• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

(נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אכזרי
עושה את זה כואב יותר כשהוא דאג לומר בכל ריאיון שהוא יחזור ונתן תקוות שווא
הלוואי שהיה חוזר עונה הבאה לריקוד אחרון

הכי טוב שראיתי אי פעם לובש ירוק, מסמל מבחינתי את השינוי שמכבי חיפה עברה מלהיות הזונה של הליגה לקבוצה ווינרית, אלופה.

השיג פה הכל, גם ברמה האישית וגם ברמה הקבוצתית.

חקוק באותיות זהב בהיסטוריה של מכבי חיפה

נשבר הלב.

תודה ששינית מועדון שלם עם רגל שמאלית אחת.
וירטואוז, מנהיג, מודל לחיקוי.

הגול הזה שפה למטה בחתימה שלי ימשיך להישאר.
הוא כנראה אחד הרגעים המאושרים שלי בתור אוהד.

בריאות, הכי חשוב.

תודה על הכול הזר הכי גדול שהיה פה, השחקן שהכי אהבתי במכבי חיפה מאז שהתחלתי לראות כדורגל.
פרידה זה הצעד הנכון לשני הצדדים וטוב שנפרדים ככה ולא שהוא דועך.

[bbvideo]https://www.instagram.com/p/C2XCMi1onVJ/[/bbvideo]

LEGENDCHERY!

כוכב כדורגל, מנהיג, מאמן על המגרש, וירטואוז, הופיע למאני טיים, שינה את הדרך למועדון ובן אדם גדול.
טופ 3 של הזרים שלבשו ירוק יחד עם ג'ובני ויעקובו.
בהצלחה בהמדך!

נשמע לי כמו הרבה חרטוטים כדי לא להגיד שהוא לא רוצה לחזור לפה בגלל המצב הבטחוני וכי טוב לו בהולנד.
שיהיה לו בהצלחה עונה הבאה שם. אוהב אותו. הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה מבחינת השפעה כנראה.

לא חושב שהוא הזר הכי גדול שהיה פה, כנראה אחד מהחמישה הטובים (יעקובו, ג'ובאני, ז'וטאוטאס).
יחד עם זאת, אני לא מתבאס על שחקן בן 37 שלא רוצה להיות פה ושעוזב. מאחל לו בהצלחה בגלל האישיות המיוחדת והטובה שלו בעיקר, ובעיקר בעיקר בריאות לילד.

לדעתי זה לטובת המועדון, אבל אני באופן עקרוני לא אוהב שחקנים מבוגרים מדי בקבוצה.

אחד הגדולים והאהובים בהיסטוריה של המועדון.
יהיה קשה למצוא לו מחליף.

שיהיה לו בהצלחה.

אליאור אמר:
לא חושב שהוא הזר הכי גדול שהיה פה, כנראה אחד מהחמישה הטובים (יעקובו, ג'ובאני, ז'וטאוטאס).
יחד עם זאת, אני לא מתבאס על שחקן בן 37 שלא רוצה להיות פה ושעוזב. מאחל לו בהצלחה בגלל האישיות המיוחדת והטובה שלו בעיקר, ובעיקר בעיקר בריאות לילד.

הוא שחקן הרכב בליגה טובה מליגת העל, וגם נותן שם משחקים טובים, רק אתמול נתן צמד.
הוא מקצוען אמיתי ורואים שהוא שומר על עצמו מבחנה גופנית, וגם כמעט ולא נפצע ( טפו טפו ) יכל לתת פה עונת פרישה בשקט.

מתי בעצם הוא הפך לשחקן יותר מרגש, לפני או אחרי הקוקו?

hezildo אמר:
https://www.youtube.com/watch?v=-emJEKTyvIc

השחקן עם הכי הרבה שערים בדיפלקשן בהיסטוריה של הליגה

אליאור אמר:

אז גם את ליאור אתה לא אוהב?

בקלות בטופ 5 הזרים הטובים שהיו פה.
תודה רבה על הרבה רגעי אושר!

adoram אמר:
אליאור אמר:

אז גם את ליאור אתה לא אוהב?

אין קשר לאהבה. בתור שחקנים אני אוהב גם את שניהם. רפאלוב עוד לפני שיצא היה שחקן שמאוד אהבתי. אבל אם תראה את ההודעות שלי בקיץ אז אתה תראה שאני לא הייתי בעד ההבאה שלו. בדיעבד הוא תרם הרבה בעונה הזו, אבל אם תשאל אותי לעונה הבאה אז אסור לנו לבנות עליו כשחקן ראשון או שני כ-10 ברוטציה.

תודה על הכל. השחקן שאחראי על הכי הרבה רגעים מרגשים שלי כאוהד בוגר של הקבוצה ובעיני הסמל של החזרה של מכבי חיפה לקדמת הבמה. מקווה שנזכה להיפרד ממנו כמו שצריך וכמו שמגיע לו, אנחנו מאבדים שחקן ענק, אישיות עצומה וגם שיר שחקן מדהים.

חזרה
למעלה