ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:אני מאד מקווה שכבר בעונה הקרובה ישאילו אותו ללאומית.
רונן22 אמר:ברק.י אמר:אני מאד מקווה שכבר בעונה הקרובה ישאילו אותו ללאומית.
לא הבנתי למה אתה מאוד מקווה ששחקן שגדול על הליגה הלאומית ישחק בליגה הזאת. שחררו מהעפולה הזאת. עפולה זה לשחקנים שאין להם לאן לעבור אחרי גיל נוער
Jerry אמר:למה ספסל? שיתחרה עם השוודי, השוודי זה עדיין לא מניה בטוחה ובכל מקרה אם נעלה לבתים בקונפרנס אז יהיו 3 משחקים בשבוע, הוא יקבל המון דקות
רונן22 אמר:נחמני ומוזי שיחקו לא מעט בעונה האחרונה. אלשיך לא שייך לענף. פיינגולד שחקן מאוד בוגר במשחק שלו ויש לו כושר גופני עילאי, אין שום סיבה שהוא ילך לשחק בלאומית
לדעתי יהיו לו הצעות מליגת העל
Jerry אמר:בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה
יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
ברק.י אמר:רונן22 אמר:נחמני ומוזי שיחקו לא מעט בעונה האחרונה. אלשיך לא שייך לענף. פיינגולד שחקן מאוד בוגר במשחק שלו ויש לו כושר גופני עילאי, אין שום סיבה שהוא ילך לשחק בלאומית
לדעתי יהיו לו הצעות מליגת העל
הלוואי שיצליח כבר העונה בליגת העל, כן? אני לא נגד ההצלחה שלו. אני רק חושב שיהיה לו קשה להצליח בליגה העונה, יותר ממה שהרוב חושב (ואולי אני זה שטועה פה).
כי בוני שם חודשיים וכבר דואג לראיונות מפנקים בערוץ הבית כאילו הוא אחראי על ההישג הזהJudokan אמר:אגב, מי שלא מקבל מספיק קרדיט סביב כל ההישג של הנוער, ובתכלס מגיע לו המון, זה יילה חוס המנהל המקצועי של הנבחרות הצעירות.
פשוט תענוג לראות ולשמוע אותו - בן אדם שמבין היטב את התפקיד שלו, להיות סוג של יועץ לקבוצות בפיתוח נכון של שחקנים, לדאוג למעבר מסודר של שחקנים בין קבוצות הגיל השונות (וזה מדהים שבנבחרת עד גיל 19 משחקים לא מעט בני 17, אפילו בהרכב) וכו'.
לא אחד שבא לשים את כל הפוקוס על עצמו כמו השרלטן האוסטרי מהבוגרת, אלא איש של עבודה שבא לבנות.
DelPiero אמר:Jerry אמר:בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה
יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
לא ראיתי אף אחד מהמשחקים שלהם אבל אם כל ההייפ מכולם שם באמת מוצדק, אז אני מסכים שהייתי מעדיף לתת לו את הדקות של אליהו
להשאיל לליגה לאומית אני לא בטוח שזה תורם, אולי זה אפילו מזיק. אם הוא בלט והגיע לגמר גביע אירופה הוא לא יכול להשתלב בקבוצת תחתית בליגת העל ? יהיה אולי קשה בהתחלה וירביצו לו קצת אבל אם הוא יהיה חדור מטרה הוא יצליח
למה באמת בארץ שחקן בן 22 הוא נחשב ילד ? שישחררו אותם כבר מכל השטויות של הצבא וכל הבולשיט ויתנו להם לשחק
רונן22 אמר:ג'אבר אוטוטו בן 23 וראינו בנבחרת את הליקויים שלו. זה בין היתר בגלל שרק בעונה שעברה הוא התחיל לשחק בקצב נורמלי ותחת מאמן נורמלי. בליגה הלאומית לא משתפרים, מקסימום שומרים על כושר משחק
Judokan אמר:המשוואה היא פשוטה: לשחק הרבה ובאופן קבוע בגיל 18-19 שווה הרבה יותר מלקושש 20 דקות פה, 30 דקות שם בליגה גבוהה יותר. זה משהו שמבינים בכל העולם, אבל אתה מוזמן לזלזל בו כאוות נפשך.