• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Green991 אמר:
אם הפציעה של שרי תשבית אותו להרבה זמן אני לא רואה מצב שנטע ישוחרר גם הפעם, לדעתי במועדון בונים על זה שהיפנים יפוצצו את העסקה כי לוקח יותר מדי זמן.

אין מה לעשות, יש קודם צרכים של המועדון.

אין שום קשר בין שרי ללביא, אפילו לא קשר קלוש
בטח שיש

קודם כל שניהם קפטנים של הקבוצה

ושנית, שניהם היחידים שיכולים לשבור לחץ בקבוצה הזאת עם דריבל חכם קדימה.

אתה מאבד את לביא וגם את שרי בגלל פציעה? אז בהצלחה בהמשך.

Shocking4U אמר:
מה שמעניין זה שגם נראה שמתעקשים על להשאיר אותו כמה שיותר זמן וגם לא עושים שום התקדמות לגבי להחתים מחליף. אולי הגיע הזמן להאיץ הילוך לגבי רכש?

זה נראה שבצוות לא רוצים פשוט שלביא יעזוב. כבר שמענו את בכר בשבוע שעבר מעביר ביקורת במרומז על יענקלה וה"מילה" שלו.

הם כנראה מנסים לגרום ליפנים לרדת מלביא. לפני שבועיים זה היה בגלל שאבו פאני עם צהובים, השבוע כי יש מכבי תא עוד שבועיים. פשוט מושכים את הזמן.

מבחינתם אם היפנים ימשיכו להתעקש ובסוף לא תהיה ברירה לשחרר, כל האש תהיה מופנת לשחר ואם יאבדו את האליפות זה גם על שחר. כי כל מחליף שתביא לא יהיה טוב כמו לביא, אז מה זה משנה מתי יגיע המחליף הזה?

המחליף הישראלי שלו חייב להיות כאן כבר היום, בלי שום קשר להאם בסוף נטע עוזב ליפן או לא.
אולי ימשכו עם נטע עוד שבוע, אולי עוד שבועיים, אולי עוד 4 חודשים, אבל על דבר אחד אין שום עוררין, וזה שנטע בעונה הבאה לא כאן.
זה גם לא שמחכים לכסף שיכנס ממכירה של נטע כדי להביא מחליף, כי זה גרושים, בטח יחסית לכסף שהכנסנו השנה.
אז לא ברור לי למה לא מביאים כבר עוד קשר. במקרה הכי גרוע מבחינת שחר, נהיה חצי עונה עם 4 קשרים (שמקצועית אין מתבקש מזה).

המועדון מנסה להוריד את היפנים מהעסקה אחרת אין שום סיבה שנטע מסכן את עצמו.

נטע ממש שם את הלב על המגרש היום ונגד הסרדינים שלא עושה רושם כאילו הוא ממהר לעזוב והראש שלו לא פה

מילא נגד ב"ש עוד היה על הספסל וכביכול ניסו להסתדר בלעדיו
כנראה המשחק הרע שינה את דעת בכר והאחרים

gargy אמר:
המחליף הישראלי שלו חייב להיות כאן כבר היום, בלי שום קשר להאם בסוף נטע עוזב ליפן או לא.
אולי ימשכו עם נטע עוד שבוע, אולי עוד שבועיים, אולי עוד 4 חודשים, אבל על דבר אחד אין שום עוררין, וזה שנטע בעונה הבאה לא כאן.
זה גם לא שמחכים לכסף שיכנס ממכירה של נטע כדי להביא מחליף, כי זה גרושים, בטח יחסית לכסף שהכנסנו השנה.
אז לא ברור לי למה לא מביאים כבר עוד קשר. במקרה הכי גרוע מבחינת שחר, נהיה חצי עונה עם 4 קשרים (שמקצועית אין מתבקש מזה).

אם בדרך נס כלשהי נטע נשאר, לתחושתי הוא לא יעזוב גם בקיץ.
אבל אני חושב שהמועדון סתם מורח את הזמן מול הגמבה מיפן עד אחרי המשחק מול גרמניה.

גם אם מושכים זמן אין סיבה לא להנחית מחליף. שהמחליף יקבל דקות בינתיים ויתאמן עם הקבוצה. בסוף החלון אחרי שנטע ילך זה רק יעלה יותר

יש עוד חלון זמן להילחם בשחר ולהסביר לו שעדיף לשלם לקפטן שלך סכום מכובד ולחכות לקיץ להצעה טובה יותר, ולא להוציא יותר מדי כסף על מישהו שגם ככה לא יכול להיכנס לנעליים שלו העונה.

