• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Liberman אמר:
Liberman אמר:
לא יודע אם דיברו על זה או לא
אבל מהתרשמות ראשונית נראה שיש לו וואן טריק פוני
חיתוך מהיר ועוצמתי עם רגל ימין
ובנוסף מה שדוד רשם אני די מסכים שאם הוא ימני ויעשה כניסה משמאל לאמצע יכול להיות יותר מסוכן

מעבר לכך יש לו נתונים פיזיים מרשימים מאוד
נראה מה קורה איתו בהמשך

ההבדל בין טוב למצוין זה שחקן שידוע לשחק בשתי הרגליים
מי שבונה על רגל אחת הוא שחקן מאוד מוגבל

ציטוט שלי מספטמבר
זה רק מראה שלא עובדים איתו
ושהוא לא לומד כלום
ממשיך להיות לא בשל וצפוי עם קבלת החלטות גרועה

הוא מנסה לגוון יותר במשחקים האחרונים עם כניסות לאמצע ומול ריינה הוא שיחק חלוץ שני שבורח רוב הזמן לשני האגפים כדי לייצר משולשים. עדיין יש על מה לעבוד, אבל יש התקדמות יחסית.

קבלת ההחלטות היא אישיו הרבה יותר גדול מהגיוון שלו והוא חייב לשפר את זה. ברור אפילו מלשמוע את הצעקות של דגו אליו לאורך השידור שמנסים לעבוד איתו על זה, אבל אין התקדמות משמעותית בינתיים.

אגב, בעונה שעברה בנוער קבלת ההחלטות שלו הייתה השאלה העיקרית סביבו. אני זוכר שהיו לא מעט תגובות בתחילת העונה על האגואיסטיות שלו והקושי עם משחק קבוצתי. דגו עבד איתו על זה הרבה, ואז הוא באמת היה הבולט בנוער ופרץ בנבחרות.

לראות אותו היום מול המגן של הפועל פתח תקווה, היה לראות כמו בוגרים מול ילדים א'. התעללות מה שחלאילי עבר.

בלי קשר, מנותק כבר תקופה ואפשר לסכם אחרי סיבוב את היכולת שלו - אוברייטד גדול.
לפני שהוא חושב לצאת לאירופה שיחשוב איך להשפיע לטובה על המשחק קודם.
מה שכן, מסכן שאין אף אחד שיעבוד איתו וישפר אותו, עדיף לו לצאת בינואר להשאלה למאמן שיפתח אותו.

הוא אתלט מדהים. יש לו נתונים פיזיים שאין להרבה שחקנים ישראלים. מבחינת כישרון כדורגל, אין לו בעיטה טובה, אין לו יכולת מסירה טובה ואין לו דריבל. הוא מאוד חד גוני וצפוי. אפשר די בקלות לסגור אותו עם הכנה נכונה.

ועוד יותר קשה לעיכול העובדה שהוא משחק בעמדה של שחקן שבשנה שעברה נתן פה 20 גולים ואני בספק שחלאיילי מגיע ל7 שערי ליגה עד סוף העונה.

הוא כבר חצי שנה שחקן הרכב ולא רואים ממנו מילימטר של התקדמות

העניים עם חלאיילי הוא שהוא היה טוב במשחקי הנוער והילדים בהם אין הרבה טקטיקה, קבוצות באות לשחק פתוח, גם קבוצות יותר קטנות, זה היה ככה גם בקבוצות, וגם בנבחרות.
ברגע שקבוצות הולכות אחורה, אין מעברים, ואין הרבה שטחים, חלאיילי מאבד כמעט את כל היתרונות שלו.
אם הוא לא ישכיל להבין את התפקיד שלו בקבוצה יוזמת ששולטת בכדור רוב הזמן, ויכניס עוד אלמנטים במשחק שלו, הוא לא יצליח פה.

https://www.ynet.co.il/sport/article/hkqfirm00a?utm_source=ynet.app.ios&utm_term=hkqfirm00a&utm_campaign=general_share&utm_medium=social&utm_content=Header

ניר צדוק על חלאיילי

שחררו תילד. הוא כוכב על שרק צריך באמת מאמן פיגורה שיכוון אותו וישפר אותו ביחד עם צוות מקצועי נורמלי. מה לעשות שהצוות המקצועי שלנו מורכב ממורי ספורט בבית ספר ומאמן חסר מושג?
גם גלוך לא היה מצליח להשתפר תחת דגו

עד עכשיו ממה שראיתי
אוברייטד גדול
אני מניח שזה לא דעת הרוב אבל אני שופט נטו כדורגל
עד שלא יוכיח לי אחרת, הוא אוברייטד מטורף

