• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גם לא במכבי חיפה. גם באירופה משלמים. לא מאמין שאף אחד באירופה לא מסתכל עליו אחרי הצטיינות בליגת האלופות.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
לא מבין את הגישה. רפאלוב יצא לבלגיה בגיל 25. נראה לי שהוא לא מצטער. אין הבדל בין 300 אלף יורו לאפס יורו עבור מכבי חיפה, אחרי שקיבלה כאלה הכנסות. אנחנו לא סכנין. זה לא כסף עבור הקבוצה.
לא משחררים אותו בשביל הכסף, משחררים אותו כי יש לו הצעה והוא רוצה לממש אותה.

כמו שלמכבי ת''א אין חשיבות ל500 אלף יורו או כמה שהם לא יקבלו על איביץ

לא יודע עד כמה הם מצטערים שהוא הולך עכשיו.

lemmacantor אמר:
גם לא במכבי חיפה. גם באירופה משלמים. לא מאמין שאף אחד באירופה לא מסתכל עליו אחרי הצטיינות בליגת האלופות.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
לא מבין את הגישה. רפאלוב יצא לבלגיה בגיל 25. נראה לי שהוא לא מצטער. אין הבדל בין 300 אלף יורו לאפס יורו עבור מכבי חיפה, אחרי שקיבלה כאלה הכנסות. אנחנו לא סכנין. זה לא כסף עבור הקבוצה.
לא משחררים אותו בשביל הכסף, משחררים אותו כי יש לו הצעה והוא רוצה לממש אותה.

כמו שלמכבי ת''א אין חשיבות ל500 אלף יורו או כמה שהם לא יקבלו על איביץ

לא יודע עד כמה הם מצטערים שהוא הולך עכשיו.
אתה יכול להאמין ואתה יכול לא להאמין, זאת עובדה.

אם יש לו הצעה של 400 אלף יורו מבלגיה אין לו למה לעזוב.

אני אוהד כדורגל. אני לא שאול אמסטרדמסקי. מעניין אותי המשחק.

lemmacantor אמר:
אני אוהד כדורגל. אני לא שאול אמסטרדמסקי. מעניין אותי המשחק.
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה.

עובדתית פעם אחר פעם כמעט כל שחקן שיקבל פי 3 על הכסף שלו יעבור ויתקדם הלאה.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
אז לא יתקדם, אז ישאר בבלגיה ויבנה שם קריירה אולי כמו של רפאלוב וזה בהחלט מכובד מאוד.
לנטע לביא לא חסר כסף נו באמת, הוא נשוי לשיר לוי ומי שמכיר את אבא שלה יודע שנטע מסודר לכל החיים.
בלי קשר לזה שהוא מרוויח יפה מאוד במכבי חיפה עוד לפני ההעלאה שרוצים לתת לו.
מי ישמע יהיה רעב ללחם ביום שיפרוש מכדורגל.

מה זה משנה אם אבא של אשתו טחון, הוא רוצה להביא את הכסף בעצמו ולא להסתמך על מישהו אחר שיביא את זה.

עד עכשיו עשה מספיק כסף במכבי חיפה ואם ישאר יעשה יותר .
זה לא הזמן לצאת לשחק ביפן מצטער אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שזה מהלך חכם.
בשבילך זה מספיק, בשבילו ועוד עשרות אלפי כדורגלנים זה לא מספיק. הקריירה נגמרת בערך בגיל 35 וצריך לחשוב גם על היום שאחרי .

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
מה זה משנה אם אבא של אשתו טחון, הוא רוצה להביא את הכסף בעצמו ולא להסתמך על מישהו אחר שיביא את זה.

בשבילך זה מספיק, בשבילו ועוד עשרות אלפי כדורגלנים זה לא מספיק. הקריירה נגמרת בערך בגיל 35 וצריך לחשוב גם על היום שאחרי .
עזוב זה ניתוק מוחלט.

מדינה ברמה גבוהה מאוד, אחלה כדורגל, חוזה ל3 שנים בסביבות ה4 מיליון יורו שזה פי 3 ממה שיקבל פה.

