• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
בקיץ הוא לא כאן לדעתי. שזה אומר ששנתיים ברצף נאבד כנף ימין הרכב.

הזוי שכל הגולים שלו בליגה זה עם הרגל החלשה

מניח שאצילי ירצה לחזור בקיץ (בספק גדול שהקבוצה שלו רוצה שישאר).
הוא כנראה לא יחזור לפני שנתיים לפחות בחוץ מטעמי מיסוי. אחרת הוא יפסיד כמות נכבדת מהכסף שהרגע הרוויח.

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
בקיץ הוא לא כאן לדעתי. שזה אומר ששנתיים ברצף נאבד כנף ימין הרכב.

הזוי שכל הגולים שלו בליגה זה עם הרגל החלשה

מניח שאצילי ירצה לחזור בקיץ (בספק גדול שהקבוצה שלו רוצה שישאר).
הוא כנראה לא יחזור לפני שנתיים לפחות בחוץ מטעמי מיסוי. אחרת הוא יפסיד כמות נכבדת מהכסף שהרגע הרוויח.

הוא יצטרך להיות הרבה יותר משנתיים מחוץ לישראל כדי להנות מזה (שזו הייתה הטענה שלי גם בקיץ שעם שכר נכון היה נשאר פה וזהו אבל במקום זה התאבדו על סבע, לא נכנס לזה שוב).

עדיין לא מתאים לאירופה.
הכישרון שם בענק, אבל עדיין קבלת ההחלטות לא מספיק טובה, וחייב לדעת גם להרים ראש ולראות שחקנים אחרים.

ועדיין, היה השחקן הכי מסוכן שלנו היום.

שיחק היום 45 דק':
- כדור אדיר למשקוף
- שער נהדר עם חיתוך מהאגף וסיומת טופ
- שער שרשום על שמו של סוף

ועדיין, חייב לפעמים לדעת גם להרים את הראש ולמסור. היו היום כמה הזדמנויות שבחר לבעוט לשער ממצבים לא הכי נוחים למרות שיכל לפתוח כדור לאחד הצדדים לשחקנים שהיו בעמדה נוחה יותר.
אבל זה חלק מתהליכי הגדילה והשיפור שלו שאנחנו רואים כל שבוע.

בכל מקרה, אנו חוזים פה בכוכב בהתהוות. כישרון על

רק מכבי אמר:
שיחק היום 45 דק':
- כדור אדיר למשקוף

ועדיין, חייב לפעמים לדעת גם להרים את הראש ולמסור. היו היום כמה הזדמנויות שבחר לבעוט לשער ממצבים לא הכי נוחים למרות שיכל לפתוח כדור לאחד הצדדים לשחקנים שהיו בעמדה נוחה יותר.

נראה לי הבין ששאר השחקנים מבזבזים הזדמנויות אז הוא מחליט לבעוט בעצמו לשער (תחשוב עם כמה בישולים הוא יכל להיות היום אם פיירו ודין דוד לא היו מפשלים)

חריג, זה קומבינציה של מהירות כוח+ טכניקה טובה שלא רגילים לראות בליגה כמו שלנו.
התקרה שלו מאוד מאוד גבוהה.

הוא צריך לשבור את שיא המכירה לשחקן. הוא יהיה מפלץ הילד. אין סיבה שנמכור בזול+אחוזים ממכירה עתידית

רק מכבי אמר:
שיחק היום 45 דק':
- כדור אדיר למשקוף

GreenGirl אמר:
מושלם מושלם מושלם!
איזה גול וצריכים לתת מילה טובה גם על ההגנה שהוא נתן אתמול!

מסכים.
חל שיפור גדול ביכולת שלו.

כתבתי בספטמבר שהוא וואן טריק פוני (חיתוך חזק לימין)
בסוף דצמבר אמרתי שלא השתנה כלום
בחודש האחרון ניכר כי הוא לומד להכנס גם עם רגל שמאל לרחבה ולהיות שחקן בלתי צפוי. עלה והצלח.

