• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
הוא לא עושה טוב את הכניסות מהאגף לרחבה
לא חכם מספיק בתנועה. חייב לשפר את זה. אני מעדיף אותו בחוד

רואים אבל שיש לו את זה. צריך עוד להשתפשף אבל יש בו משהו מיוחד
אם לא סבע הוא עם בישול היום

יש לו הרבה כדורגל, שווה את הסבלנות כי הפוטנציאל עצום.

נתן בדיוק את סוג המשחק שהייתי מצפה לקבל משחקן בן 19 שזורקים אותו למשחק בכורה בהרכב תחת לחץ כזה.

ניסה המון, אבל התקשה בפעולות הבסיסיות. סה"כ משחק מאוד פושר, אבל מרגישים שהיכולת שם ושהוא שווה פה סגל.
עוד יתרום לנו העונה בגרף ההתקדמות הזה.

יאללה שיחתום, יש אירופה.

מבחינת מהירות הוא לקח אותם היום יפה אבל הכדורים שלו לרחבה ממש לא מספיק טובים. כל הזמן כדורים שטוחים ולא מספיק איכותיים. גם רציתי לראות עוד הצטרפות שלו לרחבה ועוד תנועה ללא כדור.

לא תשכנעו אותי שהוא שחקן אגף קלאסי.
הוא יותר חלוץ צד שנכנס לרחבה.

פוטנציאל קיים.

Apoc אמר:
משחק פושר
הפעולות הטובות שלו זה כשהוא מקבל כדור ומיד לוקח את השומר שלו לטיול עם הפיזיות והמהירות העליונים שלו
צריך גם לקחת בחשבון שהשומר שלו היה שחקן מאוד פיזי ואגרסיבי ומהיר, זה לא השחקנים שנראה בליגה.

הוא שיחק על הצד שלי במחצית הראשונה ואני חושב שהוא היה טוב, הוא עשה כמה פעולות טובות על הקו, העביר כמה כדורים טובים לאמצע, עשה תנועה טובה לעומק כמה פעמים.

הוא בעיקר היה חסר לי כמחליף במחצית השנייה על הדשא.

אנחנו עוד נרוויח הרבה דברים ממנו במהלך השנה ואם הוא לא נשאר פה אחרי כל האמון שהוא מקבל מדגו הוא האידיוט הכי גדול שראיתי.

קצת בוסר אבל רואים שהוא טוב אתלטית. היו לו איזה 4-5 כדורי רוחב שהוא ניסה לתת וזה לא היה נראה טוב. אבל בלי לחץ אני מאמין שעם הזמן גם את הפעולה האחרונה הוא יעשה טוב.

GKagelmacher אמר:
קצת בוסר אבל רואים שהוא טוב אתלטית. היו לו איזה 4-5 כדורי רוחב שהוא ניסה לתת וזה לא היה נראה טוב. אבל בלי לחץ אני מאמין שעם הזמן גם את הפעולה האחרונה הוא יעשה טוב.

זה היה לחץ של הופעת בכורה בסיטואציה כמו שנוצרה.

ראיתי אותו המון בליגה לנוער ויש לו הגבהות ממש טובות, לא הדרדלה האלה ששלח

צריכים לסגור לו את החוזה בהקדם.
אין סיבה לתת לו דקות משמעותיות, אם הוא יברח מפה בעוד כמה משחקים.

ברק.י אמר:

לא בטוח שזה נכון.
הרושם שלי הוא שהדיבורים סביב היציאה לחו"ל לא נובעים מהרצון שלו לעשות קופה, אלא משיקולי קריירה והתפתחות.
לכן, דווקא העובדה שהוא מקבל דקות ורואה שהוא יקבל כאן הרבה דקות עשויה להגדיל את הנכונות שלו לחתום ולהישאר כאן.

בכל מקרה, מסכים שצריך לסגור את החוזה איתו ולייצר שקט.

ab1729 אמר:
ברק.י אמר:

לא בטוח שזה נכון.
הרושם שלי הוא שהדיבורים סביב היציאה לחו"ל לא נובעים מהרצון שלו לעשות קופה, אלא משיקולי קריירה והתפתחות.
לכן, דווקא העובדה שהוא מקבל דקות ורואה שהוא יקבל כאן הרבה דקות עשויה להגדיל את הנכונות שלו לחתום ולהישאר כאן.

בכל מקרה, מסכים שצריך לסגור את החוזה איתו ולייצר שקט.

מסכים איתך שנראה שהעניין הוא בעיקר סביב דקות המשחק שלו פה.
רק חושב שיש פה סיכון גדול מאד ושהדקות האלו שהוא מקבל יכולות גם לבוא בעוכרינו.

צריך להמשיך במו"מ ולתת לו דקות בזמן הקרוב ובאותה נשימה, לשקף לו שאי אפשר יהיה למרוח את המו"מ לאורך זמן ולקבל דקות במקביל.
כלומר, העניין הזה צריך להיחתך בהקדם.

הוא ישאר פה וכולם ירוויחו - הוא משחק וישדרגו אותו בחוזה חדש.

הכל בסחבת איטית ואיומה הקיץ, אז אני מאמין שלמרות כל הטמטום והאכזבות מההנהלה הקיץ - זה יסגר בסוף.

Judokan אמר:
GKagelmacher אמר:

זה היה לחץ של הופעת בכורה בסיטואציה כמו שנוצרה.

ראיתי אותו המון בליגה לנוער ויש לו הגבהות ממש טובות, לא הדרדלה האלה ששלח

כן כן ברור. אין לי לחץ לגביו אני יודע שעם הזמן הפעולה האחרונה שלו תשתפר בבוגרים.

כישרון נהדר. אם הוא ושיבלי לא בקבוצה, לא יודע כמה עניין היה לי העונה בקבוצה המשעממת הזאת

שוער עולה אמר:
כישרון נהדר. אם הוא ושיבלי לא בקבוצה, לא יודע עניין היה לי העונה בקבוצה המשעממת הזאת

אתה לא חייב לצפות אם זה משעמם אותך. אתה יודע.

הפעולה שעשה שם ברחבה עם ההטעיה והבעיטה לקרוב הייתה ואו. כישרון גדול. חייב להיות מעורב יותר אפילו.

אני מכור. וגם אנשים באים אליי לראות אצלי קבוע משחקים, מסורת. אני לא יכול לא לצפות.
מיציתי מזמן את הסגל הזה

התחברתי אליו מאוד מהרגע הראשון, הוא מרווח את המשחק מעולה בימין, חוצפן חיובי, עושה פעולות מעולות ומבין מאוד את המשחק וכל זה שהוא רק בן 18.

חזרה
למעלה