אני רוצה לראות מי לא היה לוקח הצעה כזאת

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

מלא שחקנים שלשחק מול ברצלונה/ליברפול/פריז/באיירן או בבלגיה יותר מרגש אותם וההתקדמות המקצועית יותר חשובה להם.
רפאלוב מרוויח המון כסף בבלגיה ופתח שם גם עסק של יהלומים וזה תתפלא מקריירה בבלגיה.
עאלק מי לא היה לוקח הצעה כזאת, למה אתה חושב שכולם רוצים לגור באסיה לא הבנתי?

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

מלא שחקנים שלשחק מול ברצלונה/ליברפול/פריז/באיירן או בבלגיה יותר מרגש אותם וההתקדמות המקצועית יותר חשובה להם.
רפאלוב מרוויח המון כסף בבלגיה ופתח שם גם עסק של יהלומים וזה תתפלא מקריירה בבלגיה.
יפן מדינה מודרנית. נטע כבר שיחק נגד פסז. מה יש לשחק בבלגיה? מה מיוחד שם?
לפני חצי שנה פלאניץ' עזב לדובאי שנייה אחרי שהעפלנו לליגת האלופות בשביל כסף, זה עדיין נראה לך מוזר?

איביץ' עובר לרוסיה במצב הנוכחי שלה בשביל כסף, זה מה שמניע את העולם.

היו מציעים לך פי 3-4 משכורת ממה שאתה מרוויח היום ותנאים כאלה וגם אתה היית עובר, ככה העולם עובד.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
אין בעיה ללכת לכסף הגדול אבל למה בגיל 26? גם ערן זהבי עזב לסין שהוא כבר בן 29.
גם פלאניץ עזב אותנו לאיחוד האימרויות בגיל הזה.
ללכת עכשיו לשחק ביפן זה אומר שהוא מוותר על החלום האירופי.

כי הוא בן 26 ואין לו הצעות ממקומות רציניים מספיק באירופה כנראה.
הוא לא ילך לשוויץ/אוסטריה/בלגיה בשביל 400 אלף אירו כשיכול לקבל יותר מפי 3 ביפן.
אין לו הצעות כנראה מליברפול וריאל מדריד וגם לא מפולהאם ומנשנגלאדבך.

עדיף בלגיה על יפן חד משמעית, גם יכול להתקדם משם וגם קבוצות יותר איכותיות מהליגה הישראלית.
אולי עכשיו אין הצעות אבל בקיץ כן יכולות להיות הצעות ואולי אפילו בחלון הנוכחי הוא רק עכשיו נפתח, הוא כנראה לא מאמין ביכולת המקצועית שלו אם הוא ככה מוותר.
לא יכול להבין אותו, מעטים האנשים שהיו מוכנים לעבור לגור ולשחק כדורגל ביפן.
גם מהליגה היפנית הוא יכול להתקדם בקלות. לא סתם היו 10 שחקנים יפנים מבנחרת יפן לפחות שמשחקים בליגה הגרמנית.
האמת אם להיות כנה היום יותר קל להתקדם מהליגה היפנית מאשר הליגה הבלגית, אז מה שאתה אומר זה שטויות.
הכדורגל שלהם בתאוצה רצינית יחסית למה שהיה והשחקנים שלהם עוזבים לליגות בכירות ומייצגים את הנבחרת בכבוד.

KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:

לפני חצי שנה פלאניץ' עזב לדובאי שנייה אחרי שהעפלנו לליגת האלופות בשביל כסף, זה עדיין נראה לך מוזר?

היו מציעים לך פי 3-4 משכורת ממה שאתה מרוויח היום ותנאים כאלה וגם אתה היית עובר, ככה העולם עובד.

יפן מדינה מדהימה, הייתי בכיף עשה שם טיול אבל לא עובר לגור בה.
הזכרתי כבר את פלאניץ.
איביץ' זה לא דוגמא, הבן אדם בכלל לא רוצה להגיע לפה מלכתחילה ת"א היתה ברירת המחדל שלו.
ממורמר מהיום הראשון שחזר לפה.
נטע צריך להראות עקביות והמשכיות ביכולת שלו ואין לי ספק שבקיץ יגיעו הצעות מליגות בכירות.
אם דור פרץ קיבל הצעה מהליגה האיטלקית הראשונה נטע יכול לקבל הצעה מליגה עוד יותר בכירה וגם להצליח בה ולא לחזור כמו פרץ אחרי עונה.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:

