Apoc
יו״ר הבורד
SaTla אמר:Jerry אמר:SaTla אמר:המעבר הזה די גומר לו את הקריירה, הרי להתקדם מהליגה היפנית אני קצת בספק, הוא פשוט יחזור לארץ על תקן של כוכב ויקבל משכורת גבוהה עוד שנה/ שנתיים.
איזה קריירה מצפה לו אחי? אף קבוצה שפויה לא תיקח אותו בינואר על סמך כמה משחקים טובים בצ'מפיונס, בנבחרת הוא לא בולט וגם אצלנו היו הרבה עליות וירידות, המקסימום זה לצאת עם הכרטיס בקיץ ואז ללכת לקבוצה בינונית שתהמר עליו. זה בהחלטצורם שהקפטן עוזב באמצע העונה לקבוצה מעפנה ביפן בטח כשהוא מסודר כלכלית בחיים הפרטיים שלו אבל זה מה יש וצריך להתקדם, מצפה למחליף כבר אחרי ב"ש כשנפתח החלון, אין זמן לבזבז
Apoc אמר:SaTla אמר:המעבר הזה די גומר לו את הקריירה, הרי להתקדם מהליגה היפנית אני קצת בספק, הוא פשוט יחזור לארץ על תקן של כוכב ויקבל משכורת גבוהה עוד שנה/ שנתיים.
אתה אומר שאם הוא לא עובר ליפן בחלון הקרוב אז אתה כן רואה אותו מתקדם לליגה בכירה באירופה?
נכון שהוא לא יתקדם לאיזה פריימירליג עכשיו או למשהו כזה, אבל עדיף לו לעבור לקבוצה שמשחקת בליגת האלופות באירופה מאשר קבוצה ביפן שאף אחד לא שמע עליה עד היום.
מאמין שעל קבוצות ביפן יש פחות סקאוטינג מאשר ליגת האלופות או ליגה אירופאית
בין 500 אלף אירו בכוכב האדום למיליון אירו בגמבה אוסקה קבוצת פאר בליגה היפנית שחזקה יותר מהליגה הסרבית מקצועית, אני מעדיף את יפן.
זה גם להחליט בין לחיות בסרביה ליפן שזו גם החלטה דיי קלה.