Apoc
יו״ר הבורד
Rmc אמר:מלך אמיתי.
לא שווה את כל האפסים המפונקים שפיתחו טרנד חדש לטנף עליו
גועל נפש מי שמטנף על שחקן כזה שהביא לנו כל כך הרבה, מהזרים הגדולים בהיסטוריה של המועדון
מי שמעבר ביקורת - לגיטימי לגמרי, כנראה שגם צודק רוב הזמן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Rmc אמר:מלך אמיתי.
רק מכבי אמר:https://twitter.com/izharkishon/status/1686973856408391680?t=xzEsRWVP8ng1XR4fJHMP6Q&s=19
נתון פסיכי לשחקן בגילו
אוי כמה בא לי לצטט פה ציטוטים הזויים של יוזרים... אוי כמה זה מדגדג.. אבל אני בן אדם בוגר ולא אעשה זאתRmc אמר:מלך אמיתי.
הוא חיה פיזית בכללי. תמיד מדברים על העובדה שיש לו התאוששות פיזית ממשחקים ברמה טופ.רק מכבי אמר:https://twitter.com/izharkishon/status/1686973856408391680?t=xzEsRWVP8ng1XR4fJHMP6Q&s=19
נתון פסיכי לשחקן בגילו
Jerry אמר:הייתי מעדיף מחליף זר לאצילי. נסתדר עם סבע ורפאApoc אמר:אחלה שרי
חשוב מאוד שיש אותו העונה גם אם הוא לקראת סיום
שוער עולה אמר:נהנהנהנה רד לספסל. הוא נהיה בלתי נסבל
אני עדיין חושב ככה. כשאתם תחשבו ככה בדצמבר אני אצטט אתכם בחזרה, שמרתי את כל הגאונים בדיעבד בסימניות, צפו פגיעהGKagelmacher אמר:Jerry אמר:הייתי מעדיף מחליף זר לאצילי. נסתדר עם סבע ורפאApoc אמר:אחלה שרי
חשוב מאוד שיש אותו העונה גם אם הוא לקראת סיום
נה נה נה נה נה צ׳ארון שרי
איזה כיף יש לנו אוהד שמחכה ששרי יפול ויהיה חלש. העיקר שהדעה ההזויה שלך עליו תתגשם, אני בטוח שבסתר ליבך אתה מאחל לזה.Jerry אמר:אני עדיין חושב ככה. כשאתם תחשבו ככה בדצמבר אני אצטט אתכם בחזרה, שמרתי את כל הגאונים בדיעבד בסימניות, צפו פגיעהGKagelmacher אמר:Jerry אמר:הייתי מעדיף מחליף זר לאצילי. נסתדר עם סבע ורפא
Jerry אמר:אני עדיין חושב ככה. כשאתם תחשבו ככה בדצמבר אני אצטט אתכם בחזרה, שמרתי את כל הגאונים בדיעבד בסימניות, צפו פגיעהGKagelmacher אמר:Jerry אמר:הייתי מעדיף מחליף זר לאצילי. נסתדר עם סבע ורפא
נדבר בדצמבר חביבי ועדיין אני עומד מאחורי מה שאמרתי, כולכם הייתם מעדיפים סבע באמצע וזר באגף ימין במקום סבע בימין ושרי באמצע. לא חושב שאפשר לשחק עם 3 בלמים ויאללה בלאגן מעליהם לאורך עונה שלמה ואני לא מסתנוור מהתוצאותGKagelmacher אמר:Jerry אמר:אני עדיין חושב ככה. כשאתם תחשבו ככה בדצמבר אני אצטט אתכם בחזרה, שמרתי את כל הגאונים בדיעבד בסימניות, צפו פגיעהGKagelmacher אמר:
לשחרר![]()