• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
benrey אמר:
KevinDurant אמר:
benrey אמר:
קרצב? איילון אלמוג?

וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
רוב שחקני הנוער שלנו מ2018 וצפונה משחקים איפשהו בין ליגה לאומית לליגה ג׳.
חלקם כבר פרשו.
על קארצב אני יענה, כנעאן?

מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?

למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?
עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.
מעבר לזה שזה שחקנים שאתה יכול לעשות איתם טרייד ולקבל תמורה עבורם.
איזה טריידים, זה שחקנים שאתה נתקע אתם כמו עצם בגרון וצריך לשלם כסף כדי להשאיל אותם.

אורי דהן על הנייר פרוספקט מעולה לכל הליגה ואתה כבר שנתיים מנסה להשאיל אותו ובקושי מצליח.

המצב בליגה פה אבסורדי לגמרי, הקבוצות הקטנות דורשות 3 מיליון יורו על כל שחקן שלהם אבל לא מוכנות לשלם לשחקנים שכר ואני לא מדבר בכלל על דמי העברה.

באותו קיץ שהפועל ת''א מוכרת שחקנים ב5 מיליון יורו הם לא מוכנים להשאיל ממך את בן שהר או אורי דהן כי הם רוצים שתשתתף אתם בשכר, זה שפוי?

דהן לא שחקן בית שלנו.
צריך לשלם חלק מהמשכורת שלו כדי להשאיל אותו כי הוא מרוויח הרבה כסף.
אם היה שחקן בית במקומו שמרוויח גרושים (משכורת חייל) לא הייתה בעיה להשאיל אותו וכן גם להשתמש בו בטרייד סטייל זנטי ו-וולבלום.

אבל את דהן בכלל הביאו כי חשבו שהוא פרוספקט אדיר שיכול להתפתח לשחקן של מיליונים ולשחקן הרכב במכבי חיפה, אז אני לא מבין מה הוא קשור לדיון בכלל.

הפועל ת"א יכולה למכור ב5 מיליון יורו ואנחנו לא יכולים להביא את השחקנים שלהם. חבל. אם הייתה לנו מחלקת נוער ברמה שלהם היינו מגדלים כמה משלנו.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:
על קארצב אני יענה, כנעאן?

מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?

למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?
עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.
מעבר לזה שזה שחקנים שאתה יכול לעשות איתם טרייד ולקבל תמורה עבורם.
איזה טריידים, זה שחקנים שאתה נתקע אתם כמו עצם בגרון וצריך לשלם כסף כדי להשאיל אותם.

אורי דהן על הנייר פרוספקט מעולה לכל הליגה ואתה כבר שנתיים מנסה להשאיל אותו ובקושי מצליח.

המצב בליגה פה אבסורדי לגמרי, הקבוצות הקטנות דורשות 3 מיליון יורו על כל שחקן שלהם אבל לא מוכנות לשלם לשחקנים שכר ואני לא מדבר בכלל על דמי העברה.

באותו קיץ שהפועל ת''א מוכרת שחקנים ב5 מיליון יורו הם לא מוכנים להשאיל ממך את בן שהר או אורי דהן כי הם רוצים שתשתתף אתם בשכר, זה שפוי?
זה הכל הצע וביקוש.
אם הממוצעים האלו היו שלך, אשדוד הייתה משלמת השאלה כמו גדולה.

וואלה אם יש דבר אחד שמגעיל אותי בחזן את בניון זה כמה הם מטנפים על שחקנים בתקשורת. נותנים בלי סוף רכש לפשכצקי וצנציפרים למיניהם. מה אתם מתדרכים עכשיו נגד אבו פאני? עלובי נפש

Shocking4U אמר:
וואלה אם יש דבר אחד שמגעיל אותי בחזן את בניון זה כמה הם מטנפים על שחקנים בתקשורת. נותנים בלי סוף רכש לפשכצקי וצנציפרים למיניהם. מה אתם מתדרכים עכשיו נגד אבו פאני? עלובי נפש

חחח גם מדבר על זה שיש תביעה נגד סבע אז אי אפשר לזמן אותו
חזן זה מהילדים האלה שמספרים בגן שאבא מחטט באף ומנגב על הספה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

חחח גם מדבר על זה שיש תביעה נגד סבע אז אי אפשר לזמן אותו
חזן זה מהילדים האלה שמספרים בגן שאבא מחטט באף ומנגב על הספה
פשוט מראה כמה הכל רקוב פה בהתאחדות ועוד הכניסו את בניון לקלחת הזאת. לפחות אצל האוסטרים הכתבים ירדו לקרקע, עכשיו פשכצקי, בן דור וצנציפר מנהלים את ההצגה.

לא צריך שיביימו שום דבר. יש לנו כולה שני שחקנים בנבחרת בסופו של דבר. יש עכשיו חודש פנוי, יהיה מספיק סמן לתת לנטע ולשון מנוחה אח"כ.
יש שחקנים שהרבה יותר חשוב לתת להם לשחק במחנה אימון לפני שהליגה חוזרת (ההעדרות של שון, למשל, תהיה אחלה הזדמנות להכניס לעניינים את סק)

איך שון בנבחרת?
לא אמרו ששוחרר בגלל הפגיעה בגב?
רוצים לגמור אותו?

שון גולדברג, נטע לביא ודין דוד יפתחו בהרכב במשחק הידידות של נבחרת ישראל נגד נבחרת זמביה (20:30, ספורט 5).

משחק מיותר. למה אצלנו לא נלחמו שהם לא ישחקו או לפחות לזייף פציעה?
לא ברור.

נטע נכנס לתיקולים כמו מפגר. תפסיק להתאמץ כל כך שלא תפצע פה

בינתיים בישול של גולדברג ושער ובישול של דינדה

נבחרת תלויה במכבי חיפה

ויטור שוחרר מהנבחרת

אם גולדברג ונטע לא משוחררים צריך ללכת לעימות חזיתי מול נבחרת ישראל ו2 הליצנים

דין דויד עם הבישול הראשון

במכבי הוא בחיים לא מוסר את זה lolll

חזרה
למעלה