• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צרפתי הזה שוער מחריד. חבל.

אגב גלוך חייב ללמוד לשחרר כדור בזמן וכמו שצריך, פעם שניה שהוא מחרב התקפה כזאת.

Apoc אמר:
אגב גלוך חייב ללמוד לשחרר כדור בזמן וכמו שצריך, פעם שניה שהוא מחרב התקפה כזאת.

בדיוק, שמח שאני לא היחיד ששמתי לב לזה

טורניר נהדר לפיינגולד
הבנת משחק מצוינת וכושר גופני עילאי

מצחיק לראות אבל בכל משחק של הבוגרת אומרים למי אכפת מהנבחרת, תשמרו כוחות לליגה חבל ויפצעו
ופתאות הנוער מגיע לגמר, מה זה? איך יש רק שחקן אחד בהרכב ושניים בסגל. בושה

חברה, נבחרת זה נכס

נהוראי יפרח היה אחד הפחות טובים בכל הקמפיין הזה ויש לו מניירות של כוכב בלי שעוד עשה כלום

הישג גדול לנבחרת, באמת מרגש.

מקווה שמהמחזור הזה לפחות 5-6 שחקנים יגיעו לקבוצות מ7 הליגות המובילות באירופה בטווח זמן של שנתיים מהיום.
להתחיל לקדם את המעמד של הכדורגל הישראלי, כי כישרון בגילאים הצעירים יש לנו ובשפע.

יש כרגע תקופה מצוינת לכדורגל הישראלי שלא הייתה שנים. סולומון, עבדה ווייסמן כבר עם קריירות אירופיות מגיל צעיר. ליידנר מצטרף אליהם עוד מעט. שחקנים יוצאים לאירופה מוקדם יותר, וזה חשוב

https://twitter.com/staggering13/status/1542970395669807105?s=21&t=rtJJDpKTZreV3BhNQ9fRxQ

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/staggering13/status/1542970395669807105?s=21&t=rtJJDpKTZreV3BhNQ9fRxQ

לא מפתיע, רואים שהוא טיפש גם בהתנהגות שלו על המגרש וגם בפעולות שהוא מנסה לעשות.
אין מה לקוות שיצא ממנו משהו, שחקן פח שיגמור במקרה הטוב כמו זנטי.
עשה עבירה על הרחבה בדקה 93 שבמזל לא שרקו לו, ושנייה אחרי זה באותה ההתקפה מרוב עצבים כמעט גרם לפנדל.
שחקן בלי מוח יכול להצליח רק במידה שיש לו כשרון מאוד מיוחד או שהוא חרוץ ברמות.
במקרה שלו, זה לא זה ולא זה.

בנימה ירוקה, אגיד שפיינגולד עשה משחקים מעולים בטורניר. נראה אחראי, חכם וטכני.
בהגנה עשה עבודה נהדרת והתמודד יפה עם כל מיני מפלצות וטרולים.
בהתקפה הוא גם תרם, אבל צריך להיות קצת יותר אמיץ - ללכת עם איזו שהיא החלטה ולא להסס, כדי לא לאבד הזדמנויות שיש לו לתקיפה.
אני מאד מקווה שכבר בעונה הקרובה ישאילו אותו ללאומית.

לגבי יפרח, קצת קשה לי לשפוט אותו מהמשחקים האלה כי הוא קיבל יחסית מעט דקות שבחלקן הנבחרת בעיקר נדרשה להתגונן.
יחד עם זאת, ראיתי אותו בעפולה בעונה האחרונה. הוא כישרון גדול עם טאץ' נהדר שעשה עונה מאד יפה, אבל הוא חייב לשפר את האינטנסיביות שלו במשחק הלחץ ואת הפיזיות בעבודה ההגנתית. אין מקום בקבוצות גדולות לשחקנים שהם אך ורק מספקים רגעי קסם בהתקפה. היום שחקנים צריכים "לעבוד" על המגרש.
לדעתי, הוא צריך להשתפשף בליגת העל העונה, אבל לא אופתע אם בכר ידרוש ממנו גישה אחרת במחנה והוא יקבל את הצ'אנס בקבוצה, לפחות עד ינואר.

בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?

תן לו להיות שחקן הרכב, בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל אחרי הטורניר
עד מתי הוא חתום אגב?

לנהוראי יפרח יש בעיות קשות בפן המנטלי והאישיותי, גם אלברמן התייחס לכך וטען שצריך לעבוד איתו על זה.
אני לא אופטימי לגביו בואו נגיד.

Apoc אמר:
עד מתי הוא חתום אגב?

לנהוראי יפרח יש בעיות קשות בפן המנטלי והאישיותי, גם אלברמן התייחס לכך וטען שצריך לעבוד איתו על זה.

אני דווקא בדעה שאם מכירים בבעיה שיש לשחקן ומזהים אותה מוקדם, יש מה לעבוד עליה.
כן יש צוות מקצועי במועדון שמתעסק גם בפן המנטלי, יש מאמן שבכל זאת יש לו מעמד כמו בכר. אם לוקחים את יפרח כפרויקט, זה לגמרי יכול לעבוד.
זה לא כמו ריאן, זנטי וכו' שהחדירו להם שהם כוכבים שהשמש זורחת להם מהתחת והם התנהלו בהתאם ואף אחד לא היה שם להוריד להם את האף.

לגבי פיינגולד, חשוב למצוא לו קבוצה שבה הוא יהיה שחקן הרכב בטוח העונה. בין אם בליגת העל ובין אם בעפולה - העיקר שישחק והמון ברמת בוגרים.
המהלך הכי גרוע שיכולים לעשות איתו זה לגרור אותו לעוד עונה בנוער ולשקר לעצמנו שיהיה לו טוב להתאמן עם הבוגרת

Apoc אמר:
עד מתי הוא חתום אגב?

יפרח הגעיל אותי בטורניר הזה, הראה את כל מה שרע במנטליות של השחקן הישראלי לעומת שאר הנבחרת שהייתה כל כך בוגרת. גם תורג'מן אותו דבר אגב, עשה יותר דריבלים ממסירות, אתמול החילופים גמרו את הנבחרת

Jerry אמר:
בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?

שיישב אצלנו על הספסל? עדיף שיושאל לקבוצת בוגרים שהוא יכול להיות בה שחקן פותח ואם לא ימכר אחרי ההשאלה, לחזור לפה בשל כשאליהו אחרי החוזה ואולי גם דניאל.

הסיפור עם יפרח באמת מאכזב כי דיברו עליו בשנתיים-שלוש האחרונות כמו שדיברו על זנטי בזמנו, אבל סיפרו שהאופי אחר. אני מאד מקווה שהוא יוכיח שהוא מוכן מנטלית בעונה הקרובה. בכל מקרה, לא הייתי מתרגש מההופעות של בנבחרת. עפולה היה סטנדרנט משקף יותר, לטוב ולרע.

חזרה
למעלה