כמו שהביאו את הצונאמי הזה ואת הלונוויק, שחקן זול, יסכים לחוזה קצר, לא יקר באופן יחסי, אין ציפיות. חסרות סיבות?אז למה בכלל הביאו אותו?
כמו שהביאו את הצונאמי הזה ואת הלונוויק, שחקן זול, יסכים לחוזה קצר, לא יקר באופן יחסי, אין ציפיות. חסרות סיבות?אז למה בכלל הביאו אותו?
ראו חלוץ מליגה איטלקית שנייה בחינם אמרו נביא אותו שייתן כמה גולים ונעשה עליו רווחאז למה בכלל הביאו אותו?
לא חושב שבנו על רווח, הוא לא צעיר הוא בן 30 עוד כמה ימיםראו חלוץ מליגה איטלקית שנייה בחינם אמרו נביא אותו שייתן כמה גולים ונעשה עליו רווח
רק לא הספיקו לבדוק שהוא הבקיע 4 גולים בכל הקריירה
זו גניבת דעת.וואלה לא יודע מה אתם רואים. עצם זה שהוא פה כבר חודשיים ועדיין נכנס לפירורי דקות אומר הכל מה חושבים עליו באמת, זר מיותר למועדון מיותר
זה לא גניבת דעת. הוא פה חודשיים, החלים מהוירוס לפני חודש וחצי ורשום פה כבר שלושה שבועות. אם הוא לא יפתח ביום שבת, אז תסכים עם דעתי שבכר לא מחזיק ממנו? הוא גם ככה מתאמן מלא עם הקבוצה גם אם לא יכל לשחקזו גניבת דעת.
קודם כל, הוא הגיע לפני חודש וחצי וסבל מוירוס ובעיית הרישום של הקבוצה שחשבו שתיפתר הרבה יותר מוקדם בגלל אגבה. אני מאמין שבשבת הוא כבר יפתח בהרכב ושם נראה יותר מה מקבלים ממנו
הוא חתם ב21.7, איך הוא פה חודשיים? ב13 באוגוסט הוא שותף במשחק אימון מול הנוער לראשונה ועד אז לא שיחק.זה לא גניבת דעת. הוא פה חודשיים, החלים מהוירוס לפני חודש וחצי ורשום פה כבר שלושה שבועות. אם הוא לא יפתח ביום שבת, אז תסכים עם דעתי שבכר לא מחזיק ממנו? הוא גם ככה מתאמן מלא עם הקבוצה גם אם לא יכל לשחק
אה בסדר, שחקן גדול הוא, הוא לא שיחק ואני מת שיכשל. שחקן עם פרופיל כזה לא אמור להיות פה, מה לא מובן. זה רכש של עירוני טבריה. לשמוע את השם הזה עושה לי עצביםהוא חתם ב21.7, איך הוא פה חודשיים? ב13 באוגוסט הוא שותף במשחק אימון מול הנוער לראשונה ועד אז לא שיחק.
בלי קשר, הוא אפילו לא הוצג עם כל שחקני הרכש בדרבי בגביע הטוטו כי כבר אז הוא היה חולה, הוא לא עשה הכנה עם הקבוצה והתחיל להיכנס לעניינים רק בתחילת חודש אוגוסט וקצת לאחר מכן עם המשחק אימון מול הנוער.
אתה יכול לחזור גם לנושא של ברוניניו ולראות את כל הקונספירציות לגביו במחנה האימונים שאמרו שמסתירים אותו, שהוא פצוע, שהוא פה והוא שם.
שמשלבים שחקן בהדרגה, מתלוננים, שלא משלבים בהדרגה, מתלוננים.
אבל אתה אומר דברים לא נכונים (ולא בפעם הראשונה) כמו זה שהוא פה חודשיים, כמו זה שהוא רשום כבר שלושה שבועות וכו' וכו'אה בסדר, שחקן גדול הוא, הוא לא שיחק ואני מת שיכשל. שחקן עם פרופיל כזה לא אמור להיות פה, מה לא מובן. זה רכש של עירוני טבריה. לשמוע את השם הזה עושה לי עצבים
הוא יפתח בשבת כנראה בוודאות (אם לא אין מילים).זה לא גניבת דעת. הוא פה חודשיים, החלים מהוירוס לפני חודש וחצי ורשום פה כבר שלושה שבועות. אם הוא לא יפתח ביום שבת, אז תסכים עם דעתי שבכר לא מחזיק ממנו? הוא גם ככה מתאמן מלא עם הקבוצה גם אם לא יכל לשחק
אז הוא פה חודש וחצי ולא חודשיים ורשום שבועיים ולא שלושה שבועות. ניחא, זה לא שחקן למכבי חיפה ועושה לי עצבים שהביאו כזה. מה קשור לכסף? מבחינת סטטיסטיקה, לא הייתי מתפלא שהוא חתם בעירוני טבריהאבל אתה אומר דברים לא נכונים (ולא בפעם הראשונה) כמו זה שהוא פה חודשיים, כמו זה שהוא רשום כבר שלושה שבועות וכו' וכו'
האם זה פרופיל למכבי חיפה? לא, אבל זה לא קשור למה שאתה אומר.
אני לא חושב שזה פרופיל להפועל טבריה כי הוא עשה סכומי כסף גדולים בליגה השנייה באיטליה (שרק הגדולות בארץ משלמות וגם לא כולן) ולכן הוא לא היה מוצא את עצמו בטבריה ולראייה, ע''פ הדיווחים בשנה שעברה הפועל ת''א רצו אותו והוא סירב להגיע, בקיץ שהפועל ת''א הביאה זרים כמו קרייב, לויזו ועוד כמה זרים ברמה טובה סה''כ.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!