• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אנדרייה (נובה) נובאקוביץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עדיין לא מאוחר לחתוך אותו ולהביא לפה חלוץ נורמלי שבאמת יכול לשדרג אותנו.

נראה לך שהם יודו בטעות וגם ישלמו לשחקן פיצוי? אתה חי בחלום

גם בנסון יכל לפני כמה ימים להיות בסגל ולעלות לכמה דק' אבל כנראה שרוצים להכניס אותו בהדרגה ולהכניס אותו יותר לעניינים כשאין דחיפות לגבי זה

והנה ראינו היום את בנסון מחזיק את הצד אחרי שרץ 2 ספרינטים.
אז כנראה שהוא לא באמת יכל להיות בסגל.
לפחות עם השקר הזה של להושיב סתם שחקן בספסל הם הפסיקו.

אוהד פגש אותו. נובא טען בפניו שהוא ישחק במשחק הבא.
גם בכר אמר את זה.

מכבי חיפה הרוויחה ביושר את כל הסקפטיות של האוהדים שלנו וכל הקונספירציות שרצות אבל זה די הגיוני.

הוא הגיע לפה אחרי שהוא לא שיחק מאפריל-מאי, אולי עשה כמה אימונים באופן עצמאי אבל זה לא כמו להתנהל במסגרת קבוצה, התאמן כמה ימים עם הקבוצה ואז חטף וירוס (במשחק בדרבי שהציגו את כל השחקנים הוא לא היה על המגרש, כנראה התחיל כבר מאז) ואם נניח שהוא היה עם הוירוס הזה בערך שבוע, אז עברו 10 ימים מאז? זה לא משהו כזה תלוש מהמציאות

גם בכר אמר את זה.

מכבי חיפה הרוויחה ביושר את כל הסקפטיות של האוהדים שלנו וכל הקונספירציות שרצות אבל זה די הגיוני.

הוא הגיע לפה אחרי שהוא לא שיחק מאפריל-מאי, אולי עשה כמה אימונים באופן עצמאי אבל זה לא כמו להתנהל במסגרת קבוצה, התאמן כמה ימים עם הקבוצה ואז חטף וירוס (במשחק בדרבי שהציגו את כל השחקנים הוא לא היה על המגרש, כנראה התחיל כבר מאז) ואם נניח שהוא היה עם הוירוס הזה בערך שבוע, אז עברו 10 ימים מאז? זה לא משהו כזה תלוש מהמציאות
נו זה בול מישהו שבא עם כרטיסי טיסה הביתה.

נו זה בול מישהו שבא עם כרטיסי טיסה הביתה.
אני לא אומר שהוא יצליח פה, אבל מה הסיפור? ברור שהכי קל זה להמר נגד רכש של מכבי חיפה כי הם נופלים ב99% מהפעמים, אבל שחקן הגיע לקראת סוף יולי, היה חולה שבוע, ישחק במשחק הבא, מה הדרמה?

יש כל כך הרבה נגרים בקבוצה הזאת, כך שאני מקווה שעדיין יהיה נס וישחררו אותו ויחתימו במקום זה כנף תותח שיודע לייצר מצבים ויש לו כוח ל-90 דקות. גם אני יודע לעשות לחץ ולרוץ על הבלמים, בשביל זה מחתימים זר?

יש כל כך הרבה נגרים בקבוצה הזאת, כך שאני מקווה שעדיין יהיה נס וישחררו אותו ויחתימו במקום זה כנף תותח שיודע לייצר מצבים ויש לו כוח ל-90 דקות. גם אני יודע לעשות לחץ ולרוץ על הבלמים, בשביל זה מחתימים זר?
אמרו את זה גם על פיירו ועד היום אוהדים מתגעגעים אליו. אתה רוצה זר לכנף? שישחררו את בנסון. מה ההיגיון בלהחזיק 2 שחקני כנף זרים על אותה משבצת?

שחקן בינוני מינוס שבשנתיים שלו פה העלה אותך על הגב לליגת אלופות, עשה אליפות ובעונה השנייה הבקיע 26 גולים ו8 בישולים בכל המסגרות
העונה השנייה שלו באמת הייתה טובה אבל בוא הוא לא לקח אף אחד על הגב. היה חלק בקבוצה מטורפת.

מרגיש שיש מלא וויבים רעים סביב ההחתמה הזאת. כאילו אתה אומר אם רק היו מביאים חלוץ שלא כובש שערים, דיינו. אם רק הוא היה מיד כשמגיע חוטף וירוס, דיינו. אם הוא רק היה לא משחק באף משחק הכנה של הקבוצה אפילו דקה, דיינו.

כאילו לא מספיק שהחתימו חלוץ בפרופיל שכולם פה לא רצו, יצא שגם בסוף הוא עשה אפס הכנה עם הקבוצה וכנראה יגיע למשחק הראשון של העונה עם 0 כשירות משחק (ועוד לא יפתיע אותי אם בכל זאת הם יתעקשו שהוא יפתח)

זה כבר יותר מדי כאילו דברים שליליים על ההתחלה.

מרגיש שיש מלא וויבים רעים סביב ההחתמה הזאת. כאילו אתה אומר אם רק היו מביאים חלוץ שלא כובש שערים, דיינו. אם רק הוא היה מיד כשמגיע חוטף וירוס, דיינו. אם הוא רק היה לא משחק באף משחק הכנה של הקבוצה אפילו דקה, דיינו.

כאילו לא מספיק שהחתימו חלוץ בפרופיל שכולם פה לא רצו, יצא שגם בסוף הוא עשה אפס הכנה עם הקבוצה וכנראה יגיע למשחק הראשון של העונה עם 0 כשירות משחק (ועוד לא יפתיע אותי אם בכל זאת הם יתעקשו שהוא יפתח)

זה כבר יותר מדי כאילו דברים שליליים על ההתחלה.
תשלב את כל מה שרשמת עם קהל חסר סבלנות כמו שלנו ויהיה לו באמת קשה, אי אפשר לשפוט עדיין למרות שעל הנייר אף אחד לא יופתע אם אתה צודק

אמרו את זה גם על פיירו ועד היום אוהדים מתגעגעים אליו. אתה רוצה זר לכנף? שישחררו את בנסון. מה ההיגיון בלהחזיק 2 שחקני כנף זרים על אותה משבצת?
פיירו הוא הארי קיין ליד החלוץ הזה וגם הגיע בגרף של עלייה

חזרה
למעלה