• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ענאן חלאילי - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Jerry אמר:
Apoc אמר:
תנו לו תנו לו
כאילו דגו לא המאמן היחיד בעולם שהיה מאמין בו ככה מהשנייה הראשונה
אתם מקדמים מציאות אלטרנטיבית
אתה מדבר כאילו זה שחקן שהוא הביא מליגה א', וולפסבורג וזלצבורג רוצות אותו ואני צריך להתלהב מזה שהוא פתח נגד פתח תקווה בטוטו? איזו סיבה יש לספסל יש את חלאיילי ושיבלי בשביל חזיזה וסבע עם איך שהם נראים מתחילת העונה?

איזה מאמן היה נותן לו לשחק ככה מהשנייה הראשונה ועוד בהרבה משחקים בהרכב? זה שחקן לא מנוסה שהעלנו מהנוער העונה.
אפשר להיות ביקורתיים ואפשר להיות גם מציאותיים ולהגיד כל הכבוד לדגו שנותן בו אמון.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
תנו לו תנו לו
כאילו דגו לא המאמן היחיד בעולם שהיה מאמין בו ככה מהשנייה הראשונה
אתם מקדמים מציאות אלטרנטיבית
אתה מדבר כאילו זה שחקן שהוא הביא מליגה א', וולפסבורג וזלצבורג רוצות אותו ואני צריך להתלהב מזה שהוא פתח נגד פתח תקווה בטוטו? איזו סיבה יש לספסל יש את חלאיילי ושיבלי בשביל חזיזה וסבע עם איך שהם נראים מתחילת העונה?

איזה מאמן היה נותן לו לשחק ככה מהשנייה הראשונה ועוד בהרבה משחקים בהרכב? זה שחקן לא מנוסה שהעלנו מהנוער העונה.
אפשר להיות ביקורתיים ואפשר להיות גם מציאותיים ולהגיד כל הכבוד לדגו שנותן בו אמון.

היום דגו טעה בענק כשלא פתח איתו. אמרתי מתחילת השבוע שזה הזוי אם הוא לא משחק וזה התברר כנכון. צריך להפסיק להסתכל על שמות. בגומלין הייתי פותח עם חלאיילי ואם שוב מתפתח משחק חפירות אז מכניס את שראנוב ושיבלי מוקדם. צריך לנצח בכדורגל, כבר נמאס לראות את המשחק המגעיל הזה של להעיף כדורים לפיירו

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

היום דגו טעה בענק כשלא פתח איתו. אמרתי מתחילת השבוע שזה הזוי אם הוא לא משחק וזה התברר כנכון. צריך להפסיק להסתכל על שמות. בגומלין הייתי פותח עם חלאיילי ואם שוב מתפתח משחק חפירות אז מכניס את שראנוב ושיבלי מוקדם. צריך לנצח בכדורגל, כבר נמאס לראות את המשחק המגעיל הזה של להעיף כדורים לפיירו

לא רואה על סמך מה אתה טוען שזו הייתה טעות ענקית ולא רואה על סמך מה אתה טוען שמה שאמרת התברר כנכון. אתה נשמע קצת מנותק.
להניח עובדות לא קיימות על בסיס דברים שלא קרו זה דיי מוזר.

היה צריך להכנס עשרים דקות לפני ודגו טעה פה, אבל בלי דגו חלאילי היום בעפולה, וגם לא נותן את הטורניר שנתן.

Hulk אמר:
היה צריך להכנס עשרים דקות לפני ודגו טעה פה, אבל בלי דגו חלאילי היום בעפולה, וגם לא נותן את הטורניר שנתן.
בלי דגו היום חלאיילי פורש מכדורגל והופך למלצר במשרה מלאה. יאללה די עם ההגזמות, שחקן כזה אי אפשר לפספס

Jerry אמר:
Hulk אמר:
בלי דגו היום חלאיילי פורש מכדורגל והופך למלצר במשרה מלאה. יאללה די עם ההגזמות, שחקן כזה אי אפשר לפספס

הוא לא אמר משהו לא נכון. חלאילי חייב הרבה לדגו. לא מכיר מאמן שהיה נותן לו ככה לשחק. בטח לא בכר.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Hulk אמר:

הוא לא אמר משהו לא נכון. חלאילי חייב הרבה לדגו. לא מכיר מאמן שהיה נותן לו ככה לשחק. בטח לא בכר.
מה כל זה משנה את העובדה שחלאיילי היה חייב לפתוח היום, שאי אפשר לשחק עם שרי וסבע ביחד ושכל משחק שאנחנו לא משחקים עם חלאיילי בימין ושיבלי/חזיזה בשמאל זה משחק מבוזבז? תהיו עניינים

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

מה כל זה משנה את העובדה שחלאיילי היה חייב לפתוח היום, שאי אפשר לשחק עם שרי וסבע ביחד ושכל משחק שאנחנו לא משחקים עם חלאיילי בימין ושיבלי/חזיזה בשמאל זה משחק מבוזבז? תהיו עניינים

אתה לא ענייני ודוגל ב Whataboutism קיצוני.
אם חלאילי היה "חייב" לפתוח היום? כנראה שלא. אולי היינו מנצחים, רוב הסיכויים שלא, אולי גם היינו מפסידים כי הוא לא עושה הגנה.
מה שבטוח זה שאתה מסיק מסקנות בלי שום הסבר.

Jerry אמר:
Hulk אמר:
שנה אחורה אף אחד לא החזיק מחלאילי ושיבלי, הוא אף פעם לא סומן אצלנו כפרוספקט מוביל ודגו שהגיע האמין בו וקידם אותו ברמות.

