• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ענאן חלאילי - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שוער עולה אמר:
כישרון נהדר. אם הוא ושיבלי לא בקבוצה, לא יודע כמה עניין היה לי העונה בקבוצה המשעממת הזאת
מבין אותך, אנשים כאן מתלהבים לי מפיירו, לא מבינים שהוא מוריד את הרמה של הקבוצה כי הוא כופה משחק מעצבן ומגעיל של להעיף כדורים לחלוץ כמו איזה רעננה. שיבלי וחלאיילי מוכשרים ונותנים צבע, גם שארנוב כזה, לא מבין איך אפשר להעדיף עליהם שחקנים אחרים

חייב לעבוד יותר בהגנה. הוא הפקיר היום את סונדגרן. התקפית הראה דברים מאוד יפים.

היה מעולה, למרות שהיה צריך לשחרר כדור יותר מהר בחלק מההתקפות. כשהתחיל לשפוך לאגר נהיה אוויר מבחינה הגנתית, אבל קשה להאשים אותו.

עריכה:
טעות בנושא. זה היה מכוון לנושא של עלי.
לגבי חלאיילי, הרגשתי שהוא היה יותר טוב היום. מה שכן, הרבה פעמים הוא לא מרים את הראש כשהוא בוחר להעביר כדור לתוך הרחבה וחבל.

רק מכבי אמר:
חייב להיות יותר ממושמע הגנתית.
בהתקפה הוא כישרון עצום.

זה הכל תולדה של מחסור בדקות משחק ברמת בוגרים. הוא לא בקצב והוא תופס את הצד אחרי 60 דקות. לאט לאט זה ישתפר.
טוב שנותנים לו דקות עכשיו שיגיע לליגה ויוכל להיות שחקן לגיטימי שכבר הרגיש את הקצבים הגבוהים יותר ממה שהוא רגיל. כדורגל אין ספק שיש לו, קצת חסר ביטחון לפרקים אבל מאמין שככל שיתנו לו יותר קרדיט הוא ישתחרר ויהיה יותר מדויק.

ממשיך להפתיע אותי לטובה. רק שימשיך באותה דרך..

מבסוט עליו, יש לו טעויות אבל הוא ילמד וישתפר.
הוא שיבלי ושוראנוב כשרונות שגדולים בכמה מספרים על הליגה שלנו ומקווה לראות אותם מקבלים הרבה דקות.

Apoc אמר:
הפעולה שעשה שם ברחבה עם ההטעיה והבעיטה לקרוב הייתה ואו. כישרון גדול. חייב להיות מעורב יותר אפילו.

השאיר טעם של עוד במהלך הזה

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
הפעולה שעשה שם ברחבה עם ההטעיה והבעיטה לקרוב הייתה ואו. כישרון גדול. חייב להיות מעורב יותר אפילו.

השאיר טעם של עוד במהלך הזה
לרגע חשבתי שרשפורד משחק אצלנו

הייתי רץ איתו בהרכב. משחק האגפים איתו הרבה יותר טוב מאשר כשסבע ושרי משחקים ביחד.
כישרון עצום.

אליאור אמר:
הייתי רץ איתו בהרכב. משחק האגפים איתו הרבה יותר טוב מאשר כשסבע ושרי משחקים ביחד.
כישרון עצום.
כי הוא מרווח המון את המשחק ולא מצופף לאמצע ובגלל זה הוא גם משחק שם לדעתי

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
כישרון עצום.
כי הוא מרווח המון את המשחק ולא מצופף לאמצע ובגלל זה הוא גם משחק שם לדעתי

זה מה שאני טוען מההתחלה. סבע או שרי צריך לשחק מאחורי החלוץ, ושחקן אגף קלאסי צריך לשחק בצד. ההתאמה למערך יותר חשובה מהשחקנים שמשחקים. חלאיילי מראה כישרון ואני מקווה שנוכל לסמוך עליו בהמשך העונה.

שיפתחו לו את החוזה ויבטלו את סעיף השחרור או שיפסיקו לתת לו במה, במיוחד באירופה. פשוט הזוי ששחקן עם פוטנציאל כזה חתום על חוזה עם סעיף שחרור בזיוני כזה.

אני מקווה שהעובדה שהוא מקבל דקות באופן משמעותי אומרת שהוא קרוב לחתימה על חוזה חדש עם סעיף שחרור הגיוני יותר.

אם הוא עוזב אותנו עכשיו לכל הצעה שהיא לא פסיכית הוא באמת מהאידיוטים שראיתי בחיים וממה שראיתי אותו על המגרש ומדבר הוא לא כזה

לא מספיק שזה המאמן שעשה לו את קפיצת המדרגה הגדולה ביותר בקריירה, עוד העלו לו אותו לבוגרים והוא נותן לו קרדיט גדול במשחקים חשובים ומשמעותיים

מסכים גם עם אפוק וגם עם דוראנט.

אני לא חושב שיש סיכום כלשהו איתו כתנאי שישחק, בטח לא סופי.
מצד שני, במצב שנוצר לו אני חושב שהוא צריך להיות אהבל רציני בשביל ללכת לאיזשהי הצעה כי הוא לא יקבל בשום מקום את הבמה שהוא צפוי לקבל כאן העונה.

חזרה
למעלה