושים עם התואר הזה בכלל חוץ מהדחה נגד קבוצת דייגים בשלב מוקדמות טיפה מאוחר יותר.

מעניין מה הסיפור עם ג׳אבר, לא אוהב את התפקוד של חרמש ויש לי וויב שהוא עושה פנדל היום.

יהיה גם מעניין לראות איך סירוטה יתפקד כבלם ימני.

Shocking4U אמר:
מעניין מה הסיפור עם ג׳אבר, לא אוהב את התפקוד של חרמש ויש לי וויב שהוא עושה פנדל היום.

יהיה גם מעניין לראות איך סירוטה יתפקד כבלם ימני.

הוא כזה איטי ומסורבל שזה או פנדל או אדום כשהוא אחרון איכשהו ועושה עבירה שמונעת מצב ודאי
אבל אחלה חרמש באמת שחקן נחמד

ספסל חלש מאוד, חוץ מרפאלוב לא רואה אף אחד שיכול לתרום כולל 4 שחקני הגנה על הספסל.

החוסר עומק שלנו מביך.
כמה שחקנים בינוניים זה משהו.
דווקא אני שמח על חרמש אולי יצא ממנו משהו
כולם עפים על ג׳אבר הוא לא עשה שום דבר מיוחד השנה וכל הקישור שלנו נראה רע. שישב קצת על הספסל

הכותרת הרגה אותי סצוחק

נקווה שלא יהרגו אותי במשחק.

Shocking4U אמר:
ספסל חלש מאוד, חוץ מרפאלוב לא רואה אף אחד שיכול לתרום כולל 4 שחקני הגנה על הספסל.

חלאילי גם שחקן שיכול לכבוש

חזרה
למעלה