ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כל מילה בסלע.Ganjot אמר:אתה רוצה שאני אשפוט מקצועית ולא על היום?GKagelmacher אמר:חחחחח ״שחקן גמור״ ״זר שישי״ ״לשחרר סוף עונה״. משחק ביזיוני שלו היום אבל אתם חבורת גנבי דעת/חסרי מושג. לא יודע מה עדיף. תנשמו כולם היו חושך. אולי גם צריך לשחרר מחר את אצילי ודין? בחייאת די לדבר שטויות. שרי כוכב כדורגל. יש לו עליות וירידות וככה זה אי אפשר בליגת העל להחזיק כוכבים שכל משחק הם יככבו כי אחרת הם לא יהיו שחקני ליגת על.
בואו נתחיל להסתכל כמה כדורים הוא הכניס העונה לחלוצים שלנו והעמיד אותם מול שוער.
בוא נבדוק לכמה מאבקים הוא נכנס.
בוא נבדוק כמה דריבלים מוצלחים יש לו.
הוא חושך כל העונה חוץ ממשחקים שיש לו חשק לשחק בהם (מוקדמות צ'מפיונס, פריז וכאלה).
את דין דוד בשמחה הייתי משחרר, חלוץ מחריד.
אצילי לעומת שרי, הוא השחקן היחיד שמתפקד בהתקפה שלנו, אנחנו מכבי אצילי חיפה.
אם לא הוא אנחנו -15 נקודות השנה.
אז כן מצטער, שרי עם כמה שכוכב כדורגל ויש לו רגעי קסם שאין לאף שחקן בליגה, בשורה התחתונה - לא מספק את מה שהוא אמור לספק בתור מי שאחראי לניהול המשחק שלך מהאמצע.
בועט יותר מדי מרחוק, ממזמז את הכדור יותר מדי ומחרבן התקפות (גם היום, אגב), לא מצליח להתפנות כמעט למצבים וגם לא מצטרף לרחבה כדי ליצור עומס וככה לעזור לחלוצים להתפנות (מה שבמכבי ת"א עושים בלי הפסקה).
סליחה שנמאס לי מזה ששחקן מגיע רק לפלייאוף ולתקופות שמתחשק לו, ובשאר העונה בליגה מחרבן על הדשא.
ברק.י אמר:גמרתם אותו כאילו הוא הולך על המגרש כבר שנתיים. הוא רק לפני כמה חודשים עשה קמפיין אדיר האלופות ועומד בליגה על 5 שערים ו-5 בישולים, למרות יכולת רעה של הקבוצה כמעט לכל אורך הליגה עד כה.
נכון, היה לו משחק רע מאד, אבל גם לכל שאר הקבוצה. חוץ מזה, הוא חייב מחליף שיאפשר לו להתרענן מנטלית ואולי גם יהווה לו תחרות.
לא נשמה, אני אובייקטיבי ואומר מה אני רואה.GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:גמרתם אותו כאילו הוא הולך על המגרש כבר שנתיים. הוא רק לפני כמה חודשים עשה קמפיין אדיר האלופות ועומד בליגה על 5 שערים ו-5 בישולים, למרות יכולת רעה של הקבוצה כמעט לכל אורך הליגה עד כה.
נכון, היה לו משחק רע מאד, אבל גם לכל שאר הקבוצה. חוץ מזה, הוא חייב מחליף שיאפשר לו להתרענן מנטלית ואולי גם יהווה לו תחרות.
אנשים פה התחלקו על השכל. שרי זר שישי![]()
Ganjot אמר:לא נשמה, אני אובייקטיבי ואומר מה אני רואה.GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:גמרתם אותו כאילו הוא הולך על המגרש כבר שנתיים. הוא רק לפני כמה חודשים עשה קמפיין אדיר האלופות ועומד בליגה על 5 שערים ו-5 בישולים, למרות יכולת רעה של הקבוצה כמעט לכל אורך הליגה עד כה.
אחד הזרים הגדולים שהיו פה, זה לא אומר שאי אפשר להעביר עליו ביקורת ולחשוב שעדיף לנסות דברים אחרים.
אתה אומר זר שישי כאילו אמרתי לשים אותו ביציע, בינתיים כל הזרים שלנו משחקים אותה כמות דקות פחות או יותר וזה תמיד יהיה ככה.
מצטער שאני מעדיף באמצע מישהו שיכול לייצר כמה מצבי הבקעה במשחק ולא 3 מצבי הבקעה ב 10 משחקים, או שיהיה מישהו אינטנסיבי שיטחן את האמצע לפחות (אתמול שלישיית קישור חזקה הייתה עדיפה בהרבה)
כרגע אתה לא מקבל ממנו לא זה ולא זה. יכול להיות שבהמשך יתן את זה כשיהיה לו שוב רעב בפלייאוף.
Ganjot אמר:לא נשמה, אני אובייקטיבי ואומר מה אני רואה.GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:גמרתם אותו כאילו הוא הולך על המגרש כבר שנתיים. הוא רק לפני כמה חודשים עשה קמפיין אדיר האלופות ועומד בליגה על 5 שערים ו-5 בישולים, למרות יכולת רעה של הקבוצה כמעט לכל אורך הליגה עד כה.
אחד הזרים הגדולים שהיו פה, זה לא אומר שאי אפשר להעביר עליו ביקורת ולחשוב שעדיף לנסות דברים אחרים.
אתה אומר זר שישי כאילו אמרתי לשים אותו ביציע, בינתיים כל הזרים שלנו משחקים אותה כמות דקות פחות או יותר וזה תמיד יהיה ככה.
מצטער שאני מעדיף באמצע מישהו שיכול לייצר כמה מצבי הבקעה במשחק ולא 3 מצבי הבקעה ב 10 משחקים, או שיהיה מישהו אינטנסיבי שיטחן את האמצע לפחות (אתמול שלישיית קישור חזקה הייתה עדיפה בהרבה)
כרגע אתה לא מקבל ממנו לא זה ולא זה. יכול להיות שבהמשך יתן את זה כשיהיה לו שוב רעב בפלייאוף.
אני שומר את ההודעה הזאת…Apoc אמר:איזה טמטום איך האריכו לו חוזה כשהיה ברור שהוא גומר את הסיפור?
פעם הוא היה שחקן שהייתי מת שהכדור יגיע אליו ויקרה דברים טובים, היום אם כדור מגיע אליו אני מתבאס רצח
benrey אמר:אני שומר את ההודעה הזאת…Apoc אמר:איזה טמטום איך האריכו לו חוזה כשהיה ברור שהוא גומר את הסיפור?
פעם הוא היה שחקן שהייתי מת שהכדור יגיע אליו ויקרה דברים טובים, היום אם כדור מגיע אליו אני מתבאס רצח
אזכיר לך אותה בהמשך
ברק.י אמר:הוא ממש לא הבעיה שלנו. הבעיה היא שאין לו מחליף שיכול לתת לו לנוח או להוות לו תחרות.
מעבר לזה, בחלון הזה גם האמצע שלנו נחלש וזה מקשה עוד יותר על שרי ועל שאר הקבוצה.
Shocking4U אמר:החידוש חוזה מוצדק. הבעיה שלא הביאו לו מחליף ושוחקים אותו