לדעתי זה בדיוק מה שקורה עכשיו, גם הצוות וגם התקשורת החיפאית מפעילים על שחר לחץ.
אם יראו אחרי מכבי תא שזה לא עוזר, רק אז יתחילו לחפש מחליף באופן רציני יותר.

כדורגל לא עובד ככה. אני בטוח שאלברמן לא עובד לפי משחק אחד.

השאלה היא עד כמה נטע באמת רוצה ללכת ליפן. אם הוא לא סגור על זה אפשר להשאיר
אותו, רק צריך לפתוח את הארנק.
מה אומרים המקורבים? עד כמה הוא רוצה לעזוב?

באמת שאני לא מכיר עוד מועדון כדורגל בעולם (מועדון גדול בליגה שלו) שישחרר את קפטן הקבוצה והשחקן הכי חשוב לקבוצה נידחת באמצע מאבק אליפות.
זה לא הגיוני, תמוה לגמרי.

Daniel123 אמר:
באמת שאני לא מכיר עוד מועדון כדורגל בעולם (מועדון גדול בליגה שלו) שישחרר את קפטן הקבוצה והשחקן הכי חשוב לקבוצה נידחת באמצע מאבק אליפות.
זה לא הגיוני, תמוה לגמרי.

אתה מכיר עוד מועדון כדורגל בעולם (מועדון גדול בליגה שלו) שיש לו מאמן שבמשך חצי עונה הוכיח כמה הוא אפס וכושל וחסר טיפת מושג, אבל יתן לו לפתוח עוד עונה חדשה ולחרב אותה רק כי הבטיחו לו?

ממקור הכי אמין שיש - מחברים מאוד מאוד קרובים של שיר לוי, נודע לי שהילדה לא רוצה לעזוב ולוחצת על נטע להישאר.
היא לא מעוניינת לעבור ליפן ואבא שלה דיבר עם נטע ואמר שאם זה בגלל הכסף הוא יתן להם מה שהם צריכים רק שלא יקח לו את הילדה ליפן.
לא חרטא, אמיתי לגמרי.
מקווה מאוד שנטע יעשה פניית פרסה.

לפני יומיים היא לחצה עליו לעבור לא? 😂😂😂😂

כמה בולשיט כותבים פה אמא

בתאכלס הוא יהיה פה לפחות לעוד שבועיים, נראה לי שהגמבות כבר ירדו ממנו עד אז.

Liberman אמר:

כמה בולשיט כותבים פה אמא

אני לא רשמתי שהיא לוחצת עליו לעבור, אמרתי אולי זו בכלל היא שרוצה את המעבר אבל לא רשמתי את זה מידע.
עכשיו בוודאות אני יודע שזה לא בא ממנה זה נטו נטע שלוחץ ולא מבין למה.

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:

כמה בולשיט כותבים פה אמא

אני לא רשמתי שהיא לוחצת עליו לעבור, אמרתי אולי זו בכלל היא שרוצה את המעבר אבל לא רשמתי את זה מידע.
עכשיו בוודאות אני יודע שזה לא בא ממנה זה נטו נטע שלוחץ ולא מבין למה.

לא אמרתי שאתה, אמרתי שאמרו פה...
״אשתו של נטע לוחצת עליו לעבור ליפן״
עוד רשמו פה כל מיני נסיבות הזויות ״להכיר תרבויות שונות״.
מה יש לילדה בת 20 לעזוב את המדינה עם ילד בן 3 חודשים ואבא טייקון?

בירקי אמר:
הלוואי ואתה צודק

זה נכון בוודאות ב 100%.
אני אף פעם לא מפרסם דברים כאלה, אני לא מקורב לאף אחד ואין לי אנשים שעובדים במכבי חיפה.
במקרה הזה באמת יש לי חברים שמכירים וככה נודע לי היום.
לא יודע עד כמה זה יעזור אם אפילו הלחצים של אשתו לא עוזרים, נקווה שהשכל יחזור אליו במהרה.

Daniel123 אמר:
בירקי אמר:
הלוואי ואתה צודק

זה נכון בוודאות ב 100%.
אני אף פעם לא מפרסם דברים כאלה, אני לא מקורב לאף אחד ואין לי אנשים שעובדים במכבי חיפה.
במקרה הזה באמת יש לי חברים שמכירים וככה נודע לי היום.
לא יודע עד כמה זה יעזור אם אפילו הלחצים של אשתו לא עוזרים, נקווה שהשכל יחזור אליו במהרה.

מהפה שלך לאלוהים.
ועדיין תביאו קשר ישראלי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה