• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
לא לוקח את דן גלזר על נטע לביא בחיים.
לנטע לביא יש רגעים שאתה ממש שמח מהפעולות שהוא עושה בהתקפה. גלזר חוץ מלהיות נגר שמקצץ רגליים לא עושה כלום ולא מתאים בכלל לכדורגל מודרני מלכתחילה.
זכותך, מכיר אנשים שהיו מבצעים את ההחלפה הזו אתמול, זה הכדורגל

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
לא לוקח את דן גלזר על נטע לביא בחיים.
לנטע לביא יש רגעים שאתה ממש שמח מהפעולות שהוא עושה בהתקפה. גלזר חוץ מלהיות נגר שמקצץ רגליים לא עושה כלום ולא מתאים בכלל לכדורגל מודרני מלכתחילה.
זכותך, מכיר אנשים שהיו מבצעים את ההחלפה הזו אתמול, זה הכדורגל

פה להגיד שפשוט כיף לקרוא תגובות שלך. אתה פשוט אי של שפיות בין כל הקיצוניות הזו

"קיצוניות", ואו. איזה בן אדם טרחן ומאוס אתה.
אז מה קרה, לא כולנו זורמים עם ההתעלמות המוחלטת שלך מהמציאות. ממש הלב יוצא אליך.

דן גלזר זה גרזן של פעם ומעבר לכך הוא בירידה רצינית.
מעדיף את נטע לביא על אף האיטיות שלו.

Apoc אמר:

ההתעלמות המוחלטת שלי מהמציאות כמו שאתה קורא לי מגובת ע"י אנשים נוספים פה בפורום ומחוצה לו
הקיצוניות שאני מדבר עליה זה הפיכה של שחקנים כאן לשעירים לעזאזל. או קטילה של שחקני על תקופה לא טוב

קרא לי מעוס עד שנה הבאה, לא מתכוון לשבת בזמן ששורפים (כולל תגובות של "איכס") שחקני מכבי שאני אוהב

אחי אף אחד לא קיצוני כאן, זכותי לא להחזיק מנטע לביא.

האובססיה העיוורת הזו מזכירה לי את האובססיה אל יניב קטן,
שני קפטנים אוברייטד בלי מנהיגות אמיתית וכדורגל לא גדול.

גם בשיא של נטע, כשהיה צריך לפרגן לו על משחקים טובים הייתי מפרגן (היו כמה כאלה, בדרך כלל מול קבוצות שהתבטלו כאן כי מול מכבי תא הקפטן המהולל פשוט מחרבן במכנס).

תמיד הייתי נגדו ולא החזקתי ממנו. אני עקבי בנושא שלו ושל סאן מנחם ושל ארד משך שנים, אני לא רוכב על טרנד של תקופה לא טובה.

שוב אני אגיד - גם בשיאו נטע לא שחקן להרכב מכבי חיפה.

RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:

ההתעלמות המוחלטת שלי מהמציאות כמו שאתה קורא לי מגובת ע"י אנשים נוספים פה בפורום ומחוצה לו
הקיצוניות שאני מדבר עליה זה הפיכה של שחקנים כאן לשעירים לעזאזל. או קטילה של שחקני על תקופה לא טוב

קרא לי מעוס עד שנה הבאה, לא מתכוון לשבת בזמן ששורפים (כולל תגובות של "איכס") שחקני מכבי שאני אוהב

גיבוי של 'אנליסט' או משתמש בפורום כזה או אחר זה לא מעניין.
מי שאתה אוהב גם לא מעניין, זה לא האח הגדול פה ולא מתחרים על מי הכי אהוב.
מעניינות העובדות.
עובדתית ארד מחריד את השועלים כבר שנה וחצי. זה לא "תקופה". דיי ברור שבמכבי הוא כבר לא יכול להראות כמו שחקן כדורגל מקצועני ובכל פעם שמעלים אותו לשחק זה כאילו רוצים בכוונה שנחטוף שערים. כנ"ל סאן מנחם שבמקרה שלו למעט תקופה קצרה מעולם הוא לא היה ראוי לשחק פה. בנוגע לנטע לביא לדעתי דווקא יש שיפור, אם כי דיי ברור שהוא לא יחזור כבר למה שהיה מבחינה הגנתית כי הוא איבד מהזריזות וגם ככה תמיד היה שחקן איטי שרץ בריצה קלה מאחורי שחקנים שדוהרים לעבר השער שלנו לפחות פעמיים כל משחק. אני רוצה את לביא פה ואפילו במתכונת הנוכחית הוא שחקן הרכב לגיטימי בעיניי.

