• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ענאן חלאילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
התנועה הזאת שלו על שחקן זה משהו ששחקנים ישראלים לא רגילים אליו ויתקשו להתמודד איתו.

מסכים עם דוראנט שהוא עושה רושם של שחקן חכם ובוגר, עם הרבה תאכלס ומעט פוזה. אבל כן יש עדיין על מה לעבוד ולהשתפר.

הייתי רוצה לראות אותו באמת בתפקיד שפחות דורש סגירות. אמרו שהוא יכול להיות חלוץ שפיץ גם לא ?

DelPiero אמר:
התנועה הזאת שלו על שחקן זה משהו ששחקנים ישראלים לא רגילים אליו ויתקשו להתמודד איתו.

מסכים עם דוראנט שהוא עושה רושם של שחקן חכם ובוגר, עם הרבה תאכלס ומעט פוזה. אבל כן יש עדיין על מה לעבוד ולהשתפר.

הייתי רוצה לראות אותו באמת בתפקיד שפחות דורש סגירות. אמרו שהוא יכול להיות חלוץ שפיץ גם לא ?

אומרים שיכול לשחק בשפיץ לדעתי זה לא יטיב איתו, אפשר לראות שהוא משתמש בפיזיות ובצעד הראשון הזריז שלו כדי לעבור שחקנים על הקו ונגד מכבי חיפה תמיד צפוף באזור של החלוץ ככה שהוא יאבד את האספקט הזה כחלוץ או שהוא ימשוך הרבה לצד כמו דיא סבע. הכי טוב בשבילו זה כנף ימין ואולי לנסות לשחק איתו כנף שמאל לראות איך הוא נכנס לאמצע עם הרגל החזקה ומאיים לשער.

DelPiero אמר:

יכול, אבל יש פה טרייד אוף - הוא יעשה פחות הגנה, אבל יאבד את היתרון שיש לו במשחק על שטח. בנוסף, זה אומר שהתחרות שלו על דקות תהיה גדולה יותר.

שחקן ופוטנציאל עצום, אבל חייב לעבוד על סיומת, וקבלת החלטות.

עשה היום 2 החמצות ענק.
באחד בחר לנסות למסור במקום לבעוט, ובשנייה בחר צורת בעיטה שלא מתאימה לסיטואציה

אם אני מחבר את זה עם ההחמצה בבולגריה בנבחרת הצעירה, החמצה שמנעה נקודות מהנבחרת, ומחבר עוד דברים שגם ראינו פהו, וגם קצת בקיץ של הנבחרות, יש פה בעיה. זה לא בוסריות. חייב לעבוד על זה.

מרגיש לי מאוד לא בשל בעיקר בגלל הפעולות האחרונות

רק מכבי אמר:
שחקן ופוטנציאל עצום, אבל חייב לעבוד על סיומת, וקבלת החלטות.

עשה היום 2 החמצות ענק.
באחד בחר לנסות למסור במקום לבעוט, ובשנייה בחר צורת בעיטה שלא מתאימה לסיטואציה

אם אני מחבר את זה עם ההחמצה בבולגריה בנבחרת הצעירה, החמצה שמנעה נקודות מהנבחרת, ומחבר עוד דברים שגם ראינו פהו, וגם קצת בקיץ של הנבחרות, יש פה בעיה. זה לא בוסריות. חייב לעבוד על זה.
כי הוא רחוק מלהיות שחקן שלם.
במשחקים אחרים ראינו גם ליקויים בקרוסים ובהרמות.
הוא עדיין גם לא יכול לתת 90 דקות.
ככה זה עם שחקן בן 19, צריך לדעת לפתח אותו.

צריך לרדת קצת לספסל.
כששיחק בכנף, עשה כמות חורים פסיכית, הפקיר את דניאל לבד כמה פעמים.
חייב לדעת ללמוד לווסת את המשחק שלו.
בלי קשר, כמגן תוקף בשלושה בלמים, הוא פשוט לא טוב. וזה בזבוז לשים אותו שם.

לשים אותו כמגן כנף זה לא רציני. די ברור שהוא לא ברמה הטקטית וזה ניכר בכל פעם שהוא צריך לסגור בהגנה.

הוא עדיין בוסר, ולא יכול להיות שהוא מסיים 90 דק' כמעט כל משחק.

dyarok אמר:
הוא עדיין בוסר, ולא יכול להיות שהוא מסיים 90 דק' כמעט כל משחק.
כל משחק הוא יוצא דקה 60, איזה 90 דק'?

מאז שאני רואה כדורגל, בחיים שלי לא ראיתי שחקן ישראלי עם עליונות פיזית כזאת על שחקנים אירופאים.

בהתחשב בזה שהוא כנראה שחקן הכנף הבלתי מעורער שלנו עד סוף העונה ואני בספק שהוא יתן 10 שערים בליגה אז אנחנו בבעיה

הסיומת שלו ברמה נמוכה.
חייב לשפר את הנושא הזה.

ועדיין, יכולות שלא ראינו פה שנים ברמה הפיזית והאתלטית.

מאמן טוב ברמת הבכר עושה ממנו מפלץ
קצת הכוונה והוא לא פה

הכי מצחיק שהוא משתפשף עלינו ולא יפתיע אותי אם הוא לא יחתום על החוזה החדש ואבא שלו שלא רואה בעיניים יוציא אותו לחול עם הסעיף המצחיק

בדקה ה 65 שפך לאגר ונזקק לבלון חמצן.
דגו העיוור לא ראה את זה, והתמהמה 20 דקות

חזרה
למעלה