ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:עיצבן אותי עם הניסיון לעקב. שחק פשוט ובוא ניתן את השלישי
אבל יש 3 זרים שאתם מדקלמים את הקלישאות האלה עליהם, במציאות שאין שחקנים ישראלים צריך שכל זר יהיה בומבה, אם אני יכול להחליף את שרי בסבע ולהשתדרג אז כנראה שהוא לא צריך להישאר עם כל האהבה. זה קבוצת כדורגל לא מועדון חברים, צריך לעשות את מה שנכון לקבוצה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שלהשאיר את שרי ופיירו במקום להביא מחליפים לאצילי ופאני זה הדבר הנכון?KevinDurant אמר:כוכב על והתגעגעתי אליו כל רגע שהוא לא שיחק
כל מי שמבקר אותו לא רואה אותו על הדשא ואת הדברים שהוא מוסיף מעבר ליכולת הגבוהה שלו
אני לא משחרר את שרי בשום סיטואציה. אני גם לא שם אותו באותה משבצת כמו פיירו, ההשוואה ביניהם מבחינת חשיבות מביכהJerry אמר:אבל יש 3 זרים שאתם מדקלמים את הקלישאות האלה עליהם, במציאות שאין שחקנים ישראלים צריך שכל זר יהיה בומבה, אם אני יכול להחליף את שרי בסבע ולהשתדרג אז כנראה שהוא לא צריך להישאר עם כל האהבה. זה קבוצת כדורגל לא מועדון חברים, צריך לעשות את מה שנכון לקבוצה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שלהשאיר את שרי ופיירו במקום להביא מחליפים לאצילי ופאני זה הדבר הנכון?KevinDurant אמר:כוכב על והתגעגעתי אליו כל רגע שהוא לא שיחק
כל מי שמבקר אותו לא רואה אותו על הדשא ואת הדברים שהוא מוסיף מעבר ליכולת הגבוהה שלו
Shocking4U אמר:עיצבן אותי עם הניסיון לעקב. שחק פשוט ובוא ניתן את השלישי
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:עיצבן אותי עם הניסיון לעקב. שחק פשוט ובוא ניתן את השלישי
גם אותי (מאד), אבל שניה אחר כך נשמתי וחשבתי לעצמי שכשהשטויות האלו עובדות לו אנחנו אומרים שהוא כוכב ומצליח לעשות דברים שלאחרים אסור לנסות אפילו. השואו זה חלק ממנו לטוב ולרע. כשזה עובד, זה רגע קסם לשנים קדימה וכשזה לא, זה מרגיש מזלזל.
Judokan אמר:הוא יופי של בועט חופשיות, אבל חוץ מזה הוא שחקן בלתי נסבל במצבים של פיגור.
רק חושב על העפת כדורים לכיוון השער כל הזמן. אז נחמד שבדקה ה90 ביתרון הוא שולח כדורי עומר מהחצי - אבל בטווח של 30 מטר מהשער ומטה הוא חור שחור שלא רואה בעיניים, רק בעיטה.
Judokan אמר:הוא יופי של בועט חופשיות, אבל חוץ מזה הוא שחקן בלתי נסבל במצבים של פיגור.
רק חושב על העפת כדורים לכיוון השער כל הזמן. אז נחמד שבדקה ה90 ביתרון הוא שולח כדורי עומר מהחצי - אבל בטווח של 30 מטר מהשער ומטה הוא חור שחור שלא רואה בעיניים, רק בעיטה.
Shlomi404 אמר:Judokan אמר:הוא יופי של בועט חופשיות, אבל חוץ מזה הוא שחקן בלתי נסבל במצבים של פיגור.
שחקן בלתי נסבל? אתה אוהד של חיפה בכלל?
טופ 3 שחקנים הכי טובים שהיו פה מאז ומעולם, בלעדיו ההתקפה לא זזה, מי ששופט את שרי לפי מספרים של שערים ובישולים חסר מושג לחלוטין וצריך ללכת לראות שחיה צורנית כי כדורגל זה לא בשבילו
הלוואי שהיה לנו 11 שחקנים חלשים להחריד כמוהושוער עולה אמר:חלש להחריד. לא רואה איך הקבוצה משתפרת איתו