• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
אגב רק על זה שאבא של חלאיילי הדליף למשה פרימו הוא צריך לשבת ביציע

זה ישמע דוחה אבל עם מגדי לא מוכן להאריך חוזה ולוותר על הסעיף צריך להסביר שלו שזה יגרום לסוף הקריירה של הילד הקטן שלו, ולתת לו לשבת ביציע שלוש שנים.
נראה אם הוא מוכן להקריב את הקריירה שלו בשביל שענאן יצא לחול.

בהצלחה עם כל גישת האיומים. הוא מוצא בקלות קבוצה שתשלם את סעיף השחרור בחלון הבא שבו הוא יהיה פתוח.
ואנחנו בעיקר נפסיד מזה גם אותו וגם את אחיו.

מה שצריך לעשות זה למצוא ביחד איתו את המנגנון שיהפוך את ההישארות אצלנו להכי משתלמת עבורו - שדרוג משמעותי בשכר ובמעמד, חוזה ארוך טווח, אחוזים לכיס שלהם ממכירה, וסעיף שחרור גבוה מאוד.
כל הצדדים מרוויחים הרבה יותר מהסדר כזה ואין להם סיבה לא לקחת אותו.

הבעיה כאן היא שאין לזה סוף.
יש לו חוזה שהוא חתם עליו, בלי שהצמידו לו אקדח לראש. הוא צריך לכבד אותו.
בקיץ הבא סעיף השחרור נכנס לתוקף, אחלה. שב בשקט עד לשנה הבאה ואז תעזוב כמו גדול ובלי טובות.
לא ייתכן שכל פעם שאיזה סוכן יכניס לו (או לכל שחקן אחר) ג'וק לראש שיש הצעה הוא ירוץ להנהלה ויבקש שחרור.

זה לא גורע מזה שאפשר וגם רצוי לשבת איתו במהלך השנה ולנסות להציע לו חוזה טוב יותר שכולל סעיף שחרור גבוה/מבוטל אבל כל עוד זה לא קרה, שיעמוד בחוזה הקיים

Greengo אמר:
הבעיה כאן היא שאין לזה סוף.
יש לו חוזה שהוא חתם עליו, בלי שהצמידו לו אקדח לראש. הוא צריך לכבד אותו.
בקיץ הבא סעיף השחרור נכנס לתוקף, אחלה. שב בשקט עד לשנה הבאה ואז תעזוב כמו גדול ובלי טובות.
לא ייתכן שכל פעם שאיזה סוכן יכניס לו (או לכל שחקן אחר) ג'וק לראש שיש הצעה הוא ירוץ להנהלה ויבקש שחרור.
כדורגל זה דינמי

המועדון צריך להציע לו חוזה חדש ולהעיף את הסעיף שחרור או לכל הפחות לעלות לכיוונים של 7 מיליון יורו

לא חותם על חוזה, שיעלה ליציע, עושה בלאגן? גם האח הקטן לא ישחק.
הרי זה יקרה אותו סיטואציה גם עם האח הקטן

שוב אם המועדון לא מציע חוזה ראוי אין לי טיפת ביקורות למגדי ורק ביקורת להנהלה. אבל אם הוא לא מוכן לחתום על שום חוזה חדש ולהחזיר למועדון שבנה את הילד שלו ונתן לו כלים ומעטפת אז התגובה צריכה להיות קיצונית כדי למנוע עוד מקרים עם הורים בעתיד.
לזכות המועדון יכול לומר שהוא למד ממחדלי הקיץ והחוזים החדשים ללא סעיפי שחרור כחלק ממידיניות.

כל הסגל להוציא עלי מוחמד שסיכם איזה 600 פעם נעול פה בחוזים ללא סעיפי יציאה וארוכי טווח

יתכבדו ויציעו חוזה לא פרופורציונלי (ביחס לגיל ולניסיון) לחלאילי וינעלו גם אותו פה ויסגרו עניין
לא חושב שזה כזה בעיה
ואז אין לנו מה לדאוג לגבי חוזים למשך תקופה ארוכה

Apoc אמר:
כל הסגל להוציא עלי מוחמד שסיכם איזה 600 פעם נעול פה בחוזים ללא סעיפי יציאה וארוכי טווח

יתכבדו ויציעו חוזה לא פרופורציונלי (ביחס לגיל ולניסיון) לחלאילי וינעלו גם אותו פה ויסגרו עניין
לא חושב שזה כזה בעיה
ואז אין לנו מה לדאוג לגבי חוזים למשך תקופה ארוכה
אפשר גם להגיע לכל מיני מתווים עם אחוזים ומענקי חתימה

הוא בסופו של דבר כמו שותף עסקי שלנו עכשיו וצריך להבהיר לו את זה

ההתנהלות של המועדון בהיבט החוזים ומשא מתן שערורייתית ודורשת ועדת חקירה.

בכלל, היו יותר מדי פרשות ורעש ועוד לא שיחקנו משחק אחד בליגה.

גולדשטיין מדווח שהכישרון החליט לחתום על חוזה חדש

Apoc אמר:
גולדשטיין מדווח שהכישרון החליט לחתום על חוזה חדש
אזהרת יגאל גולדשטיין. נחכה שעוד כמה מקומות יפרסמו

אני לא רואה שדיברו על זה אבל יאנג בויז החתימו ממש אתמול את אברימה קולי, שחקן כנף ימין, בהשאלה מאטלאנטה עם אופציה רכישה שעל הנייר מרגיש לי שזה שחקן ממש על המשבצת והעמדה של חלאיילי

לא מאמין שהם יביאו גם וגם

KevinDurant אמר:
אני לא רואה שדיברו על זה אבל יאנג בויז החתימו ממש אתמול את אברימה קולי, שחקן כנף ימין, בהשאלה מאטלאנטה עם אופציה רכישה שעל הנייר מרגיש לי שזה שחקן ממש על המשבצת והעמדה של חלאיילי

דיברנו על זה בנושא של חלון ההעברות.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

כן אבל אני מרגיש שלא מספיק אנשים מודעים לזה

אני מניח שזה מוריד את יאנג בויז מהפרק במקרה שלו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

כן אבל אני מרגיש שלא מספיק אנשים מודעים לזה

אני מניח שזה מוריד את יאנג בויז מהפרק במקרה שלו

אני לא הרגשתי שהוא הולך לשם לרגע
ברגע שדווח שהסעיף שלו פג ב15.8 הבנתי שהוא נשאר הקיץ

טוב היום התקדם ואף אחד לא עשה פולו לגולדשטיין.

הכי קרוב לאמבפה שיהיה פה בסמי עופר השנה

מצחיק אותי שכולם ידעו שהוא יקח את המגן שלו לטיול באגף, כולל המגן שלו, ואף אחד לא מצליח לעצור את זה
יש לו תאוצה מהמקום של איילה שמזהה נמר

איזה כיף שהוא נשאר השנה. מקווה שזה ליותר מעונה אחת בודדת, ורק שלא יברח בינואר איכשהו.

חזרה
למעלה