ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
פאני הייתי מזמן מעיף מפה אם היה שוק ישראלי, בלי שאלה. לא מחזיק ממנו ולא החזקתי מעולם. שחקן שמן, עצלן שתוקע את המשחק ובעיקר עושה שטויות.GKagelmacher אמר:Ganjot אמר:GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
עדיין מחזיק בדעה שלך?
מהזר מהטובים שהיו פה, הפך להיות שחקן שהרבה מהקהל רק מחכה שהוא ילך מפה.
אבל אנחנו חסרי מושג.
90 דקות, כפול 10 משחקים, של הסרחת דשא ברמות הכי גבוהות, ומעמד של מינימום ליאו מסי.
ברור שאני עדיין טוען את זה. לפי מה שאתה טוען צריך לשלוח את עלי, פאני, חזיזה, דין, אצילי, שרי הביתה. כל הקבוצה מסריחה את הדשא.
Ganjot אמר:באמת מדהים שמדברים על כל העולם אבל שום מילה על הפרה הקדושה.
ומצטיין היום בפער…nirm1234 אמר:Ganjot אמר:באמת מדהים שמדברים על כל העולם אבל שום מילה על הפרה הקדושה.
בין השחקנים הגרועים בהרכב ועדיין ממשיך לפתוח וגם לסיים 90 דק'
חזיזה היה מוציא הרמה פחות טובה גם בלי ראבונה... lollGKagelmacher אמר:רץ ספרינטים. ניסה לקחת על עצמו. השילוב שלו ושל סבע עושה לו טוב. דווקא הראבונה לא הפריעה לי כי יש לו ימין גרועה אז הוא העדיף לתת ראבונה בשמאל שאגב יצאה בסדר.
Judokan אמר:הלוואי והיכולת הייתה מדברת בבחירת ההרכב שלנו, ואז היה פותח על הספסל באשדוד.
אבל זה לא יקרה, הוא יחרבן את המשחק בנוהל, והלכו עוד 2 או 3 נקודות
[mention]Apoc[/mention] על זה אני מדברJudokan אמר:הלוואי והיכולת הייתה מדברת בבחירת ההרכב שלנו, ואז היה פותח על הספסל באשדוד.
אבל זה לא יקרה, הוא יחרבן את המשחק בנוהל, והלכו עוד 2 או 3 נקודות