Apoc אמר:
גיבוי של 'אנליסט' או משתמש בפורום כזה או אחר זה לא מעניין.
מי שאתה אוהב גם לא מעניין, זה לא האח הגדול פה ולא מתחרים על מי הכי אהוב.
מעניינות העובדות.
לא צופה בשיט הזה.
כשמישהו אומר איכס או יוצא על שחקן עם דעה קדומה בלי קשר למה שהיה במגרש. אני לא רואה את זה כעובדה או כעניין מקצועי
ואם קוראים לי עיוור או מנותק מהמציאות, זה בהחלט מעניין כשהדעה שלי מגובה מאנשים שמביאים שפיות ומבינים את המשחק יותר מהאוהד הממוצא

Apoc אמר:
עובדתית ארד מחריד את השועלים כבר שנה וחצי. זה לא "תקופה". דיי ברור שבמכבי הוא כבר לא יכול להראות כמו שחקן כדורגל מקצועני ובכל פעם שמעלים אותו לשחק זה כאילו רוצים בכוונה שנחטוף שערים. כנ"ל סאן מנחם שבמקרה שלו למעט תקופה קצרה מעולם הוא לא היה ראוי לשחק פה. בנוגע לנטע לביא לדעתי דווקא יש שיפור, אם כי דיי ברור שהוא לא יחזור כבר למה שהיה מבחינה הגנתית כי הוא איבד מהזריזות וגם ככה תמיד היה שחקן איטי שרץ בריצה קלה מאחורי שחקנים שדוהרים לעבר השער שלנו לפחות פעמיים כל משחק. אני רוצה את לביא פה ואפילו במתכונת הנוכחית הוא שחקן הרכב לגיטימי בעיניי.

אותו דבר אמרו על עלי בחצי שנה האחרונה. אנשים פה ממהרים לקטלג ולשרוף שני שחקנים שעברו פציעות מטרידות.
גם את סאן לא הייתי ממהר לשרוף ולחתוך. למרות שלפני שטווטחא הגיע בכלל לא תפסתי ממנו ואחרי הקפיץ את הרמה שלו וגם היה טוב בנבחרת. נראה אם תהיה לו אותה השפעה עם פייר. תחרות זה דבר בריא

אין לי ספק כמו שנטע משתפר באופן הדרגתי ממשחק למשחק, במיוחד באספקטים הגנתיים. גם לארד זה יקרה

RakMaccabi31 אמר:
אותו דבר אמרו על עלי בחצי שנה האחרונה. אנשים פה ממהרים לקטלג ולשרוף שני שחקנים שעברו פציעות מטרידות.
גם את סאן לא הייתי ממהר לשרוף ולחתוך. למרות שלפני שטווטחא הגיע בכלל לא תפסתי ממנו ואחרי הקפיץ את הרמה שלו וגם היה טוב בנבחרת. נראה אם תהיה לו אותה השפעה עם פייר. תחרות זה דבר בריא

אין לי ספק כמו שנטע משתפר באופן הדרגתי ממשחק למשחק, במיוחד באספקטים הגנתיים. גם לארד זה יקרה

שוב, דעות של אנשים אחרים זה לא סמכות עובדתית לשום דבר. אתה טוען שהם שפויים ומבינים יותר מהאוהד הממוצע. בעיני מי שטוען שלארד היה משחק טוב נגד אפולון בשלישי הוא לא מבין את המשחק ולא רואה את המשחק, כי זה עיוורון ברמות אחרות לגמרי.

סאן נמצא פה 7 שנים. מה זה "תהיו סבלנים לראות אם הוא משתפר"? כמה אתה רוצה לחכות? עוד 20 שנה? 30 שנה? תרשום כמה עשרות שנים נראה לך לגיטימי לחכות לסאן מנחם לפני שמכריזים שהוא לא ברמה למכבי.

עופרי ארד כבר שנה וחצי נראה כמו אחד הכדורגלנים הגרועים ששיחקו את המשחק הזה אי פעם. אם הוא היה מנסה בכוח לשחק לטובת היריבה היה קשה לזהות את ההבדל.
כמות הטעויות שלו פר דקה היא פסיכית. הוא לא יכול לדרוך על המגרש כשחקן מכבי עד שהוא מוכיח שהוא שווה את הרמה הזאת שוב במקום אחר. לדעתי זה גם לא יקרה, קשה לי לראות אותו משתלב בכלל בליגת העל.

Apoc אמר:
[עופרי ארד כבר שנה וחצי נראה כמו אחד הכדורגלנים הגרועים ששיחקו את המשחק הזה אי פעם. אם הוא היה מנסה בכוח לשחק לטובת היריבה היה קשה לזהות את ההבדל.
כמות הטעויות שלו פר דקה היא פסיכית. הוא לא יכול לדרוך על המגרש כשחקן מכבי עד שהוא מוכיח שהוא שווה את הרמה הזאת שוב במקום אחר. לדעתי זה גם לא יקרה, קשה לי לראות אותו משתלב בכלל בליגת העל.

