כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה
Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה
הגזמת כפרה
אבל בהחלט בין הגדולים
Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה
הגזמת כפרה
אבל בהחלט בין הגדולים
ברק.י אמר:Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:הזר הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה
הגזמת כפרה
אבל בהחלט בין הגדולים
הכי גדול. אולי לא הכי איכותי, אבל הכי גדול.
אני חושב שמילים רק מקטינות את התרומה שלו למועדון ובכל זאת - שחקן זר שהגיע לפה בגיל מבוגר, עם אמונה שהוא יכול להוביל להישגים קבוצה שהייתה בעשור שחור. יש שצחקו כשביקש מענק אליפות ויש שלא הבינו איך הוא יכנס לנעליים של פריי. הוא כבר פותח את השנה הרביעית שלו כאן כקפטן שני וכשחקן האהוב ביותר על הקהל ועל השחקנים עצמם. עד כה, הוא השיג עם הקבוצה שתי אליפויות, אלוף האלופים, גביע הטוטו, בתים בקונפרנס ובתים באלופות. כל זה, עם רגעי אושר עילאיים של כדורגל איכותי שסיפק לנו ועם מספרים אישיים מרשימים: 19/20 - 10 שערים ו-10 בישולים, 20/21 - 14 שערים ו-6 בישולים, 21/22 - 13 שערים ו-13 בישולים. שרי הוא סמל לחזרה שלנו לא פחות מבכר.
ההבדל הוא שהוא עכשיו בשיא של הקריירה שלו ( לא מבחנת יכולת, מבחנת חשיפה ) , אולי אחרי זה תבוא הנפילה.Adi81 אמר:הוא גם בן 35. לא נמאס לו?
מזכיר לי את המילואים. שנים הייתי עושה והיה נחמד, בשנים האחרונות כבר היה לי כבד ובכל זאת מגיע מתוך תחושת שליחות. ברגע ששאלו אותי אם אני רוצה להמשיך אמרתי לא תודה.
Adi81 אמר:הוא גם בן 35. לא נמאס לו?
מזכיר לי את המילואים. שנים הייתי עושה והיה נחמד, בשנים האחרונות כבר היה לי כבד ובכל זאת מגיע מתוך תחושת שליחות. ברגע ששאלו אותי אם אני רוצה להמשיך אמרתי לא תודה.
benrey אמר:ההבדל הוא שהוא עכשיו בשיא של הקריירה שלו ( לא מבחנת יכולת, מבחנת חשיפה ) , אולי אחרי זה תבוא הנפילה.Adi81 אמר:הוא גם בן 35. לא נמאס לו?