• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
adoram אמר:
חזיזוש אמר:
ממתי קפטן חייב להיות פנדליסט?
לא אמרתי שחייב, אבל קפטן דבר ראשון צריך לשמש דוגמא ולקחת אחריות.

אני דווקא חושב שקפטן צריך לגלות בגרות ולדעת שאם הוא בעונה זוועתית שבה הוא רחוק באופן קיצוני מהיכולת הרגילה שלו, זו החלטה נכונה לא לקחת פנדל
גם בעונה טובה שלו כמו שנה שעברה הוא לא היה ניגש לפנדל אל תשלה את עצמך

אפחד לא יצחק עלינו אחלה נטע נראה לי הקפטן הכי מצחיק שהיה לנו

David אמר:

זה סתם כי העמחה מהרחוב חושב שבשביל שקפטן יהיה גדול הוא צריך לצעוק בחדר ההלבשה
האנדנוביץ' של אינטר הדמות הכי בולטת? וידיץ'?

האנדרסון של ליוורפול בכלל שחקן ספסל

לא חושב שגם פויול עם כל האופי היה בועט פנדל

RakMaccabi31 אמר:
David אמר:

זה סתם כי העמחה מהרחוב חושב שבשביל שקפטן יהיה גדול הוא צריך לצעוק בחדר ההלבשה
האנדנוביץ' של אינטר הדמות הכי בולטת? וידיץ'?

האנדרסון של ליוורפול בכלל שחקן ספסל

לא חושב שגם פויול עם כל האופי היה בועט פנדל
לא קשור עצם האמירה והאופן שהוא נוהג להתראיין הוא מצחיק לא באמת חושב שקפטן בהכרח צריך להיות דומיננטי

אחד הראיונות הטובים ששמעתי עם אנשים בקבוצה.
תענוג להקשיב לו בלי הקלישאות ומוכיח למה הוא שווה את המקום שלו גם בלי קשר ליכולת.

במקום לתת תתחת עכשיו באימונים אישיים הוא מעלה פוסטים שהוא ואישתו בהיריון באיביזה. בהצלחה עונה הבאה מאמי.

Liberman אמר:
במקום לתת תתחת עכשיו באימונים אישיים הוא מעלה פוסטים שהוא ואישתו בהיריון באיביזה. בהצלחה עונה הבאה מאמי.
תזהר הוא אמר שאף אחד לא יצחק עליו

Liberman אמר:

זה גם סוג של אימון :mrgreen:

מסתבר שהשחקנים הם רובוטים ולא ידעתי? מותר לו לקחת חופשה ואף רצוי אולי זה יעזור לו מנטלית לנוח מהעונה המסיוטת שעבר.
הוא ייבחן במגרש ואני ממין שיחזור לעצמו

זה הסדר גמור שיקח שבועיים שלושה לעשות ריסט ויבוא כמו פנתר לתחילת האימונים.
עונת מבחן בשבילו

באיזה שטויות אתם מתעסקים בחיי. עבר שנה קשה . נח שבוע ויחזור כמו נמר.

Hulk אמר:
מסתבר שהשחקנים הם רובוטים ולא ידעתי? מותר לו לקחת חופשה ואף רצוי אולי זה יעזור לו מנטלית לנוח מהעונה המסיוטת שעבר.

הוא נח שנה שלמה ועוד היה בלונדון מלא זמן, מספיק לנוח. זה בדיוק ההבדל בין מקצוען לאפס.

Liberman אמר:
Hulk אמר:

הוא נח שנה שלמה ועוד היה בלונדון מלא זמן, מספיק לנוח. זה בדיוק ההבדל בין מקצוען לאפס.
זה שהוא לא שיחק לא אומר שהוא נח הוא היה שנה בשיקומים וניתוחים, הוא טס ללונדון לניתוח לא לטיול, נטע לא פרמידונה נשפוט אותו במשחקים.

Hulk אמר:
Liberman אמר:
Hulk אמר:

זה שהוא לא שיחק לא אומר שהוא נח הוא היה שנה בשיקומים וניתוחים, הוא טס ללונדון לניתוח לא לטיול, נטע לא פרמידונה נשפוט אותו במשחקים.

עזוב אותך אחי,
במצב הזה צריך לתת תדם עכשיו בקדם עונה לפני המחנה לבוא למחנה פנתר ולא לגרבץ תביצים באיביזה אחרי שנה בלי כדורגל.

תשאל כמעט כל ישראלי שהרשים בליגה על מה גרם לשינוי והוא יגיד לך שהוא עשה אקסטרה אימונים לפני פתיחת העונה.
אז נכון שנטע לא חייב לעשות את זה, אבל אחרי שהיתה לו כזאת נחיתות בצד הפיזי, אתה מצפה שייקח את זה לתשומת ליבו ויעבוד חזק על הנושא.

בכל מקרה, בשורה התחתונה אנחנו נשפוט אותו במשחקים אבל מודה שלא יפתיע אותי אם נקבל אותו באותו המצב.

אם נקבל אותו באותו מצב אני הראשון שיבקר את נטע כרגע אני בוחר לקוות שהוא מספיק מקצוען ויחזור לעצמו.

Hulk אמר:
אם נקבל אותו באותו מצב אני הראשון שיבקר את נטע כרגע אני בוחר לקוות שהוא מספיק מקצוען ויחזור לעצמו.

בסדר גמור. הייתי מציע לך התערבות אבל בסופו של יום אני מתבאס להתערב נגד שחקנים בקבוצה שלי.
ימים יגידו כדבריו של גולן אייל.

תאמת שלא אהבתי את הראיון, גם אורי אוזן הבלתי נסבל הזה. אבל בעיקר בגלל החלמאות בכל תהליך האבחנה והטיפול בפציעה שלו. פשוט שכונה

גם העניין של עומר אצילי וההגנה שלו. אפשר לראות את זה מהצד של שרי. שהקבוצה פשוט מתקשה יותר להחזיק בכדור שהוא על המגרש.
יש בזה משהו נכון, כי דולב נניח יש משחקים שאין לו פעולה אחת לתקציר אפילו במשחקים שלמים (לא באשמתו) ועושה בעיקר הגנה. אבל יש פה הצגה מאוד קוטבית של הדברים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה