הפועל תל אביבDaniel123 אמר:מתי נתן משחק טוב בפעם האחרונה?
רואים גם שהוא סחוט.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הפועל תל אביבDaniel123 אמר:מתי נתן משחק טוב בפעם האחרונה?
רואים גם שהוא סחוט.
lemmacantor אמר:לדעתי הוא לא באמת כשיר. מי שלא כשיר לא צריך לשחק. אם הכשירות נמוכה בסוף ניפול בגלל זה.
Shocking4U אמר:הוא צריך מחליף שלצערי לא יגיע
lemmacantor אמר:שוב שרי לא נהיה צעיר יותר. אי אפשר שישחק את כל המשחקים. צריך שיהיה לו מתחרה ראוי. זה נורמלי בקבוצה תחרותית.
אתה רוצה שאני אשפוט מקצועית ולא על היום?GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
Ganjot אמר:אתה רוצה שאני אשפוט מקצועית ולא על היום?GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
בואו נתחיל להסתכל כמה כדורים הוא הכניס העונה לחלוצים שלנו והעמיד אותם מול שוער.
בוא נבדוק לכמה מאבקים הוא נכנס.
בוא נבדוק כמה דריבלים מוצלחים יש לו.
הוא חושך כל העונה חוץ ממשחקים שיש לו חשק לשחק בהם (מוקדמות צ'מפיונס, פריז וכאלה).
את דין דוד בשמחה הייתי משחרר, חלוץ מחריד.
אצילי לעומת שרי, הוא השחקן היחיד שמתפקד בהתקפה שלנו, אנחנו מכבי אצילי חיפה.
אם לא הוא אנחנו -15 נקודות השנה.
אז כן מצטער, שרי עם כמה שכוכב כדורגל ויש לו רגעי קסם שאין לאף שחקן בליגה, בשורה התחתונה - לא מספק את מה שהוא אמור לספק בתור מי שאחראי לניהול המשחק שלך מהאמצע.
בועט יותר מדי מרחוק, ממזמז את הכדור יותר מדי ומחרבן התקפות (גם היום, אגב), לא מצליח להתפנות כמעט למצבים וגם לא מצטרף לרחבה כדי ליצור עומס וככה לעזור לחלוצים להתפנות (מה שבמכבי ת"א עושים בלי הפסקה).
סליחה שנמאס לי מזה ששחקן מגיע רק לפלייאוף ולתקופות שמתחשק לו, ובשאר העונה בליגה מחרבן על הדשא.
נכון, כי זה בערך מה שקורה, מוזמן ללכת לנושא שלו שנה אחורה ונראה מה יהיו התגובות.GKagelmacher אמר:Ganjot אמר:אתה רוצה שאני אשפוט מקצועית ולא על היום?GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
הוא חושך כל העונה חוץ ממשחקים שיש לו חשק לשחק בהם (מוקדמות צ'מפיונס, פריז וכאלה).
אז כן מצטער, שרי עם כמה שכוכב כדורגל ויש לו רגעי קסם שאין לאף שחקן בליגה, בשורה התחתונה - לא מספק את מה שהוא אמור לספק בתור מי שאחראי לניהול המשחק שלך מהאמצע.
בועט יותר מדי מרחוק, ממזמז את הכדור יותר מדי ומחרבן התקפות (גם היום, אגב), לא מצליח להתפנות כמעט למצבים וגם לא מצטרף לרחבה כדי ליצור עומס וככה לעזור לחלוצים להתפנות (מה שבמכבי ת"א עושים בלי הפסקה).
סליחה שנמאס לי מזה ששחקן מגיע רק לפלייאוף ולתקופות שמתחשק לו, ובשאר העונה בליגה מחרבן על הדשא.
קשר עם 36 שערים ו38 בישולים בליגה. ״מגיע רק לפלייאוף, שאר העונה מחרבן על הדשא״.
GKagelmacher אמר:Ganjot אמר:אתה רוצה שאני אשפוט מקצועית ולא על היום?GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
קשר עם 36 שערים ו38 בישולים בליגה. ״מגיע רק לפלייאוף, שאר העונה מחרבן על הדשא״.
Liberman אמר:יש לתת משחק לא טוב ויש לאבד כל כדור, להפסיד כל מאבק פיזי ולא לעשות שום פעולה חיובית.
הוא גם קיבל מנוחה מול נס ציונה.