הזכרתי כבר את פלאניץ.
איביץ' זה לא דוגמא, הבן אדם בכלל לא רוצה להגיע לפה מלכתחילה ת"א היתה ברירת המחדל שלו.
נטע צריך להראות עקביות והמשכיות ביכולת שלו ואין לי ספק שבקיץ יגיעו הצעות מליגות בכירות.
אם דור פרץ קיבל הצעה מהליגה האיטלקית הראשונה נטע יכול לקבל הצעה מליגה עוד יותר בכירה וגם להצליח בה ולא לחזור כמו פרץ אחרי עונה.
אבל עובדה שנטע לא קיבל הצעה וההצעות היחידות שמדברים עליהם זה הכוכב האדום (לא שדרוג גדול לדעתי) והצעה נמוכה כלכלית מהMLS.

מה ההתלהבות לעבור לשחק בבלגיה? אם זה לא להיות שחקן משמעותי בטופ 2-3 קבוצות הגדולות?

KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:

הזכרתי כבר את פלאניץ.
אבל עובדה שנטע לא קיבל הצעה וההצעות היחידות שמדברים עליהם זה הכוכב האדום (לא שדרוג גדול לדעתי) והצעה נמוכה כלכלית מהMLS.

מה ההתלהבות לעבור לשחק בבלגיה? אם זה לא להיות שחקן משמעותי בטופ 2-3 קבוצות הגדולות?

נטע לא שיחק כמעט עונה שלמה כדורגל, רק העונה הוא חזר ונתן אחלה קמפיין בצ'מפיונס.
הוא צריך להמשיך ולהראות שהוא ברמה גבוהה ובקיץ יהיו הצעות כי בסך הכל הסקאוטים שעוקבים אחרי שחקנים הם עוקבים אחריהם תקופה ארוכה ולא חודש חודשיים.
הליגה הבלגית - רמה יותר גבוהה של כדורגל מהארץ, מתקנים, קהל, אימונים בקצב גבוה יותר, חשיפה יותר גדולה.
אבו פאני וחזיזה רק מחכים להצעות מבלגיה.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
הזכרתי כבר את פלאניץ.

הוא צריך להמשיך ולהראות שהוא ברמה גבוהה ובקיץ יהיו הצעות כי בסך הכל הסקאוטים שעוקבים אחרי שחקנים הם עוקבים אחריהם תקופה ארוכה ולא חודש חודשיים.
הליגה הבלגית - רמה יותר גבוהה של כדורגל מהארץ, מתקנים, קהל, אימונים בקצב גבוה יותר, חשיפה יותר גדולה.
שימשיכו לחכות.

אם זה לא הצעה משמעותית מ2-3 מועדונים גדולים אני לא משחרר אותם לבלגיה, לא ירוויחו שם יותר כסף ומקצועית הליגה שם לא גדולה מדי למעט 2-3 קבוצות

אני קורא את כל הדיונים ואני רוצה להגיד לכם שאתם ממש מתוקים.

כסף זה הגורם היחיד שמניע את העולם בכל המישורים וגם בכדורגל.
ממה אתם מופתעים?

אלכס, אתה אוהב לראות כדורגל, נטע אוהב את חשבון הבנק שלו. אני לא רואה פה בעייתיות.

דרך אגב,
כל מי שמזלזל ביפנים, לכו תראו את סלטיק (אם אני לא טועה) המאמן שם הביא שחקנים איתו מיפן. כדורגלנים נהדרים.

Liberman אמר:

ממה אתם מופתעים?

אלכס, אתה אוהב לראות כדורגל, נטע אוהב את חשבון הבנק שלו. אני לא רואה פה בעייתיות.

דרך אגב,
כל מי שמזלזל ביפנים, לכו תראו את סלטיק (אם אני לא טועה) המאמן שם הביא שחקנים איתו מיפן. כדורגלנים נהדרים.
חחח כן זה מצחיק אותי.

אלכס בשביל פי 3-4 כסף היה הולך להיות תלמיד ישיבה

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
הזכרתי כבר את פלאניץ.

אבל מאיפה אתה יודע מה יהיה עד הקיץ? זה דבר כל כך נזיל, אין הבטחה לשום דבר.

