• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ענאן חלאילי - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שוער עולה אמר:
להשאיל חח
מקווה שתפסיקו לשלוח כל שחקן צעיר להשאלה. צאו מהקיבעון
מי מדבר על השאלה? הוא מהשחקנים שקיבלו הכי הרבה דק' משחק אצלנו השנה לדעתי ועוד בשיא של אירופה

הוא הולך לשחק פה המון.

ואגב @אליאור

אני שמח מאוד שהוא מקבל דקות על חשבון דוידה לדוגמה שיכל להגיע ולדעתי הוא יתרום לנו יותר השנה

עכשיו לא מדברים על השאלה
כל מי שמחמיא לו היום, טען עד לא מזמן שצריך להשאיל אותו העונה. היו כאלה שרצו לשלוח אותו לעפולה

שוער עולה אמר:
עכשיו לא מדברים על השאלה
כל מי שמחמיא לו היום, טען עד לא מזמן שצריך להשאיל אותו העונה. היו כאלה שרצו לשלוח אותו לעפולה
אמת, אני חושב ש50% מההודעות שלי בנושא העברות זה ויכוחים שלי עם יוזרים פה ששיבלי וחלאילי כן ברמה וחייבים לקבל דקות והרבה.
דגו מתחיל לתקן את הנזק שבכר עשה לצעירים פה רק חבל שעל פיינגולד לא הצלחנו לשמור.

Hulk אמר:
שוער עולה אמר:
עכשיו לא מדברים על השאלה
אמת, אני חושב ש50% מההודעות שלי בנושא העברות זה ויכוחים שלי עם יוזרים פה ששיבלי וחלאילי כן ברמה וחייבים לקבל דקות והרבה.
דגו מתחיל לתקן את הנזק שבכר עשה לצעירים פה רק חבל שעל פיינגולד לא הצלחנו לשמור.

מודה שאני הייתי בין אלו שחשבו שהם צריכים לצאת להשאלה, (1) מתוך מחשבה שכאן הם ייקברו על הספסל (2) ומתוך מחשבה שעדיף, במיוחד בקיץ כזה (עם כל השינויים בקבוצה ובצוות המקצועי), להביא שחקני רכש מוכחים יותר.
בינתיים אני מאד מופתע לטובה ונראה שדגו באמת עושה שינוי בנושא ביחס לבכר ונראה גם שהצעירים מתפקדים טוב יותר מאלו שניסו להשתלב פה או בליגת העל בכלל בתקופת בכר (יפרח, נחמני, מאור לוי וזערורה).
עד כה, הם לגמרי מעמידים אותי על טעותי.

ויחד עם זאת, השאלה היא איך זה יראה לאורך זמן ובתקופות פחות טובות.
האם גם אז הקהל והתקשורת יעריכו את ההחלטה לשלב אותם או שהם יתחילו להיות קצרים כלפי אלברמן/דגו/השחקנים, יזכירו למועדון את מיתוג "שחקני הבית הצעירים" (כמדומני, מהעונה של אלאך) וידברו על הקמצנות של שחר?
האם דגו ימשיך להאמין בהם ולתת להם במה או שיקבור אותם ביציע ויזעק לרכש בינואר?
האם השחקנים עצמם ישמרו על מקצוענות, יתאוששו במהירות ואולי גם יקחו מנהיגות או שנראה פה רגרסיה ובעיות משמעת?
והכי חשוב - האם בסוף העונה נוכל להגיד שזה תרם לנו למאבק האליפות יותר מאשר רכש מבחוץ?
במובנים האלו, אני חושב שהייתי יותר שקט אם, נניח, לאיוס, היה משתלב בקבוצה המתחדשת ונותן לשיבלי לעשות עונת השאלה בקבוצה עם פחות לחץ.
זאת, על אחת כמה וכמה, כשיש לנו כבר כמה שחקנים צעירים בסגל שמצופה מהם (או ליתר דיוק, היה מצופה מהם בתחילת הקיץ) לעשות את קפיצת המדרגה העונה ולהשתלב באופן חלק יחסית בסגל (כיוף, אלימלך, חג'ג', סוף, ג'אבר ושוראנוב).

אחת ולתמיד
זה חלאילי או חלאילה? או שניהם?

Apoc אמר:
אחת ולתמיד
זה חלאילי או חלאילה? או שניהם?

נשמע שזה חלאילה (לפחות לפי גוגל טרנסלייט על השם שלו בערבית)

פוטנציאל גדול, יש לו עוד הרבה איפה להשתפר

Apoc אמר:
פוטנציאל גדול, יש לו עוד הרבה איפה להשתפר
אני חושב שהוא שחקן שיכול לתרום לנו הרבה מאוד גם במסגרת הליגה כבר עכשיו

אין לי "בעיה" שהוא יפתח במסגרת הליגה לדוגמה

חייב לדעת להיות יותר טקטי. זה לא משחקי נוער פה.
הוא חייב לעזור הרבה בקו. שחקני הקו בכדורגל של היום הם חלק אינטגרלי ממשחק ההגנה.
הוא מאוד מפקיר את הנושא.

אחרי פרץ אני מפחד שהוא הבא בתור, מה עם חוזה חדש כבר

Jerry אמר:
אחרי פרץ אני מפחד שהוא הבא בתור, מה עם חוזה חדש כבר

פרץ שוער שפותח שנתיים בליגת העל ובאירופה, ויש לו הופעות מרשימות מאוד בטורניר שכל הסקאוטים עליו.

חלאילי הוא שחקן בן 18 עם 4 משחקי בוגרים בקריירה. לא דומה בשום צורה.

אתם קולטים שהוא היה היום בעפולה אם בכר היה נשאר
ולא רק הוא, כל הצעירים ששיחקו היום

שוער עולה אמר:
אתם קולטים שהוא היה היום בעפולה אם בכר היה נשאר
ולא רק הוא, כל הצעירים ששיחקו היום

כן ובמקומו היו מביאים לנו את גיא בדש לאגף, כי הוא לא ״בשל״

חזרה
למעלה