Liberman אמר:
GreenGirl אמר:
מושלם מושלם מושלם!

מסכים.

בחודש האחרון ניכר כי הוא לומד להכנס גם עם רגל שמאל לרחבה ולהיות שחקן בלתי צפוי. עלה והצלח.

דעה לא פופולרית אבל הייתי נותנת לו במשחק מול הצהבת לשחק בתור חלוץ יחד עם חמד, נראה לי יהיה שילוב מעניין

GreenGirl אמר:
Liberman אמר:
GreenGirl אמר:
מושלם מושלם מושלם!

מסכים.

דעה לא פופולרית אבל הייתי נותנת לו במשחק מול הצהבת לשחק בתור חלוץ יחד עם חמד, נראה לי יהיה שילוב מעניין

ומי יהיה בכנף?

Smile אמר:
GreenGirl אמר:
Liberman אמר:
מסכים.

ומי יהיה בכנף?

יש לך הרבה אפשרויות בכנף ימין - פודגורנו ואפילו סייף...
לדעתי משהו ששווה לנסות מול הצהבת ובמקרה הגרוע זה לא עובד אז עוברים למערך אחר (חלוץ אחד ומחזירים את חליאילי לימין וסתם לדוגמא את פודגורנו לשמאל)

כישרון בטונות. מבטל כל שחקן הגנה ברגע שרק רוצה. ולמרות שמכבי ת''א התכוננו אליו בצורה מיוחדת, הצליח להגיע למצבים שלו.
מה שכן, שוב, חייב, אבל חייב להרים יותר את הראש, לא להינעל על פעולה (בעיטה לשער) ולשים ראש באדמה. וכמובן שיפור קבלת החלטות שטעון שיפור.
אהבתי גם שדגו נתן לו מנוחה. אין לו תחליף בצד ימין כרגע, וצריך לא להעמיס יתר על המידה על חלאיילי.

רק מכבי אמר:
כישרון בטונות. מבטל כל שחקן הגנה ברגע שרק רוצה. ולמרות שמכבי ת''א התכוננו אליו בצורה מיוחדת, הצליח להגיע למצבים שלו.
מה שכן, שוב, חייב, אבל חייב להרים יותר את הראש, לא להינעל על פעולה (בעיטה לשער) ולשים ראש באדמה. וכמובן שיפור קבלת החלטות שטעון שיפור.
אהבתי גם שדגו נתן לו מנוחה. אין לו תחליף בצד ימין כרגע, וצריך לא להעמיס יתר על המידה על חלאיילי.
מסכים, הוא סיים עם 5 איומים על השער והיו פעם-פעמיים שהיה צריך למסור ולעשות אקסטרה פאס

לדעתי יגיע יותר רחוק מגלוך
הסגנון משחק שלו הרבה יותר מתאים לאירופה שלא נדבר על הפיזיות והמהירות

hezildo אמר:
צריך לדרוש עליו לפחות 7 מיליון יורו.

7 זה כבר פאסה
קודם כל כשאמרו 7 דיברו על 7 נטו כלומר לחלאילי יש איזה 20 אחוז שהולך לעצמו נראה לי אז זה קרוב ל9
אבל לדעתי הוא כבר ברמה של 10

Apoc אמר:
hezildo אמר:
צריך לדרוש עליו לפחות 7 מיליון יורו.

7 זה כבר פאסה
קודם כל כשאמרו 7 דיברו על 7 נטו כלומר לחלאילי יש איזה 20 אחוז שהולך לעצמו נראה לי אז זה קרוב ל9
אבל לדעתי הוא כבר ברמה של 10

ה20 אחוז זה רק במסגרת סעיף השחרור.
בגלל שכרגע אין, הסכום המדובר של ההעברה כולו אלינו

חזרה
למעלה