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:

ממה אתם מופתעים?

דרך אגב,
חחח כן זה מצחיק אותי.

אלכס בשביל פי 3-4 כסף היה הולך להיות תלמיד ישיבה

לא.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
מחשבות של לילה:

וואלה מבואס מאוד. נטע הוא אחד מהשחקנים האהובים עליי בקבוצה ואני מרגיש קצת פגוע מהעובדה שהוא בוחר לנטוש את המועדון באמצע ינואר כשהוא יודע כמה קשה יהיה למצוא לו מחליף כרגע. חושב שהיה ראוי שיסיים פה את העונה כמו גבר בתקווה עם אליפות ואז ילך לדרכו אם בזה הוא חושק. אני מבין את הצורך והרצון להתקדם כלכלית אבל בתור קפטן לעזוב באמצע העונה את המועדון בגלל כסף זה מעשה שמעציב אותי בתור אוהד.

הוא לא בוחר לנטוש, לדעתי הוא רוצה להישאר אבל יעקב שחר לא עושה מספיק בכדי להשאיר אותו.
רק לחץ גדול מצד הקהל הערב יכול לעשות את ההבדל גם על השחקן וגם על ההנהלה.
לא עוזבים את מכבי חיפה בינואר לקבוצת תחתית ביפן עם כל הכבוד לשכר המכובד שהוצע לו.
זה פשוט לא נשמע לי הגיוני ואני לא באמת מאמין שלביא רוצה את זה.
התאחדותצהובים

היום לחץ 90 דקות על זה שישאר
חשוב כמו שלוש הנקודות היום

RakMaccabi31 אמר:
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
מחשבות של לילה:

וואלה מבואס מאוד. נטע הוא אחד מהשחקנים האהובים עליי בקבוצה ואני מרגיש קצת פגוע מהעובדה שהוא בוחר לנטוש את המועדון באמצע ינואר כשהוא יודע כמה קשה יהיה למצוא לו מחליף כרגע. חושב שהיה ראוי שיסיים פה את העונה כמו גבר בתקווה עם אליפות ואז ילך לדרכו אם בזה הוא חושק. אני מבין את הצורך והרצון להתקדם כלכלית אבל בתור קפטן לעזוב באמצע העונה את המועדון בגלל כסף זה מעשה שמעציב אותי בתור אוהד.

הוא לא בוחר לנטוש, לדעתי הוא רוצה להישאר אבל יעקב שחר לא עושה מספיק בכדי להשאיר אותו.
רק לחץ גדול מצד הקהל הערב יכול לעשות את ההבדל גם על השחקן וגם על ההנהלה.
לא עוזבים את מכבי חיפה בינואר לקבוצת תחתית ביפן עם כל הכבוד לשכר המכובד שהוצע לו.
זה פשוט לא נשמע לי הגיוני ואני לא באמת מאמין שלביא רוצה את זה.
התאחדותצהובים

היום לחץ 90 דקות על זה שישאר
חשוב כמו שלוש הנקודות היום

ע"פ ויינט גם גורמים בסביבתו מנסים לשכנע אותו להישאר :
אוהדים רבים וגורמים שקרובים לשחקן מנסים לשכנע אותו לדחות את ההצעה. לטענתם, למרות השכר הגבוה שהוצע לו, הליגה היפנית אינה נחשבת חזקה ואינה מסוקרת מספיק, ובנוסף צפויים לו קשיי קליטה והשתלבות במדינה, במיוחד לאור העובדה שרק לפני מספר חודשים נולד לו בן בכור. "כסף זה לא הכל", אמר גורם במועדון. "אם נטע יחליט להישאר, הוא יהפוך למשתכר הגבוה במועדון. יש לו מעמד של מלך פה, כדאי שימתין להצעה מליגה בכירה יותר".

הוא יעשה טעות גדולה אם ילך לשם.

היה עוד אפשר לעכל את העזיבה של נטע אם הייתי מאמין שישקיעו כסף כדי לנסות להביא מחליף ישראלי ברמה. הבעיה שאני חושב שנדפק גם מכאן וגם מכאן כי גם נאבד אותו וגם הם לא יהיו מוכנים להשקיע כסף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה