• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן (נהנהנהנה) צ'ארון שרי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שנה שעברה בחצי העונה הראשונה היה נראה לי גמור. העונה הוא הוא נותן משחקים שלא משקפים את הגיל שלו. לדיע סבע יהיה קשה להכנס לנעליים האלה

הוא משחק סטייל מסי- לא מבזבז אנרגיה, לפעמים נראה שהוא מזלזל או משחק בהילוך איטי...

ואז..... מזהה הזדמנות והופך לסופרמן- עצירת הכדור בגול הראשון, הכניסה לרחבה והבישול לאצילי- זה טופ קלאס, זה רק נראה פשוט אבל זו איכות ברמה הגבוהה ביותר.

עדיין רואים עליו גם אתמול את העייפות. יש כדורים שאתה מרגיש שהוא עם קצת יותר מאמץ וחדות היה יכול להשתלט עליהם אבל נראה שהוא קצת מוותר לעצמו/לא מסוגל מרוב שהוא סחוט

במהלך הצילומים התייחס שרי גם לעונה המוצלחת שהוא חווה במדים הירוקים, אשר כללה שני שערים בשלב הבתים של ליגת האלופות, נגד פריז סן ז'רמן ובנפיקה: "תמיד חלמתי על זה, כשאתה משחק ברמה הזאת אתה תמיד מייחל לזה", סיפר הסורינאמי.

שרי נשאל לגבי המשך הקריירה, וענה: "החוזה שלי נגמר בסוף העונה, אבל השאיפה שלי היא כמובן להישאר במכבי חיפה. אנחנו בשיחות ואני מאמין שהן יסתיימו בקרוב והכל יהיה בסדר".

נסיך. מאמין שיחתום בקרוב לשנה-שנתיים.

שרי מסיים כאן את הקריירה, זה ברור לחלוטין.
וסביר להניח שגם ימשיך פה לצוות המקצועי אחר כך. המשפחה שלו מאוהבת בישראל, והוא לא רוצה לעזוב.

מה נעשה אם תהיה ירידה ביכולת ונרצה מקום לזר?

אומנם הפתיע אותי מאוד השנה ועדיין חוזה לשנתיים זה המון לגיל שלו

RakMaccabi31 אמר:

מביאים לו מחליף כבר עכשיו. עדיף שחקן ורסטילי בקישור ההתקפי. שרי מקצוען וטפו טפו לא מרבה להפצע. לא חושב שתהיה לו ירידה חדה.

מאמין שיכול לתרום לפחות לעוד עונה וגם אם תהיה ירידה לאחר מכן, יש לו ערך גם כזר שישי ובטח בחדר ההלבשה.
שרי שחקן שצריך לסיים פה את הקריירה בטעם טוב כמה שיותר לשני הצדדים. שנתיים זה הסכם ראוי ואח״כ ראוי שישתלב במועדון בתפקיד מקצועי.

RakMaccabi31 אמר:

חוזה לשנתיים זה בול

מגיע לו הכל, אגב לא ניכר בכלל שהוא בן 34 אוטוטו 35 הוא מבחינה פיזית עומד בעומסים כמו כל השחקנים. וגם הגדולה שלו שהוא יודע לחלק את העומסים בשביל עצמו ולהגיע בפול פאוור שהכי צריך אותו.

חזרה
למעלה