The real Tsepo אמר:
אתה הזוי אם אתה חושב שהוא מזלזל. מותר לבקר את כולם ואני בעצמי מבקר אותו על היכולת אבל אסור להשחיר את אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של המועדון, הבן אדם שעל שמו חלק גדול מהרנסאנס של מכבי חיפה במילים מנותקות כמו אגואיסט, מזלזל וכו.. הודעות כאלה והזיכרון הקצר זה הרעה החולה של הקהל שלנו ושל הכדורגל הישראלי בכלל.
שרי הוא סמל ענק למועדון, מחוייב כל משחק בצורה בלתי רגילה ובתקופה פחות טובה, אפילו רעה ועדיין לא אגואיסט, לא מזלזל ולא צריך לשלוח אותו לשום מקום, אולי קצת לספסל למנוחה. אם המועדון היה מתנהל על פי המאניה דיפרסיה שלך ושל עוד יוזרים פה לא היינו איפה שאנחנו נמצאים.
מצטער אבל אתה חי בפלנטה אחרת אם אתה חושב שהוא לא אגואיסט.
לך תמצא לי את הפעם האחרונה שהיה לו חצי מצב לבעיטה והוא העדיף למסור למישהו לידו שהיה פנוי מאשר לבעוט.
גם נגד יובה בחוץ בשתי מתפרצות טובות הוא החליט לבעוט סתם מרחוק ולבזבז מצבים, ולדעתי גם נגד בנפיקה בארץ מצב דומה.
ועכשיו שני משחקים רצוף שהוא עושה בדיוק אותה פעולה, במקום לתת פס למישהו שנמצא במצב יותר טוב הוא מחליט לבעוט דרדלה מאזור ה 16.
אני לא טענתי שהוא היה ככה לכל אורך התקופה שלו כאן, אבל כרגע, מאז החוזה החדש/צ'מפיונס/פרסומות למאניה ג'ינס, לא אכפת לי מה, כל התקופה האחרונה הוא פשוט לא מוסר.
תסתכל על סבע כמה פעמים הוא מפרגן בתוך הרחבה עם עוד איזה פס חכם הצידה למישהו שנמצא במצב יותר טוב, ותסתכל עליו, ותבין למה אני קורא לו אגואיסט.
לא מאניה דיפרסיה, אומר את מה שאני רואה במשך כמה חודשים טובים, אבל שכחתי שבגלל שהוא תרם דברים טובים אז אסור לבקר אותו.
אגב, הרבה מהתקופה הרעה שלו גם מגיעה מחוסר המנוחה ואני חושב שגם רשמתי את זה פה באחת התגובות, זה גם עייפות פיזית וגם מנטלית, אבל בשורה התחתונה כשאתה נמצא באצטדיון ורואה משחק אחרי משחק את אותה פעולה אגואיסטית, זה לא מעניין מה הסיבות שיכלו להסביר את זה.
אם מאור לוי היה עושה את אותן פעולות בדיוק, כל הפורום פה היה מקלל לו את החיים.
מתחיל להזכיר את הימים של קטן שאסור היה להגיד עליו מילה למרות שהוא היה מחרבן על הדשא תקופה ארוכה.