אגב רק על זה שאבא של חלאיילי הדליף למשה פרימו הוא צריך לשבת ביציע
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כדורגל זה דינמיGreengo אמר:הבעיה כאן היא שאין לזה סוף.
יש לו חוזה שהוא חתם עליו, בלי שהצמידו לו אקדח לראש. הוא צריך לכבד אותו.
בקיץ הבא סעיף השחרור נכנס לתוקף, אחלה. שב בשקט עד לשנה הבאה ואז תעזוב כמו גדול ובלי טובות.
לא ייתכן שכל פעם שאיזה סוכן יכניס לו (או לכל שחקן אחר) ג'וק לראש שיש הצעה הוא ירוץ להנהלה ויבקש שחרור.
אפשר גם להגיע לכל מיני מתווים עם אחוזים ומענקי חתימהApoc אמר:כל הסגל להוציא עלי מוחמד שסיכם איזה 600 פעם נעול פה בחוזים ללא סעיפי יציאה וארוכי טווח
יתכבדו ויציעו חוזה לא פרופורציונלי (ביחס לגיל ולניסיון) לחלאילי וינעלו גם אותו פה ויסגרו עניין
לא חושב שזה כזה בעיה
ואז אין לנו מה לדאוג לגבי חוזים למשך תקופה ארוכה
אזהרת יגאל גולדשטיין. נחכה שעוד כמה מקומות יפרסמוApoc אמר:גולדשטיין מדווח שהכישרון החליט לחתום על חוזה חדש
KevinDurant אמר:אני לא רואה שדיברו על זה אבל יאנג בויז החתימו ממש אתמול את אברימה קולי, שחקן כנף ימין, בהשאלה מאטלאנטה עם אופציה רכישה שעל הנייר מרגיש לי שזה שחקן ממש על המשבצת והעמדה של חלאיילי
לא מאמין שהם יביאו גם וגם
כן אבל אני מרגיש שלא מספיק אנשים מודעים לזהרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני לא רואה שדיברו על זה אבל יאנג בויז החתימו ממש אתמול את אברימה קולי, שחקן כנף ימין, בהשאלה מאטלאנטה עם אופציה רכישה שעל הנייר מרגיש לי שזה שחקן ממש על המשבצת והעמדה של חלאיילי
דיברנו על זה בנושא של חלון ההעברות.
KevinDurant אמר:כן אבל אני מרגיש שלא מספיק אנשים מודעים לזהרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני לא רואה שדיברו על זה אבל יאנג בויז החתימו ממש אתמול את אברימה קולי, שחקן כנף ימין, בהשאלה מאטלאנטה עם אופציה רכישה שעל הנייר מרגיש לי שזה שחקן ממש על המשבצת והעמדה של חלאיילי
דיברנו על זה בנושא של חלון ההעברות.
אני מניח שזה מוריד את יאנג בויז מהפרק במקרה שלו