עלה הפרק שלו בפודיום למי שמעוניין
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:דווקא להיפך
השחקן שהכי מנפחים והכי שומרים עליו
שיקח אחריות במקום לבכות
אומרים שיושבים אתו על הארכה במקבילShocking4U אמר:לא הבנתי למה מימשו לו את האופציה במקום להאריך לו חוזה
כובע קש אמר:הוא חתם עד 2023, איזה אופציה ממימשו לו?
adoram אמר:לא הפתיע אותי שלא ביקש לבעוט פנדל ברגע האמת, בטח למד מקטן.
לא התבכיין? כמה פעמים בראיון הוא אמר שהוא לא מוערך מספיק, שלא מפרגנים לו בתקשורת ושלא מדברים עליו מספיק. בשלב מסויים הוא אפילו הגדיר את מה שאמרו עליו ברדיו חיפה כהסתה (שמישהו אמר שהוא לא קפטן)חזיזוש אמר:אני מאוד אהבתי אותו בראיון, דיבר מדהים ולא התבכיין על כלום, וגם פירגן למי ששיחק לפניו.
לא ידעתי שהוא כזה אינטלגנט, אנטיתזה מוחלטת לצורה שהוא מתראיין בה
Shocking4U אמר:לא התבכיין? כמה פעמים בראיון הוא אמר שהוא לא מוערך מספיק, שלא מפרגנים לו בתקשורת ושלא מדברים עליו מספיק. בשלב מסויים הוא אפילו הגדיר את מה שאמרו עליו ברדיו חיפה כהסתה (שמישהו אמר שהוא לא קפטן)חזיזוש אמר:אני מאוד אהבתי אותו בראיון, דיבר מדהים ולא התבכיין על כלום, וגם פירגן למי ששיחק לפניו.
לא ידעתי שהוא כזה אינטלגנט, אנטיתזה מוחלטת לצורה שהוא מתראיין בה
RakMaccabi31 אמר:adoram אמר:לא הפתיע אותי שלא ביקש לבעוט פנדל ברגע האמת, בטח למד מקטן.
אולי למד מטרי
שחקני התקפה אמורים להיות בועטי פנדל טובים, לא קישור אחורי או הגנה
אבו פאני שחקן עם אופיadoram אמר:RakMaccabi31 אמר:adoram אמר:לא הפתיע אותי שלא ביקש לבעוט פנדל ברגע האמת, בטח למד מקטן.
אולי למד מטרי
ואבו פאני מה? שחקן התקפה?
Shocking4U אמר:אבו פאני שחקן עם אופיadoram אמר:RakMaccabi31 אמר:אולי למד מטרי
ואבו פאני מה? שחקן התקפה?
adoram אמר:Shocking4U אמר:אבו פאני שחקן עם אופיadoram אמר:ואבו פאני מה? שחקן התקפה?
תודה רבה.
מ.ש.ל
לא אמרתי שחייב, אבל קפטן דבר ראשון צריך לשמש דוגמא ולקחת אחריות.חזיזוש אמר:adoram אמר:
ממתי קפטן חייב להיות פנדליסט?
adoram אמר:לא אמרתי שחייב, אבל קפטן דבר ראשון צריך לשמש דוגמא ולקחת אחריות.חזיזוש אמר:adoram אמר:תודה רבה.
מ.ש.ל
ממתי קפטן חייב להיות פנדליסט?