אם לא המונדיאליטו הוא היום בליגה לאומית במקרה הטוב…
וזה לא שאני אומר שזו הרמה שלו

ואם לא קרסטאיץ' אז היום גלוך מושאל לזיו אריה, ואם לא פפ אז אקנג'י ממשיך להיות בספסל של דורטמונד, ואם ואם ואם, דברו תכל'ס, חלאיילי היה חייב לפתוח נקודה, כל עוד לא מביאים מחליף לאצילי הוא מבחינתי באנקר

Jerry אמר:
ואם לא קרסטאיץ' אז היום גלוך מושאל לזיו אריה, ואם לא פפ אז אקנג'י ממשיך להיות בספסל של דורטמונד, ואם ואם ואם, דברו תכל'ס, חלאיילי היה חייב לפתוח נקודה, כל עוד לא מביאים מחליף לאצילי הוא מבחינתי באנקר
אני התייחסתי לתגובה שמעלי, לא מבין למה אתה משתולל, אני חושב כמוך לגבי חלאיילי

Hulk אמר:
Jerry אמר:
Hulk אמר:
שנה אחורה אף אחד לא החזיק מחלאילי ושיבלי, הוא אף פעם לא סומן אצלנו כפרוספקט מוביל ודגו שהגיע האמין בו וקידם אותו ברמות.
חלאילי עלה לשחק נגד סכנין באליפות השנייה וכבר שם ראו שיש לו כדורגל.
אם חלאילי לא היה עולה פה לבוגרים היה מצליח בקבוצה אחרת, והוא מצליח כרגע *למרות* מכבי חיפה ודגו, לא בזכות.
למזלו יש לו את אבא שלו.

הוא רך מאד ומפסיד את כל המאבקים.
ברמות האלה, 2-3 פעמים כאלה ומתחילים על הצד שלו שחקנים ויוצאים משם להתקפות.
צריך לשחק ממש למעלה ובכנף.
היה מקום להכניס אותו יותר מוקדם אבל לא על כל הקו.

היו לו כמה וכמה מאבקים של 50-50 הגנתיים שהוא הפסיד בקלות רבה מידי, שכמעט הפכו למצב בצד השני.
הוא לא מתאים לשחק על כל הקו. אין לו את היכולות ההגנתיות האלה.
צריך לשחק בקו או כחלוץ שני שבורח ימינה.
חייב לשפר את המשמעת הטקטית.

את היכולות ההתקפיות הטובות שלו אנחנו מכירים.

הפתיע אותי מאד לטובה.
הוא קיצוני/חלוץ ולא ווינגבק ובסה״כ עשה עבודה יפה למשחק ראשון בעמדה, מול יריבה קשה.

חייב להכניס למשחק עוד אלמנטים. הקטע הזה שהוא מושף לקו עובד פעם - פעמיים, ואז המגן קולט את זה.

בליגה זה עוד יכול לעבוד כי רמת ההגנה לא טובה, אבל כשזה מגיע לשחקנים ברמות האלה, פרסון אתמול די ניטרל אותו.

ואגב, פרסון זה שחקן שלא תוקף כמעט בכלל. זה המגן השמאלי השלישי שלהם אחרי גארסיה (שלר שיחק בכלל בצמד המפגשים) ובניטו שהוסט לעמדת הבלם אבל במקור הוא מגן וגם כבש שער בליגה השוויצרית העונה. ככה שלא היה לחלאיילי הרבה מה לעשות בהגנה, והיו גם פעמים שהאגף שם היה קצת מופקר, אבל זה נבלע.

שחקן שחקן, יש לו אלמנטים שצריך לשפר במשחק זה ברור, אבל אין לי ספק שהוא ישתדרג משמעותית בהמשך העונה.

רק מכבי אמר:
חייב להכניס למשחק עוד אלמנטים. הקטע הזה שהוא מושף לקו עובד פעם - פעמיים, ואז המגן קולט את זה.

בליגה זה עוד יכול לעבוד כי רמת ההגנה לא טובה, אבל כשזה מגיע לשחקנים ברמות האלה, פרסון אתמול די ניטרל אותו.

ואגב, פרסון זה שחקן שלא תוקף כמעט בכלל. זה המגן השמאלי השלישי שלהם אחרי גארסיה (שלר שיחק בכלל בצמד המפגשים) ובניטו שהוסט לעמדת הבלם אבל במקור הוא מגן וגם כבש שער בליגה השוויצרית העונה. ככה שלא היה לחלאיילי הרבה מה לעשות בהגנה, והיו גם פעמים שהאגף שם היה קצת מופקר, אבל זה נבלע.
ככה זה שאתה משחק עם רגל על הקו והרגל השנייה פחות חזקה.

אבל הוא כן משלב גם הרבה תנועה לעומק וכן מגוון במשחק שלו. פעם קיבל כדור לרגל, פעם לעומק ועשה הרבה צרות.

דווקא הגנתית חוץ מהשטות בגול השלישי הוא היה בסדר והצד השני היה הבעייתי.

רק מכבי אמר:

בנוער ובנבחרות הצעירות הוא בלט הרבה בזכות הכניסה המהירה לרחבה והסיומת.
בגלל שאנחנו משחקים באירופה, אני מניח שדגו דורש ממנו יותר להיצמד לקו ולרווח, ולא למהר להצטרף לתוך הרחבה, כדי שיהיה בעמדה נוחה לעזור בהגנה.
אני מקווה שבליגה יתנו לו יותר חופש לעשות את מה שעשה בנוער.

חזרה
למעלה