נושא שחקן אנדרייה (נובה) נובאקוביץ'

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עם איך שהקבוצה נראית, חסר לנו מאוד שחקן בסגנון שלו שאפשר לזרוק עליו כדור ושיחזיק אותו עם הגב וינצח כמה מאבקים את הבלמים.

כל שאר החלוצים שלנו לא מסוגלים לעשות את זה ובראשם קאני שלא ניצח מאבק אחד כל המשחק לדעתי
אז אולי אל תשחק ככה ותטמיע שיטה שמתאימה לשחקנים?
אני לא מבין זה לא אמור להיות א' ב' של אימון כדורגל שאתה מתחיל מלראות מי השחקנים שלך ואז בונה את השיטה (או מביא את השחקנים בקיץ עבור השיטה שאתה רוצה)?

כאילו בכר כל כך איבד קשר עם עולם הכדורגל מכל הפרסומות והפאדל עם סלבריטיס שהוא עושה?

אז אולי אל תשחק ככה ותטמיע שיטה שמתאימה לשחקנים?
אני לא מבין זה לא אמור להיות א' ב' של אימון כדורגל שאתה מתחיל מלראות מי השחקנים שלך ואז בונה את השיטה (או מביא את השחקנים בקיץ עבור השיטה שאתה רוצה)?

כאילו בכר כל כך איבד קשר עם עולם הכדורגל מכל הפרסומות והפאדל עם סלבריטיס שהוא עושה?

בכר תמיד ידע לאמן רק בדרך אחת. שנתיים מתוך השלוש בשושלת הוא כבר עבר ללאמן נגד עצמו והקשה לא פעם על הקבוצה יותר מהיריבות. אחר כך הוא כבר לא עומד בסטנדרט היום יומי של האימון שנדרש כדי להטמיע את הפילוסופיה שלו. אגב בכדורגל הישראלי כבר יודעים שהוא גמור וחוץ מהנבחרת, שזה בדיוק המקום למאמנים מתים, אף אחד לא פנה אליו.

נכנס בסדר גמור.

שמר על הכדור יפה עם הגב. סחט את הפנדל בצורה חכמה עם משיכת הכדור (רציתי לראות אותו גם בועט).

נכנס בסדר גמור.

שמר על הכדור יפה עם הגב. סחט את הפנדל בצורה חכמה עם משיכת הכדור (רציתי לראות אותו גם בועט).
‏הוא גם רצה לראות את עצמו בועט. התווכח שם עם אזולאי וביקש לבעוט וסימן לו עם היד שאני סחטתי את הפנדל

חזרה
למעלה