Liberman אמר:
אחי אף אחד לא קיצוני כאן
ברור

אמשיך במשחק הבא

RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:
[עופרי ארד כבר שנה וחצי נראה כמו אחד הכדורגלנים הגרועים ששיחקו את המשחק הזה אי פעם. אם הוא היה מנסה בכוח לשחק לטובת היריבה היה קשה לזהות את ההבדל.

Liberman אמר:
אחי אף אחד לא קיצוני כאן
ברור

אמשיך במשחק הבא

ציטטת כלום מתוך מה שרשמתי וחבל. אני מנהל דיונים עניינים ברוח טובה.

Liberman אמר:
אחי אף אחד לא קיצוני כאן, זכותי לא להחזיק מנטע לביא.

האובססיה העיוורת הזו מזכירה לי את האובססיה אל יניב קטן,
שני קפטנים אוברייטד בלי מנהיגות אמיתית וכדורגל לא גדול.

גם בשיא של נטע, כשהיה צריך לפרגן לו על משחקים טובים הייתי מפרגן (היו כמה כאלה, בדרך כלל מול קבוצות שהתבטלו כאן כי מול מכבי תא הקפטן המהולל פשוט מחרבן במכנס).

תמיד הייתי נגדו ולא החזקתי ממנו. אני עקבי בנושא שלו ושל סאן מנחם ושל ארד משך שנים, אני לא רוכב על טרנד של תקופה לא טובה.

שוב אני אגיד - גם בשיאו נטע לא שחקן להרכב מכבי חיפה.
רק פה להזכיר לך שנטע לביא פתח נגד גלזר, גולסה ופרץ עם יובל אשכנזי, פוקס, מקסים, סלליך ועוד כמה שמות כאלה, זה לא באמת חוכמה.

להשוות אותו לסאן וארד זה לא רציני. סאן תמיד היה חרפה, לארד היה 2 עונות טובות בערך ונטע היה שחקן סופר משמעותי באליפות הראשונה וסבל מפציעה קשה בשנייה ובתווך היה שחקן נבחרת בעמדה עמוסה ומאוד מוערך

כן אני מכיר את הסיפורים האלה של ״נטע חייב לידו שחקנים גדולים״

די נשמה עברנו את זה

Liberman אמר:
כן אני מכיר את הסיפורים האלה של ״נטע חייב לידו שחקנים גדולים״

די נשמה עברנו את זה
מה הקשר לחייב לידו שחקנים גדולים? תחשוב שאתה משחק נגד השלוש שחקנים הכי טובים בשכונה ושמו לידך את ה2 הגרועים, גם אז אתה תהיה גדול ותסחוב לבד?

יש לו חסרונות, היו לו חסרונות ואם לא היה לו הוא היה יוצא לחו''ל אבל לא סתם אף קבוצה רצינית לא רוצה אותו, בדיוק כמו שלגלזר יש חסרונות ואף קבוצה רצינית לא רוצה אותו ולפרץ יש חסרונות והוא חוזר עם הזנב לארץ.

אתה מתחבר יותר לגלזר הגרזן ויש אחרים שמתחברים יותר לטכניקה ולחילוצים הגבוהים של נטע, כל אחד וטעמו

KevinDurant אמר:
רק פה להזכיר לך שנטע לביא פתח נגד גלזר, גולסה ופרץ עם יובל אשכנזי, פוקס, מקסים, סלליך ועוד כמה שמות כאלה, זה לא באמת חוכמה.
אם בלבול היה פותר את בעית האמצע הזו נטע היה סופר עוד אליפות

פוקס לא באמת קיבל צ'אנס לטעמי וחוכמה גדולה לזרוק אותו לכלבים נגד הצהבת ואחרי זה להגיד הוא לא ברמה

MHFC4EVER אמר:
https://m.one.co.il/mobile/article/342172.html

להאריך חוזההה

אפשר להרגע
גולדשטיין מדווח שישבו איתו אחרי הכוכב האדום

ביחד עם גולדברג

RakMaccabi31 אמר:
MHFC4EVER אמר:
https://m.one.co.il/mobile/article/342172.html

להאריך חוזההה

אפשר להרגע
גולדשטיין מדווח שישבו איתו אחרי הכוכב האדום

ביחד עם גולדברג

בגלל שגולדשטיין דיווח אפשר להרגע נכון מאוד. אחלה מחשבה.

RakMaccabi31 אמר:
על דיבורים על חוזה שיתחילו במועד מסוים. למה לא?

אתה באמת שואל? זה כותרות סתמיות נו מה אתה קונה את זה. שיתחילו להוציא הודעות רשמיות על חוזים שהיו אמורות כבר לצאת לפני חודש על פלאניץ גולדברג נטע אצילי ולא בכתבות גנריות שעולות כל שבוע. אתה מביא את זה כאילו זה מקור לתכלס של משהו. זה כתבות ממוחזרות מתחילת הקיץ אין לזה שום מדד למה שקורה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה