ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם הוא באמת ביקש להיכנס הוא חתיכת מפגר והזוי
lemmacantor אמר:פעם שחקן ישראלי לא שיחק 60 משחקים בעונה.
כל מה שאתה אומר נכון ויפה אבל שחקן צריך גם לדעת אתKozmo אמר:Shocking4U אמר:אם הוא באמת ביקש להיכנס הוא חתיכת מפגר והזוי
כמובן שאני נגד השיתוף שלו כי אני לא אובייקטיבי, אבל זה נטע, וגם גולדברג. הם מעריכים כל דקה שהם בנבחרת עמוסת האינטרסים ונגועת הפוליטיזציה. הם נלחמים על המקום שלהם בשיניים ואני משוכנע שהיו עולים היום לשחק גם עם מתיחה בשריר הירך עם סיכוי להחמרה.
להם אין יחסי ציבור בתקשורת ואין להם לוביסטים במסדרונות הנבחרת שידחפו אותם להרכב אחרי משחק וחצי טובים בליגה נגד הנמושות של הליגה.
משונה להגיד את זה על שחקן מכבי, בוודאי לנוכח ההצלחות שלנו בשנים האחרונות, אבל נטע היה פה בתקופות רעות ובמובן הזה הוא הגיע מלמטה, הוא סבל לא מעט בשביל להיות במקום שהוא נמצא בו היום, הוא התפלל לרגעים האלו שיקבל זימון, על שונגו בכלל אין מה לדבר, הוא נדד בין קבוצות ולא הותיר חותם ורושם חיובי כמעט בשום מקום. אז כעת הם לא רק זוכים לזימון ולקבל דקות, הם השלד של הנבחרת, כשחזן בוחר הרכב הוא מתחיל עם שונגו, דסה, נטע, סולומון ועבדה.
לטוב ולרע זה מה שיפה בהם, זאת נבחרת ישראל של פעם- הנבחרת מעל הכל. אלו הערכים שהנחו אותנו פעם.
בירקי אמר:אני מצטער. בהנחה שאין כאן קרע מלא, אין סיבה שלא יהיה כשיר לסכנין ב19.12.
Kozmo אמר:לטוב ולרע זה מה שיפה בהם, זאת נבחרת ישראל של פעם- הנבחרת מעל הכל. אלו הערכים שהנחו אותנו פעם.
Smile אמר:הליגה היפנית נחשבת התקדמות?
ובכלל, תרבות כל כך שונה. נראה לי מעבר לא כל כך כיף גם אם מדובר בהתקדמות מקצועית.