המשחק האחרון הוא המשחק הכי חלש שלו שאני זוכרת, עם המאמן הנכון הוא יכול להיות שחקן מטורף...
אנשים שוכחים שהוא רק בן 19, והמספרים שלו היו יכולים להיות אחרת אם השאר לא היו מפספסים ככ הרבה הזדמנויות

GreenGirl אמר:
המשחק האחרון הוא המשחק הכי חלש שלו שאני זוכרת, עם המאמן הנכון הוא יכול להיות שחקן מטורף...
אנשים שוכחים שהוא רק בן 19, והמספרים שלו היו יכולים להיות אחרת אם השאר לא היו מפספסים ככ הרבה הזדמנויות

ברוך הבא
כמדומני הבחורה היחידה בפורום
כן ירבו

לעניין עצמו,
אז לכל היותר היו לו עוד 2-3 בישולים. לטעמי עדיין לא בשל וכן כנראה שצריך מאמן מצוין כי הוא דורך במקום כרגע.

Liberman אמר:
GreenGirl אמר:

ברוך הבא
כמדומני הבחורה היחידה בפורום
כן ירבו

לעניין עצמו,
אז לכל היותר היו לו עוד 2-3 בישולים. לטעמי עדיין לא בשל וכן כנראה שצריך מאמן מצוין כי הוא דורך במקום כרגע.

תודה :)

הוא מוסיף הרבה למשחקים, תחשוב על משחקים כשהוא לא שיחק לעומת משחקים שהוא כן השתתף בהם... כן הוא צריך להשתפר, אבל בכל זאת, הוא ילד בן 19 הוא ממש בהתחלה של הקריירה שלו... הבעיה (שבאותו הזמן זה גם יתרון - כי הם מכירים אחד את השני) זה שדגו היה גם המאמן שלו גם בנוער, אז יוצא שאין לו באמת ממי ללמוד משהו חדש (חוץ מהשחקנים הותיקים שלפי מה שהבנתי עוזרים מאוד לצעירים)... ולדגו יש כדורגל מאוד מיושן, בלי תרגילים מתוחכמים יותר מדי אז גם ענאן נהיה צפוי יותר עם הזמן...
אני אישית מאוד אוהבת את ענאן ורואה את הפוטנציאל שיש בו

גם חלאיילי וגם חג'ג' הם אחלה שחקנים אבל הבעיה העיקרית שבמקום שהם יהיו שחקני רוטציה וחלק מהסגל הם נהיו "הכוכבים" במשחקים האחרונים והם עדיין לא שם.

רק דמיינו בעונה שעברה שבנוסף לאצילי וחזיזה לדוגמה יכולנו לעלות מהספסל את חלאיילי וחג'ג' ולעשות אתם רוטציות בחלק ממשחקי הליגה

לדעתי צריך להתחיל לשחק איתו בצד שמאל עם הרגל ההפוכה, וליצור יותר תבניות התקפה שיעזרו לו, כי רוב הפעמים נותנים לו כדור מול שני שחקנים ואומרים לו תסתדר לבד.

Liberman אמר:
עד עכשיו ממה שראיתי
אוברייטד גדול
אני מניח שזה לא דעת הרוב אבל אני שופט נטו כדורגל
עד שלא יוכיח לי אחרת, הוא אוברייטד מטורף

.

יש לו פיזיות (יחסית לגיל שלו) ומהירות.
יש שחקנים שעשו על זה קריירה, אבל מפה ועד למה שעשו ממנו - שמיים וארץ.
כמובן שהוא עוד ילד וזה משחק לטובתו שהוא יכול ללמוד ולהשתפר.
מי יודע, אולי באמת יגיע לקבוצה גדולה יום אחד.

Hulk אמר:
לדעתי צריך להתחיל לשחק איתו בצד שמאל עם הרגל ההפוכה, וליצור יותר תבניות התקפה שיעזרו לו, כי רוב הפעמים נותנים לו כדור מול שני שחקנים ואומרים לו תסתדר לבד.
מסכים.
גם יש לו מגן שעוקף טוב בשמאל ויפנה לו שטח, וגם יכול לשחרר בעיטות מה שיגרום למגנים להתבלבל. כרגע די מכריחים אותו ללכת לכיוון הקו ולא לחתוך פנימה.
במשחק האחרון לדגו לקח 60 דקות להבין שהוא צריך להזיז אותו שמאלה כי המגן שלהם פירק אותו, ו 3 דקות אחרי זה הוא חזר ימינה.

נכון המשחקים האלה שאתה מקבל בנק של נקודות ואתה צריך לחלק אותן בין התכונות של הדמות שלך ואתה שם את הכל על תכונה אחת

אז חלאילי

צריך לקבל כאפה בדמות ישיבה בספסל, רצף משחקים רע שלו.

חזרה
למעלה